Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Groucho » 27 сеп 2017 11:20

Soulen написа:Интересно ми е неутралните фенове кой мач ще предпочетат.

ПСЖ - Байерн.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 сеп 2017 11:23

Furious_Monk написа:
JackPackage написа:
bilyaletdinov написа:Дузпа с червен картон в 15 мин. пък после говорете как е щял да се развие мача :lol:

Това е специалитет на някои хора, да обясняват как и те са били ощетени след като преди това срещу тях е била спестена дузпа, ЧК, гол от засада :lol: :mrgreen:

Я да те питам. Защо трябва да има дузпа...

Движението на Рамос към лицето не е ли рефлекс да се предпази играча от топката?

Има ли противников нападател близо до топката?

Спира ли се голов удар към вратата?

Някъде аз да съм казал че трябва да има дузпа :? Въобще не съм я коментирал тази ситуация, вече ако някой се е припознал (толкова модерна дума напоследък) в думите като отговор на bilyaletdinov - не знам... Гузен негонен бяга малко.... :?

Е ако няма нападател близо до топката и не е насочена към вратата, може ли да се правят на волейболни разпределители играчите - не се спира удар, няма никой наоколо, no? :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 сеп 2017 11:23

Ами мача Атлетико - Малага беше доста зле определено! Добре че Анхелито измисли някакъв пробив та да има гол.

Тия дни гледах някакъв финал за КДР от 80-те м/у Барса и Реал М. За Барса играеха Марадона и Шустер.
Понеже Сап-а пише за класическата красива игра на Реал М още от Ди Стефано ерата, та в този мач
целия отбор на Реал М ритаха постоянно Марадона където го видят с топка по терена. Убеден съм че ако Меси-то
и Крищянууу с поведението си сега играеха през онези години на мястото на Марадона щяха да напускат мачовете
разревани още на 15-тата мин. особено метросексуалния! :mrgreen:
А истината е че те просто не биха имали поведение каквото имат сега.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 сеп 2017 11:25

Никава дузпа няма, това може да се свири за дузпа само на мач м/у Юве и Пиаченца и то ако е 0:0 и минутата
е 95-та иначе и там няма да се свири!
:mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 сеп 2017 11:41

Джаки, мач на Атлетико Мадрид издържате само вие феновете и вероятно още 2-3 заблудени души в цял свят :)
От т.нар. Топ отбори - Ювентус и Атлетико Мадрид стоят най-ниско в моята "вкусова" стълбица.

Какво за Фелайни?
Уважавам го най-вече заради личностните му качества на терена, които му придават много високо ноу хау/полезност и неслучайно Моуриньо цени това високо.

Иначе от Топ първенствата най-близко до моите вкусове са -
Испания - Севиля, Реал, Билбао
Италия - Наполи основно, Рома като са под пара са страхотни за гледане
Германия - Хофенхайм, Дортмунд и Байерн
Последна промяна от smoothc на 27 сеп 2017 11:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 сеп 2017 11:41

Furious_Monk написа:
bilyaletdinov написа:Дузпа с червен картон в 15 мин. пък после говорете как е щял да се развие мача :lol:

.....
Иначе дузпа има само в мечтите на хейтърите.

Никаква дузпа!
Ръката на Рамос не бе свита в юмрук и не беше изпъната в цялата си дължина, а топката само се разхождаше около голлинията, без неоспоримо намерение да я пресече :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 сеп 2017 11:47

smoothc написа:Джаки, мач на Атлетико Мадрид издържате само вие феновете и вероятно още 2-3 заблудени души в цял свят :)
....

... и група влажни тинейджърки, очакващи с трепет в колко нюанса жълто ще е решена косата на Гризман :) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 сеп 2017 11:54

Pichichi написа:Никава дузпа няма, това може да се свири за дузпа само на мач м/у Юве и Пиаченца и то ако е 0:0 и минутата
е 95-та иначе и там няма да се свири!
:mrgreen:

:lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 сеп 2017 11:57

Аз повече се дразня от факта, че Атлетико имат страхотни атакуващи играчи(Караско и Торес са ми слабост), потенциал за сериозно количество голове и ако им се отпусне каишката спокойно могат да достигнат до 3+ гола през мач, все пак говорим за Примера, но бай ви Чоло си държи на интервала 1-2 гола и пет пари не дава за другото.
И изобщо не е вярно, че видиш ли, ако започнат да играят по-офанзивно това ще даде отражение на защитата, респективно върху победите/прогреса!
Балансът в отбора вече толкова години е утвърден, създавайки впечатлението за дял на успехите 60:40% в полза на защитата, а спокойно може да бъде обратното, което според мен би направило и Атлетико още по-успешен.
За мен лично Атлетико губи едно 15-20 гола на сезон, точно поради тези причини.
От честите Х-ве, поне половината могат да се конвертират в победи, а някои загуби най-често с 1 гол разлика да станат Х-ве и ето ви една още по-солидна конкуренция на Реал Мадрид и Барселона.
Последна промяна от smoothc на 27 сеп 2017 12:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 сеп 2017 12:08

smoothc написа:Аз повече се дразня от факта, че Атлетико имат страхотни атакуващи играчи(Караско и Торес са ми слабост), потенциал за сериозно количество голове и ако им се отпусне каишката спокойно могат да достигнат до 3+ гола през мач, все пак говорим за Примера, но бай ви Чоло си държи на интервала 1-2 гола и пет пари не дава за другото.

Голове последните 4 сезона:
Атлетико - Ман Ю
70 - 54
63 - 49
67 - 62
77 - 64

=====
277 - 229

:lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”