Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот parvanoff » 14 май 2013 13:16

BLUE CHAMPIONS написа:
parvanoff написа:Така че индивидите, които обиждат тук, които не търпят чуждо мнение и бягат от диалог, са именно тези, които работят в полза на това статукво...

:lol: :lol: :lol:
Имаш ли си идея като ти чета мненията, колко се смея? :) И забележи, мненията!, защото си се регистрирал и влязъл във форум!, а не на политически дебат, на какъвто ти си превърнал темите във форума от последните няколко месеца. За така наречените "обиди"- аз влязох вчера, прочетох едно мнение на потребител, съгласих се с него, а ти ме нападаш с мотивите: "лъжеш като дърт циганин, нямаш факти, на какъв се правиш, много на сериозно си се взел..." и т.н. Моята дуплика беше, че си със зомбирано мислене и толкова. Това, за неприемането на чуждото мнение :) и не аз съм този, който реве във всеки втори пост как не му признават мнението и го обиждат :lol:
Та, пиши си на воля за кумира ти пожарникар, мен нито ми пука за мнението ти, нито ще тръгна да те репликирам и обвинявам в лъжи. Кой си ти, че да ти държа аз сметката?? :)

[offtopic]Ама ти продължаваш да не се усещаш... И продължаваш да иронизираш... Както казах нямаш изглежда някакви цели в живота и си тръгнал да си го избиваш тук... И отново освен да обиждаш човек, който не познаваш не каза нищо съществено. Та ти дори не можа да отговориш на елементарния въпрос какво имаш предвид под думата зомбиран, за да разберем дали е обида или не. Казах и друго, но очевидно и това ти е трудно да схванеш. Обиждай и плюй, колкото си искаш-ти си никой, както за мен, така и за другите, които обиждаш. Но това казва достатъчно за това какъв човек си. Дали във форум или не, честните и достойни хора са си честни и достойни... Това е оправдание на първокласник, че било форум... :lol: Самият факт, че приемаш форумът като място, където влизаш да си поплюеш на воля и да злепоставяш хора говори достатъчно... Ай със здраве. Ако още нещо имаш да казваш за моята личност бъди човек и не занимавай форума-прати го на лично! Въпрос на уважение към хората тук е! ;) Ако поне за това се усетиш де... Аз лично нямам много надежди като ти гледам разсъжденията.[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 14 май 2013 13:19

dunavfc написа:ГЕРБ имаха воля за това и затова ги направиха тия неща,Станишев и тия преди него нямаха.Това е!

Това е супер странно изречение...това някакво оправдание за Станишев или похвала за ГЕРБ трябва да бъде ?

Не е никакво оправдание за Станишев,това показва,че на него изобщо не му пука за тая държава.За ГЕРБ похвала-ами когато си си заслужил похвалата,нека те хвалят ;) .Никой не може да отрече приноса на Бойко за магистралите и залите.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот veni__85 » 14 май 2013 13:23

Това не е ли повод за касиране на изборите ? ? ? Ако някой е наясно по-подробно с изборния кодекс да отговори.

Изоставен чувал с бюлетини е бил открит след изборния ден в Пловдивския панаир. Там се приемаха изборните книжа след приключването на вота.
Очаква се от Районна прокуратура да дадат официална информация по случая, съобщи Атанас Илиев, говорител на обвинението в Пловдивска област.
По неофициална информация чувалът е бил открит в късния следобед в понеделник. Бюлетините са били предадени на отговорно пазене в Районна прокуратура-Пловдив.

http://btvnews.bg/bulgaria/izbori/izost ... anair.html

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 май 2013 13:31

veni__85 написа:Това не е ли повод за касиране на изборите ? ? ? Ако някой е наясно по-подробно с изборния кодекс да отговори.

