Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станимир Стоилов напуска Ботев Пловдив
.. не съм изчел всички мнения , но едно ми е много странно ..откъде въобще дойде тази олелия около Стоилов ..Ботев е на 4- то място с преднина пред петия - Локо Пл ... не ми казвайте , че в Ботев вече има мания - ако не сме първи - светът свършва ...не съм чувал в Ботев да са налети пари съизмерими с парите на домуса в Лудогорец или на Ганчев в Литекс ... е вярно , че положението с цска е странно - за отбор , който уж е фалирал и до преди няколко месеца цесекарите бяха оглушили орталъка с плач , нещата вървят твърде добре ..бих казал - подозрително добре ... или пък ... всичко почва и свършва заради загубата от Левски ... хм .... странна работа ... но ... явно се случва ...
batceko написа:.. не съм изчел всички мнения , но едно ми е много странно ..откъде въобще дойде тази олелия около Стоилов ..Ботев е на 4- то място с преднина пред петия - Локо Пл ... не ми казвайте , че в Ботев вече има мания - ако не сме първи - светът свършва ...не съм чувал в Ботев да са налети пари съизмерими с парите на домуса в Лудогорец или на Ганчев в Литекс ... е вярно , че положението с цска е странно - за отбор , който уж е фалирал и до преди няколко месеца цесекарите бяха оглушили орталъка с плач , нещата вървят твърде добре ..бих казал - подозрително добре ... или пък ... всичко почва и свършва заради загубата от Левски ... хм .... странна работа ... но ... явно се случва ...
Явно не си гледал как играем. Ако въобще може да се нарече игра.Нищо против човека Станимир Стоилов , но е един слаб и страхлив треньор.Показа го и в Ловеч и в националния , а и в Кипър. Показва го сега и при нас.Жив и здрав да е , но явно само за Левски става , тъй че да си ходи у дома.
batceko написа:.. не съм изчел всички мнения , но едно ми е много странно ..откъде въобще дойде тази олелия около Стоилов ..Ботев е на 4- то място с преднина пред петия - Локо Пл ... не ми казвайте , че в Ботев вече има мания - ако не сме първи - светът свършва ...не съм чувал в Ботев да са налети пари съизмерими с парите на домуса в Лудогорец или на Ганчев в Литекс ... е вярно , че положението с цска е странно - за отбор , който уж е фалирал и до преди няколко месеца цесекарите бяха оглушили орталъка с плач , нещата вървят твърде добре ..бих казал - подозрително добре ... или пък ... всичко почва и свършва заради загубата от Левски ... хм .... странна работа ... но ... явно се случва ...
Явно не си гледал как играем. Ако въобще може да се нарече игра.Нищо против човека Станимир Стоилов , но е един слаб и страхлив треньор.Показа го и в Ловеч и в националния , а и в Кипър. Показва го сега и при нас.Жив и здрав да е , но явно само за Левски става , тъй че да си ходи у дома.
- bulgaro
- Контакти:
След като през последните месеци знайни и незнайни мишки ми скачаха по амбразурите в този и в оня форум, днес с изумление виждам, че същите знайни и незнайни мишки са обърнали палачинката и се надпреварват кой по-голяма плюнка да изплюе по любимия им до вчера Каун.
Вие, нямате ли капка мъжество и достойнство? Плъховете, казват, първи напускат потъващия кораб. Срам ме е от вас!
Вие, нямате ли капка мъжество и достойнство? Плъховете, казват, първи напускат потъващия кораб. Срам ме е от вас!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
- slash1912
- Контакти:
bulgaro написа:След като през последните месеци знайни и незнайни мишки ми скачаха по амбразурите в този и в оня форум, днес с изумление виждам, че същите знайни и незнайни мишки са обърнали палачинката и се надпреварват кой по-голяма плюнка да изплюе по любимия им до вчера Каун.
