Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот rsk » 23 яну 2014 11:27

Aбе да кажеш, че вие по-скоро от нас сте взимали титла, ама не... Да кажеш, че не ви отстранихме за купата, ама ви отстранихме. Да кажеш, че сте пред нас в класирането, ама не сте. Да кажеш, че вашата кочинка е по-добре от нашата, ама не е. С какви очи се подиграваш тогава? :shock:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 11:33

rsk написа:Aбе да кажеш, че вие по-скоро от нас сте взимали титла, ама не... Да кажеш, че не ви отстранихме за купата, ама ви отстранихме. Да кажеш, че сте пред нас в класирането, ама не сте. Да кажеш, че вашата кочинка е по-добре от нашата, ама не е. С какви очи се подиграваш тогава? :shock:

Пак имаме някакъв отбор за пролетта, щото при вас ... Старокин ви остана звездата на отбора :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 яну 2014 11:42

rsk написа:Aбе да кажеш, че вие по-скоро от нас сте взимали титла, ама не... Да кажеш, че не ви отстранихме за купата, ама ви отстранихме. Да кажеш, че сте пред нас в класирането, ама не сте. Да кажеш, че вашата кочинка е по-добре от нашата, ама не е. С какви очи се подиграваш тогава? :shock:

Защо подигравка :? !Това е реалността!Не аз ходих на стадиона да празнувам титла с надпис Щампион,нали!Не аз обяснявах за новия ел гранде стадион!
Като те гледам,това ти е останало,оплюване по нас :lol: !

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 яну 2014 13:18

boabb, и какъв е тоя отбор дето го имате :lol: Искаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
BRF, аз специално бях от тия, дето не искаха да празнуват титла, която не е спечелена. Ама за разлика от вас, ние пълнехме стадиона и при нас имаше емоция, а вие... Бяхте просто едни странични наблюдатели, воайори. Докато на Герена имаше над 10 хиляди, вие се надупихте на Локо София пред 100 човека.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 13:46

rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го имате :lol: Искаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
BRF, аз специално бях от тия, дето не искаха да празнуват титла, която не е спечелена. Ама за разлика от вас, ние пълнехме стадиона и при нас имаше емоция, а вие... Бяхте просто едни странични наблюдатели, воайори. Докато на Герена имаше над 10 хиляди, вие се надупихте на Локо София пред 100 човека.

Ш-ш, аз да не съм ти някой 15-годишен, та ще се ловиме на малоумни басове :? Движи направо още сега ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 яну 2014 14:21

rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го имате :lol: Искаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.

А кога Локо София влезна в серия загуби само заради Левски европейски да хване 3-то място, след което Иво получи награда - пост в Левски, та тогава не рева, нали?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 14:25

Кировец написа:

А кога Локо София влезна в серия загуби само заради Левски европейски да хване 3-то място, след което Иво получи награда - пост в Левски, та тогава не рева, нали?

Както казва чичо Венци: " Га яди кифтета ни рива, ся що ривеш" :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 яну 2014 14:46

За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 яну 2014 14:58

rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.

Също така е факт, че се сетихте да ходите на стадиона тогава, когато разбрахте, че сте на първо място и имате шанс за титла. А на нас мача с Локо ни беше без значение и беше от ясно по-ясно, че ще им легнем.

И за посещаемост не говори, този сезон цифрите са ясни. Ние сме първи, Берое втори, вие сте след Ботев и Локо, с посещаемост г/д колкото на Лудогорец. Нали обичате да се подигравате колко малко фенове имат..

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 яну 2014 15:12

rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.

:lol:

Върни се в “Архив”