Изоставен чувал с бюлетини е бил открит след изборния ден в Пловдивския панаир. Там се приемаха изборните книжа след приключването на вота.
Очаква се от Районна прокуратура да дадат официална информация по случая, съобщи Атанас Илиев, говорител на обвинението в Пловдивска област.
По неофициална информация чувалът е бил открит в късния следобед в понеделник. Бюлетините са били предадени на отговорно пазене в Районна прокуратура-Пловдив.

http://btvnews.bg/bulgaria/izbori/izost ... anair.html

Само по себе си не е повод, освен може би ако не се открият протоколите, на които съответстват тия бюлетини. До сега не се е чуло някой да каже, че има протокол без да ги има съответните бюлетини към него. Тоест, за сега няма липсващи бюлетини.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 14 май 2013 13:51

Интересна пресконференция на животновъдите по канал3
само Левски и България

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 14 май 2013 15:47

parvanoff написа:
Jürgen написа:
dunavfc написа:Не еврофондовете се дават за заплати и пенсии,ебати дебилите има в тоя форум....
Пита някакъв,какво положително са видели симпатизантите на ГЕРБ,хората му отговарят,той тръгва във съвсем друга посока...
Я ми покажете в колко страни в Европа доходите се увеличиха след 2008 и в колко паднаха ?

Аз не говоря за заплати и пенсии,аз говоря за другите сфери в които се дават пари от Европа.Какво стана с останалите пари?Нали Европа пуска,дава....еми защо не го виждаме на практика това :? ?
ПП. Всеки тъпак може с воля и пари да строи магистрали,зали,метра,да слага камери по улиците и тн. Ама за някои неща не е достатъчно да имаш пачки и мотивация да ги направиш,трябва и акъл :) .

Ти може да не си виждал, но други са виждали. Аз имам познати, които си построиха къщи за селски туризъм с пари от програмите. Познати пчелари, земеделци, които също взеха глътка въздух с тези програми. Докато при предишното управление тези пари им бяха отказвани...
BLUE CHAMPIONS написа:Еми точно, всичко е пред очите ни, но пак казвам- хората предпочитат да спят! А всъщност на този клип, пусни го от 0,55сек и се сети чия предизборна кампания беше това преди 4 год. казана от Гарлин преди 40г. ;) :lol:

Някои хора може и да спят. Тези неща, които си ги написал са ясни отдавна, но аз освен едни черни станции тук, не виждам нищо друго. Едно решение не е казано, една градивна дума. А само се обиждат хора, които не са на вашето мнение... Защото негласуването не е изход от това положение. Какво ще стане ако някой или всички не гласуват-какво ще е положителното от цялото това нещо? Никой не може да отговори. От толкова много време се опитваме да кажем тук някои хора, че статуквото е важно до там, доколко ще се съобразяват властимащите с протестите на хората. А протестите трябва да са насочени към конкретни мерки, които да донесат нещо положително. Давал съм и пример-протест за намаляване на субсидиите за партиите например. Защото какво означава това-протест против монополите? Кой даде решение как да се преборим с монополите? Какви реални действия трябва да се предприемат, но действия, които не противоречат на демократичните устои на държавата, които не противоречат на пазарната икномика. Нещо, което е реално. Диспут трябва да има точно по тези теми, но когато някой тук се опита да изкаже по-различно мнение и някои хора нямат изглежда друг смисъл на живота си и започват да го обиждат. Но човек трябва да може и да е честен-да признае фактите, да може да каже дали нещо е истина или не. Защото с лъжи и манипулации никой не се е оправил... С лъжи и манипулации историята ни учи, че работят тоталитарните режими и диктатурите. И който не е съгласен с мнението на вожда и отива в дранголника. Тук също има такива индивиди, но понеже нямат власт, те се задоволяват с обиди към хората с различно мнение... И всичкото това разделение, което се предизвика, всичката тази омразя, която се вижда и в този форум дори е точно в тази насока. Да се заблудят хората и да се отклонят от основните проблеми. Така че индивидите, които обиждат тук, които не търпят чуждо мнение и бягат от диалог, са именно тези, които работят в полза на това статукво...