Пич,понеже вероятно визираш и мен,пак не си разбрал за какво става въпрос.Никога не съм скачал по амбразурите за Стоилов.Както неведнъж съм казвал,отивам на мач да подкрепям Ботев,а не този или онзи.Нито Стоилов,нито Кривия са Ботев и никога няма да бъдат.Айде със здраве!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- bulgaro
- Контакти:
Ти не си разбрал! От това "подкрепяне", сме на това положение! Как може да "подкрепяш", след като виждаш, че тази "подкрепа" вместо да помага, тя влошава ситуацията. Как може да се криеш зад "подкрепа", която бетонира един слаб, страхлив и инатлив треньор. Не мога да разбера, що за "подкрепа" е това? Ако го бяхме грабнали още след резилите есента, през зимната пауза щяхме да сме забравили за него и днес вероятно щяхме да сме на съвсем друг полюс от към представяне на отбора. А ние с нашата "подкрепа" го оставихме да си прави каквото реши. Забравихме, че ние като публика трябва да бъдем коректив на ръководството, а не негов придатък.
106 години Красота, Вяра, Борба !
- slash1912
- Контакти:
bulgaro написа:Ти не си разбрал! От това "подкрепяне", сме на това положение! Как може да "подкрепяш", след като виждаш, че тази "подкрепа" вместо да помага, тя влошава ситуацията. Как може да се криеш зад "подкрепа", която бетонира един слаб, страхлив и инатлив треньор. Не мога да разбера, що за "подкрепа" е това? Ако го бяхме грабнали още след резилите есента, през зимната пауза щяхме да сме забравили за него и днес вероятно щяхме да сме на съвсем друг полюс от към представяне на отбора. А ние с нашата "подкрепа" го оставихме да си прави каквото реши. Забравихме, че ние като публика трябва да бъдем коректив на ръководството, а не негов придатък.
Е грабнахме го,не помниш ли?Василев имаше 2 срещи със СТР.Какво са го лъгали там,не знам.Затова бяха обявени целите и беше казано,че остават до края на сезона.Явно след загубата от Левски и безобразната игра и боса се е усетил и му показа жълт картон.Тези неща не зависят от нас.Много добре го знаеш.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Според мен нищо не е решено.Оставя си вратата отворена , ако елиминира Левски/което е постижимо/ ще каже "ето бихме Столипиново,показахме характер и отстранихме Левски.Оставам да класирам Ботев за евротурнирите каквито са целите поставени пред отбора"Виж,ако бяхте паднали вчера гаранция си отиваше.
Отворил е вратата за...Левски.Тази за Ботев си я затвори.Бие,пада заминава си от Ботев,той го каза в прав текст.Очакваш да избухне и да ги класира.Не вярвам.Формата и стила на Ботев са трагични,няма напредък и на йота,става по-лошо.За да ги отстранят е нужен "игрови скок",който в момента е невъзможен.И се чудя на Ботев,как го държат,преди решителен мач,след който си заминава.Предвид игровата и организационна немощ на "геренци",те си го чакат като месия.Изчаткал треньор.Дори осъзнати сини фенове не го искат обратно в отбора.Работи добре когато кукловод като Сираков му е зад гърба.Предишния му период в Левски беше проблясък,проблема му е че стига едно ниво,зацикля,без да умее го надскочи.Той е провален треньор навсякъде където е бил.Историята на успехите му почва и приключва с Левски,тва работи за него само пред феновете на Левски и никой друг.Има си кохорта от лубисти/журналисти със "сини" очила...лични приятели от "Гонг",Касабов т.н.Отива на "Герена",обличат го,тренира ги и толкова.onegavon написа:Според мен нищо не е решено.Оставя си вратата отворена , ако елиминира Левски/което е постижимо/ ще каже "ето бихме Столипиново,показахме характер и отстранихме Левски.Оставам да класирам Ботев за евротурнирите каквито са целите поставени пред отбора"Виж,ако бяхте паднали вчера гаранция си отиваше.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Чудесно
Интересно ми е какви ще ги чини срещу "Левски" за последно в сряда...