Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Aбе да кажеш, че вие по-скоро от нас сте взимали титла, ама не... Да кажеш, че не ви отстранихме за купата, ама ви отстранихме. Да кажеш, че сте пред нас в класирането, ама не сте. Да кажеш, че вашата кочинка е по-добре от нашата, ама не е. С какви очи се подиграваш тогава? 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Aбе да кажеш, че вие по-скоро от нас сте взимали титла, ама не... Да кажеш, че не ви отстранихме за купата, ама ви отстранихме. Да кажеш, че сте пред нас в класирането, ама не сте. Да кажеш, че вашата кочинка е по-добре от нашата, ама не е. С какви очи се подиграваш тогава?
Пак имаме някакъв отбор за пролетта, щото при вас ... Старокин ви остана звездата на отбора
Леевски, оле
rsk написа:Aбе да кажеш, че вие по-скоро от нас сте взимали титла, ама не... Да кажеш, че не ви отстранихме за купата, ама ви отстранихме. Да кажеш, че сте пред нас в класирането, ама не сте. Да кажеш, че вашата кочинка е по-добре от нашата, ама не е. С какви очи се подиграваш тогава?
Защо подигравка
Като те гледам,това ти е останало,оплюване по нас
boabb, и какъв е тоя отбор дето го имате
Искаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
BRF, аз специално бях от тия, дето не искаха да празнуват титла, която не е спечелена. Ама за разлика от вас, ние пълнехме стадиона и при нас имаше емоция, а вие... Бяхте просто едни странични наблюдатели, воайори. Докато на Герена имаше над 10 хиляди, вие се надупихте на Локо София пред 100 човека.
BRF, аз специално бях от тия, дето не искаха да празнуват титла, която не е спечелена. Ама за разлика от вас, ние пълнехме стадиона и при нас имаше емоция, а вие... Бяхте просто едни странични наблюдатели, воайори. Докато на Герена имаше над 10 хиляди, вие се надупихте на Локо София пред 100 човека.
rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го иматеИскаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
Ш-ш, аз да не съм ти някой 15-годишен, та ще се ловиме на малоумни басове
Леевски, оле
rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го иматеИскаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
А кога Локо София влезна в серия загуби само заради Левски европейски да хване 3-то място, след което Иво получи награда - пост в Левски, та тогава не рева, нали?
Кировец написа:rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го иматеИскаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
А кога Локо София влезна в серия загуби само заради Левски европейски да хване 3-то място, след което Иво получи награда - пост в Левски, та тогава не рева, нали?
Както казва чичо Венци: " Га яди кифтета ни рива, ся що ривеш"
Леевски, оле
За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.
rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.
Също така е факт, че се сетихте да ходите на стадиона тогава, когато разбрахте, че сте на първо място и имате шанс за титла. А на нас мача с Локо ни беше без значение и беше от ясно по-ясно, че ще им легнем.
И за посещаемост не говори, този сезон цифрите са ясни. Ние сме първи, Берое втори, вие сте след Ботев и Локо, с посещаемост г/д колкото на Лудогорец. Нали обичате да се подигравате колко малко фенове имат..
rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.