Тези ти думи казват всичко. С лъжи и манипулации никой не се е оправил - Лъжите за Мишо Бирата, Ваньо Танов, Разговора в Банкя, агент Буда особено, това са лъжи и манипулации. Прекратяваш проверка на ДАНС, а темата се извърта защо е огласен записа, спипват те как се опитваш да повлияеш върху съдебен процес в определена полза, наричайки най-висшите прокурори в България педерасти и манафи, а извърташ нещата, защо ти подслушват малките нужди. Оповестяват 100 % досие, което доказва, че си член на организираната престъпност привлечен за око на ченгетата, а ти извърташ нещата, че това било за нещо си, когато били взривили колата на Ц. Бориславова... три месеца след като е направено досието. А овцете къде блеят, и защо си затварят очите пред тези неща. Това е злоупотреба с власт с цел манипулиране на съдебни процеси и полицейски проверки, това са лъжи - С лъжи и манипулации историята ни учи, че работят тоталитарните режими и диктатурите, както казваш. Между другото да обиждаш хората несъгласни с теб си е най-типичното нещо за Бойко. Нали знаеш, че в нормална държава Борисов щеше да е в затвора, барабар с Цецо и още един вагон хора от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Попитах точно и ясно , с какво се е подобрил живота на хората привърженици на ГЕРБ през тяхното управление. Какво направи ГЕРБ, за да са по-ниски цените на ток, гориво, парно, лекарства. В България за здравеопазване не се прави нищо, а населението умира от хиляди видове заболявания и се топи, за раждаемостта няма никакво насърчаване. Трябва да се мисли за това как да поддържаш народа здрав на първо място преди всичко. Социална политика просто липсва, огромен брой хора живеят с по 150 лева пенсия и работят за 300 лева. Да видим Бойко как ще живее с толкова пари за един месец, а не да разправя, че ял филия с мас наглецът с наглец. Хората мизерстват масово в тая страна, но понеже повечето пишещи в полза на ГЕРБ имат що годе доходи да живеят добре повтарят като папагали - магистралите, залата, метрото, на гол задник чифте пищова е вашата работа.

Плащай 12 лева на годината в касата на ГЕРБ ти и твоето семейство, за да ти дойде акъла в главата.

Тези пари стоят на влог и с тях Бойко пуши пури, които струват колкото месечният ти доход. Аз и ти между другото му плащаме и полета с фалкон, супер-лукс, за да гледа Реал-Барса на живо.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 14 май 2013 16:22

Highlander написа:Тези ти думи казват всичко. С лъжи и манипулации никой не се е оправил - Лъжите за Мишо Бирата, Ваньо Танов, Разговора в Банкя, агент Буда особено, това са лъжи и манипулации. Прекратяваш проверка на ДАНС, а темата се извърта защо е огласен записа, спипват те как се опитваш да повлияеш върху съдебен процес в определена полза, наричайки най-висшите прокурори в България ********и и манафи, а извърташ нещата, защо ти подслушват малките нужди. Оповестяват 100 % досие, което доказва, че си член на организираната престъпност привлечен за око на ченгетата, а ти извърташ нещата, че това било за нещо си, когато били взривили колата на Ц. Бориславова... три месеца след като е направено досието. А овцете къде блеят, и защо си затварят очите пред тези неща. Това е злоупотреба с власт с цел манипулиране на съдебни процеси и полицейски проверки, това са лъжи - С лъжи и манипулации историята ни учи, че работят тоталитарните режими и диктатурите, както казваш. Между другото да обиждаш хората несъгласни с теб си е най-типичното нещо за Бойко. Нали знаеш, че в нормална държава Борисов щеше да е в затвора, барабар с Цецо и още един вагон хора от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Попитах точно и ясно , с какво се е подобрил живота на хората привърженици на ГЕРБ през тяхното управление. Какво направи ГЕРБ, за да са по-ниски цените на ток, гориво, парно, лекарства. В България за здравеопазване не се прави нищо, а населението умира от хиляди видове заболявания и се топи, за раждаемостта няма никакво насърчаване. Трябва да се мисли за това как да поддържаш народа здрав на първо място преди всичко. Социална политика просто липсва, огромен брой хора живеят с по 150 лева пенсия и работят за 300 лева. Да видим Бойко как ще живее с толкова пари за един месец, а не да разправя, че ял филия с мас наглецът с наглец. Хората мизерстват масово в тая страна, но понеже повечето пишещи в полза на ГЕРБ имат що годе доходи да живеят добре повтарят като папагали - магистралите, залата, метрото, на гол задник чифте пищова е вашата работа.

