"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Що е то - законът ..... и има ли той почва у нас ...

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 20:20

ММ1914 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:Ми тя си беше на онова дружество - ПФК ЦСКА АД, запорът не значи отнемане.

Единственият начин тази емблема да се ползва от друго дружество, е да бъде закупена на търг. Всичко друго е незаконно. И точно тук трябва БФС да се намеси, все пак това първенство се администрира от него.

Няма какво да се меси.След Нова Година има търг и за нея и за останалите активи(в това число не се включват титли и нз си какво си,защото такова нещо актив ''титла'' не съществува и дружествата не притежават такива работи) и всичко ще се реши. ;)

Точно, ще има търг, и докато има търг и не купите тази емблема, вие я ползвате напълно незаконно и престъпно. А БФС толерира това. Днес ми говорят, че спазвали закона и затова на сайта им я нямало тази емблема ...... нещастници, като спазват закона, да ви забранят да играете с тези екипи и да я слагате на стадиона си по време на мачове от тяхното първенство.

Точно БФС е длъжно да се намеси тук.

До колкото помня някакъв мениджър на Тенгариня май беше подал молба до УЕФА по този казус преди време срещу ЦСКА и емблемата,и цялата трансформация,която стана.Кат гледам нито УЕФА,нито който и да е го боли фара. :lol: Е,изключвам конкурентите на ЦСКА,които винаги ще са в опозиция,няма как.Те искат мъст и ги разбирам.Другото е тук таме някой натегач. :)

Защо пишеш глупости? Знам че си модератор и си ме банвал нееднократно, но все пак влез в сайта на УЕФА и виж с каква емблема е ЦСКА-София там. http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html

http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html

Ето я емблемата на ЦСКА.
ФИФА > УЕФА.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 ное 2016 20:22

Teo написа:
ММ1914 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:Ми тя си беше на онова дружество - ПФК ЦСКА АД, запорът не значи отнемане.

Единственият начин тази емблема да се ползва от друго дружество, е да бъде закупена на търг. Всичко друго е незаконно. И точно тук трябва БФС да се намеси, все пак това първенство се администрира от него.

Няма какво да се меси.След Нова Година има търг и за нея и за останалите активи(в това число не се включват титли и нз си какво си,защото такова нещо актив ''титла'' не съществува и дружествата не притежават такива работи) и всичко ще се реши. ;)

Точно, ще има търг, и докато има търг и не купите тази емблема, вие я ползвате напълно незаконно и престъпно. А БФС толерира това. Днес ми говорят, че спазвали закона и затова на сайта им я нямало тази емблема ...... нещастници, като спазват закона, да ви забранят да играете с тези екипи и да я слагате на стадиона си по време на мачове от тяхното първенство.

Точно БФС е длъжно да се намеси тук.

До колкото помня някакъв мениджър на Тенгариня май беше подал молба до УЕФА по този казус преди време срещу ЦСКА и емблемата,и цялата трансформация,която стана.Кат гледам нито УЕФА,нито който и да е го боли фара. :lol: Е,изключвам конкурентите на ЦСКА,които винаги ще са в опозиция,няма как.Те искат мъст и ги разбирам.Другото е тук таме някой натегач. :)

Защо пишеш глупости? Знам че си модератор и си ме банвал нееднократно, но все пак влез в сайта на УЕФА и виж с каква емблема е ЦСКА-София там. http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html

Ето я емблемата на ЦСКА.
ФИФА > УЕФА.

А бе то и Господ е по-голям от шефа ти ама от кой чакаш заплата? Тия примери си ги пъхни на топло и тъмно.
На световно клубно първенство ме съмнява че ще участвата, за да чакате нещо от Фифа. За ЕКТ обаче ще чакате кинти от УЕФА.
Последна промяна от ММ1914 на 08 ное 2016 20:24, променено общо 1 път.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 20:23

Teo написа:Тебе като ти запорират банковата сметка може ли теглиш пари :?: :lol:

Запорът касае най-вече постъпленията по сметката, самата тя си остава твоя, не ти я отнемат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 20:24

ММ1914 написа:
Teo написа:Тебе като ти запорират банковата сметка може ли теглиш пари :?: :lol:

Е отнемат ли ти собствеността върху парите? Отнемат ти единствено правото да се разпореждаш с тях, до вдигане на запора.

Е й?

И при двата случая е ''отнета'' от дружествата носещи идеята ЦСКА.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 ное 2016 20:25

Teo написа:
ММ1914 написа:

Е отнемат ли ти собствеността върху парите? Отнемат ти единствено правото да се разпореждаш с тях, до вдигане на запора.

Е й?

Бате искаш ли детето ти да носи идеята на х.я ти, ама всъщност друг х.й да го направи?
Дотук си с "идеята ЦСКА" :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 ное 2016 20:26

ММ1914 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:Точно БФС е длъжно да се намеси тук.

Ето я емблемата на ЦСКА.
ФИФА > УЕФА.

А бе то и Господ е по-голям от шефа ти ама от кой чакаш заплата? Тия примери си ги пъхни на топло и тъмно.
На световно клубно първенство ме съмнява че ще участвата, за да чакате нещо от Фифа. За ЕКТ обаче ще чакате кинти от УЕФА.

ФИФА е майка на всички останали футболни федерации.
Така, че тяхното мнение тежи най-много.
Емблемата си е на мястото, мача е свирен!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 ное 2016 20:26

Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:Точно БФС е длъжно да се намеси тук.

Ето я емблемата на ЦСКА.
ФИФА > УЕФА.

ФИФА е майка на всички останали футболни федерации.
Така, че тяхното мнение тежи най-много.
Емблемата си е на мястото, мача е свирен!

Много взе да разбираш от свирене, да не правиш нова кариера през министерството на земеделието?

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 20:27

Teo написа:
ММ1914 написа:

Е й?

Чакай,чакай, Тео...има разлика между "идея" и собственост....както и между идея и клуб! Както и между идея и име и т.н. Уточни за какво говориш, защото едното е доста сюрреалестично, а другото съвсем истинско
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 20:28

Teo написа:
ММ1914 написа:

Е й?

Запорът не е отнемане, Тео. Като ти запорират банковата сметка, тя пак си остава твоя, ти бъркаш парите със собствеността на сметката, там ти е грешката.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 ное 2016 20:30

ММ1914 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:

Е й?

Бате искаш ли детето ти да носи идеята на х.я ти, ама всъщност друг х.й да го направи?
Дотук си с "идеята ЦСКА" :mrgreen:

:mrgreen: Позволи ми да те поправя...детето носи идеята на еб...то, а х.я е само инструмента...и...зависи от идеята ти, може да си припознаеш който искаш х.й...пък бил той син или червен...
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “Архив”