Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Слаба организация
Уникално слаба организация на финала, навръщане прекараха двете агитки по един същ път и отново имаше проблеми, а за преди мача не ми се говори.
- Краставичарят Ганчо
- Контакти:
Re: Браво на Ники Митов и Левски
Левскар съм, но в никакъв случай не бих казал браво на Митов и на Левски. Изиграхме много слаб мач. Освен многото грешки в защита ни липсваше идея в атака. Само един Гари Родригес не стига. Лош избор на Митов за дузпите. Още щом видях, че Велев и Мюлдер застават зад топката и предчувствах, че ще изпуснат.
За съжаление шансовете ни и срещу Лудогорец намаляват. Ще излезем преуморени и паднали духом от днешната загуба. Дано все пак стане някакво чудо и да бием!
За съжаление шансовете ни и срещу Лудогорец намаляват. Ще излезем преуморени и паднали духом от днешната загуба. Дано все пак стане някакво чудо и да бием!
На стар краставичар краставици не продавайте !
-
- Контакти:
Нещо феновете на отбора в състояние на свободно падане са се активизирали. Само да не стане след събота да спрат да се появят във форума за един огромен срок от време. Като няма на какво да се зарадват, се радват на загубите на другите. Дано ТИТАН ви управлява вечно!
Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Още веднъж да пожелая на феновете на Левски ДУБЪЛ в Събота!
ПП: Сега сериозно - аз лично не доумявам, как Ники Митов бе супергерой до този следобед и изведнъж стана ...... "нагъл РОМ". "некадърник" и т.н. ..... някои "фенове" даже и жито започнаха да му варят ?!
Явно отборът си заслужава калъфките, а феновете - отбора!
ПП: Сега сериозно - аз лично не доумявам, как Ники Митов бе супергерой до този следобед и изведнъж стана ...... "нагъл РОМ". "некадърник" и т.н. ..... някои "фенове" даже и жито започнаха да му варят ?!
Явно отборът си заслужава калъфките, а феновете - отбора!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
от Отбора на народа на 15 Май 2013 20:35
Пореден силен мач на Митов, доказа че мястото му е в ОТБОРА НА НАРОДА и само малшанса и некадърника Силва го лиши него и отбора от заслужена купа. На лято изритване на некадърниците и с 2-3 попълнения от класата на Гари и ще мачкаме.
Поклон пред Левски за духа който показаха !
Ти жестоко си се объркал.Митов като за начало сгреши състава.И на слепия е видно,че след Контузията Карвальо се е вдървил поне да края на сезона и титуляр трябваше да е Силва.И да се радваш,че си се върнал в мача след като ти водят с два гола срещу отборчета като Берое е жалко и недостойно за отбор като Левски.Такива тимчета още на полувремето трябва да са отнесени с 2-3:0.Но аз не съм учуден,ама изобщо,защото и на всички хлапета е ясно,че в Левски 90% от играчите не стават за Левски.
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето да го направиш. Положителното е, че започнахме да искаме. Ники Митов разполага с много малко време за да успее да промени отбора. И той почти успя. Като имам предвид какво завари! Аз друго от този мач не очаквах. Не очаквам и в други ден. Но не бих бил против да бъда приятно изненадан. Кой знае? Още не сме готови. Ако веднага след първенството предприемат спешна продажба на "халфо- защитния тракт" с изключение на Мулдер и Везалов и се вземат по- бързи и по- класни изпълнители които да се сработят до края на първата третина от вътрешното първенство имаме шанс за титла. Сега може и да направим изненадата, но не я заслужаваме. В ЛЕ можем да стигнем и в групите. И повече юноши. Нека обгорят в битките малко. През пролетта ще са екстра класа. На някои от сегашните чуждестранни звезди по всяка вероятност им тежат заплатите и за това са толкова бавни и неповратливи. Това което ни липсва е време.
Мисля, че Ники Митов може да го направи.
Мисля, че Ники Митов може да го направи.
Последна промяна от wilge на 15 май 2013 21:49, променено общо 1 път.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- football.total
- Контакти:
За кое браво точно авторе. Изглеждахте трагично през 80 минути от мача, имахте точно 10 минути които бяха просто плод на някакъв хаос и на неопитността на Берое.
Берое ви надиграха тотално през целия мач. Първото можеха да водят 3-1 или 4-1, второто се затвориха без да ви дават шанс да припарите до вратата. Първия ви точен удар беше мисля при гола за 3-2. И успяхте да се върнете в мача с чист късмет. Късмет който ви споходи и срещу ЦСКА и срещ Миньор. Е все някога късметът свършва, и той свърши точно в най-лошия за вас момент. След 120 минути игра, загуба с дузпи и мач за титлата след 2 дни. За мен сте общо взето пътници, с подобен хаос в защита и средата на терена Лудогорец ако се разиграят отивате на разлика.
Нищо лично, нападателите ви са силни но тези които стоят зад тях са пълна трагедия.
А Митов, Митов е въздух под налягане. Но за догодина можете да си го запазите, щото ако вярваме на мустака, догодина ще играете сезона с юноши.
Забелязал ли си че като мустака си трае криво ляво вземате мачовете, разприказва ли се обаче почват великите издънки. По този повод - мустак, да илядиш на Герена!
Берое ви надиграха тотално през целия мач. Първото можеха да водят 3-1 или 4-1, второто се затвориха без да ви дават шанс да припарите до вратата. Първия ви точен удар беше мисля при гола за 3-2. И успяхте да се върнете в мача с чист късмет. Късмет който ви споходи и срещу ЦСКА и срещ Миньор. Е все някога късметът свършва, и той свърши точно в най-лошия за вас момент. След 120 минути игра, загуба с дузпи и мач за титлата след 2 дни. За мен сте общо взето пътници, с подобен хаос в защита и средата на терена Лудогорец ако се разиграят отивате на разлика.
Нищо лично, нападателите ви са силни но тези които стоят зад тях са пълна трагедия.
А Митов, Митов е въздух под налягане. Но за догодина можете да си го запазите, щото ако вярваме на мустака, догодина ще играете сезона с юноши.
Забелязал ли си че като мустака си трае криво ляво вземате мачовете, разприказва ли се обаче почват великите издънки. По този повод - мустак, да илядиш на Герена!

- blue magic
- Контакти:
Highlander написа:Нещо феновете на отбора в състояние на свободно падане са се активизирали. Само да не стане след събота да спрат да се появят във форума за един огромен срок от време. Като няма на какво да се зарадват, се радват на загубите на другите. Дано ТИТАН ви управлява вечно!
Само пълен олигофрен може да се присмива на някой че е втори при положение, че неговият отбор отдавна е отпаднал...
Напоследък щастието на розовите е единствено при сините неуспехи...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- Chelsea Forever
- Контакти:
tolkata написа:С какво се е доказал МИТОВ ??? С това, че избра за дузпите най-големите дървета - Велен и Мюлдер, които цял мач нямат точен пас и ударите са им с "БОЦ". Само, заради това, че не можа да избере кои трябва да бият дузпите показва колко е кадърен, като оставим настрана това, че не минахме центъра цял мач![]()
![]()
Еми кой да ги бие дузпите Ели и Пинто ли?
Браво и от мен. добре си върти състава,правилни смени.Само не можа да разбере че едногърбата камила и дамата с ръкавичките изядоха главите на много треньори.Да ги разкарва по най-бързия начин преди да са изяли и неговата.
СПУКАНОГЪРНЕ