Плащай 12 лева на годината в касата на ГЕРБ ти и твоето семейство, за да ти дойде акъла в главата.

Тези пари стоят на влог и с тях Бойко пуши пури, които струват колкото месечният ти доход. Аз и ти между другото му плащаме и полета с фалкон, супер-лукс, за да гледа Реал-Барса на живо.

Най-важното в една такава дискусия е да се намери начин нещата да станат по-добре за българите. Затова е важно да се знае кой-какво е направил и кой-какво ще направи. И не да се обиждат хората, които защитават Борисов. Защото почти никой от тия, които защитават Борисов не са обидили, нито потребител, нито Станишев, използвайки изрази като "тиквун", "Винету", "некадърници", "докарали България до най-тежкото положение" и т.н. И защото аз съм отговорил на всички тук, както ще отговоря и на теб, без да те обиждам, заради това, че мислиш по по-различен начин от мен. Относно лъжите и манипулациите сам виждаш, че хората са такива-тук са такива, на улицата са такива, изключения почти липсват! Затова е необходимо да се съпоставят нещата с възможните изходи от някаква ситуация. Да се зададат въпроси кой, за толкова време, с наличния "материал" може да се пребори нещата да се подобрят. Когато почти всички в тази държава крадат и са корумпирани /за да не говоря общо ще визирам-краде се гориво-от почти всички държавни предприятия, ддс, други данъци, изнася се желязо, корупция в здравеопазването, при абсолютно всички чиновници на всякакви нива, съдебна система, прокурори, полиция, хората подкупват полицаи, за да не им взимат книжките, проверяващи, за да не им затворят заведенията, фирмите, карат без книжки, пиани, хвърлят боклуци навсякъде, бият се в заведенията, с полицията, не искат дори сметките в блока да си плащат, продават си гласовете и т.н., и т.н.-мога да ти изброявам оттук до края на света/. За колко време и с какви методи може да се промени всичко това? Днес затова писах за животновъдите. Те казаха, че се опасяват да им спрат паричните средства. Казаха, че по време на тройната коалиция не се е субсидирало и с 1 лев животновъдството и че когато сега са поискали среща с всички лидери, само ГЕРБ са се отзовали и са се срещнали с тях. И затова казвам-трябва да се види кой-какво е направил за цялото това управление през тези 23 години. Кой и какво? И защо никой не протестираше за защита на майките с увреждания преди време? А защо се събраха 50 родители във Варна да протестират за строеж на детски градини? Ти можеш ли да отговориш на тези въпроси? А когато трябваше да се свали Борисов навсякъде по улиците се напълни с хора? Знаеш ли защо? И досега се смениха на власт хора от сдс, бс/к/п, дпс, независими, бзнс, програмни и експертни правителства, защо не се промениха поне при едно нещата? Каква е гаранция, че новите няма да ни лъжат още 4 години и пак да сме си на същото положение или на още по-лошо? Когато казваме, че някой е направил нещо повече от другите го казваме с факти! И то не факти погледнати от камбанарията на един или двама човека. Никога не съм давал за пример себе си или другите около мен, ако преди това някой друг не ми е дал пример с него и другите около него-може да провериш! И мога да ти кажа, че аз не живея прекрасно, а и че някои промени в законите, които направиха ГЕРБ мен ме засегнаха лично, но аз не съм важен. Важни са хората на България. Важно е да се намери начин те да живеят по-добре. И ние казвахме едно-когато дойдат бс/к/п и дпс на власт, това няма как да стане, защото вече сме ги виждали, но някои тук ни се нахвърляха и си мислеха, че говорим глупости. Накрая какво стана? Не са ли те фаворит да съставят правителство-питам и теб? Така ли ще се оправят нещата? Кажи искрено? И ти също не си запознат с някои неща. Точно ГЕРБ предоговориха договорите за природен газ и намалиха цената му. Кажи как едно правителство може да намали цените на частни фирми при пазарна икономика при подписани договори? И знаеш ли кое е най-важното, за да е здрав народа? Да не пуши, да не се замърсява, да спортува-това е най-важното? Сложи си ръка на сърцето и кажи направиха ли нещо ГЕРБ по тези точки? И какво според теб трябва да се направи точно в здравеопазването? Всеки говори за него-кажи някакви конкретни неща, които трябва да се направят? И дай предложение как да се вдигнат заплати и пенсии? Ако това ти идва много-дай ще обсъдим въпросите точка по точка и да видим за какво иде реч, ако си навит? ;)
И ето виж, аз в мойто мнение, нито съм се опитал да те злепоставя, нито да злепоставя, който и да е друг, защото смятам, че това е нормалният начин за една дискусия. Не ползвам думи, като "наглец" и т.н. Може би това би могло да ти каже нещо. ;)
само Левски и България

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 14 май 2013 17:20

Не трябва ние да говорим за увеличаване на доходите и за решаване на проблемите със здравеопазването, а тези, които са в парламента, за да ни управляват. Станишев говори за промяна на статуквото, ДПС за някакви техни глупости, а Бойко си знае магистралите и метрото. Всички се обединяват от това, че за здравеопазването и доходите искат, но не могат. Като не могат марш от там, докато не започнат да могат.
ГЕРБ си има и своите плюсове, както си ги отбелязал, но всяко управление има някакви плюсове, но много минуси, както е това. След като плюсовете са по-малко от минусите нищата не стават и трябва да дойде друг. Този друг не е БСП и ДПС в никакъв случай, защото те вече са показали, че нищо не става от тях. Трябва да се прави програмно правителство, да правят четворна коалиция ако щеш, така едните ще имат пряко наблюдение върху другите и нещата може да потръгнат. Каквото ще да измислят, но България да върви напред, не случайно на парламента пише Съединението прави силата. Тук няма идеи и политически сметки и далавери. За благото на народа трябва да се пробва нещо и това нещо не е нито управление на ГЕРБ, нито БСП и ДПС. Няма никаква алтернатива, аз съм еднакво недоволен и от двете управления.
parvanoff, това което пишеш Бойко не може да го напише никога, защото се видя нивото му в Банкя. Явно си достоен и интелигентен човек. Такъв какъвто със сигурност не е Бойко и какъвто със сигурност няма във върхушката на ГЕРБ. Учудвам се, че си се заблудил да защитаваш хора, които не ги е еня за някой друг освен за личният им интерес, и които със сигурност нямат и един процент от твоя морал. Не се заблуждавай, че с ГЕРБ ще вървим нагоре, те са като всички останали, жалко, че не си го разбрал, а гледаш на магистралният пиар през някаква оптимистична призма, която рисува светло бъдеще пред очите ти. Мога да кажа думата наглец, защото Бойко доказа , че е такъв. Ти нямаш общо с Бойко, ти си много над него като личност, а пишеш във форум докато той управлява държавата. Каква ирония

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 14 май 2013 18:34

Highlander написа:Не трябва ние да говорим за увеличаване на доходите и за решаване на проблемите със здравеопазването, а тези, които са в парламента, за да ни управляват. Станишев говори за промяна на статуквото, ДПС за някакви техни глупости, а Бойко си знае магистралите и метрото. Всички се обединяват от това, че за здравеопазването и доходите искат, но не могат. Като не могат марш от там, докато не започнат да могат.

Благодаря за хубавите думи и моето впечатление е същото за теб! ;)
Неслучайно цитирам това, но може би, заради възрастта ми, аз не съм толкова краен. Гледам хората около мен, гледам колеги, познати, приятели, от най-различни градове, гледам журналисти, политици, чиновници, полицаи, доктори и т.н. Животът на човек го сблъсква с много хора. И са много малко хората, които са готови да бъдат отзивчиви и да се обърнат с уважение към другите около тях. Ще ти кажа какво имам предвид. Отиваш на преглед и докторът го няма. Чакаш, чакаш-по едно време се появява и започва да говори с някаква сестра, да си показват снимки-ти си го чакал 1 час и той се бави още един час. Спокойно му казваш, че бързаш, защото си на работа, а той започва да се кара с теб. Все едно искаш нещо повече от него, от това, да си върши работата в работно време, а не да си говори с колежка през времето, когато трябва да си върши работата. Ако решиш да напишеш жалба я покриват и няма никаква промяна, защото и шефовете му са същите като него. Така е навсякъде. Полиция, данъчни, всякакви чиновници, учители, частници, въобще всички. Знаем как се краде гориво във всички държавни учреждения. Знаем как умират хора в болниците, защото не са си платили, знаем как ако не си платиш, детето ти не го приемат в детска градина, знаем как полицаите искат подкупи, знаем или поне аз лично мога да предполагам, че е същото в прокуратурата и съдебната система. Навсякъде хората са корумпирани и ламтят за пари. Реших преди време да правя един проект по програмите и бяха назначили хора да правят проектите на хората, за да ги улеснят. Не мога с месеци да ги намеря, а като ги намеря се чудят как да ме разубедят, за да не поработят малко... Хората карат пиани, нарушават всякакви закони-крадат ддс, не се осигуряват на реалните пари, които взимат, което ощетява държавата, а така и други хора, не плащат мита, акцизи, не издават касови бележки, бракониерстват, крадат желязо, гориво и т.н. И това е от години-десетки години. Аз не вярвам, че ако дойдат нови, както ти каза, ще свършат работата-смениха се много, но малко от тях свършиха нещо... Аз лично познавам един човек, който ми е като брат в една партия и знам, и съм убеден, че по-свестен човек едва ли е имало в политиката, но колко са такива? Много, много малко и вероятно са пръснати по партиите. Далеч съм от мисълта да кажа, че в една партия те са най-много, но знам къде са най-малко и то се видя. Те 4 пъти управляваха България и я вкараха в 2 кризи-хиперинфлации и т.н. Създадоха мутрите, пирамидите, кредитните милионери и т.н. И съм реалист. Отдавна казах, че борбата ще е между ГЕРБ и тази партия, но много хора казваха, че не е така. Ето-минаха изборите и видяхме какво се получи. Ще стане пак точно това, което казвахме-бс/к/п, дпс и вместо Кунева, като нищо, ще цъкнат някой депутат от Атака или ще се договорят с тях. Това за мен бе най-голямата опасност, но се случи... Сега тепърва ще видим какво ще се случи-не съм оптимист, но се радвам на събуждането на хората. Въпросът е, че ги подхлъзнаха, според мен в неправилна посока. Затова за мен със смяна на хората във властта нищо няма да се промени или се променя много малко. За мен трябва да се протестира с конкретни искания-има хиляди такива-от премахване на субсидиите за партиите или намаляването им, до протести да се построят детски градини... И протести докрай-докато се променят нещата. Но тук идва друг труден въпрос-дали протестиращите могат да искат реални и изпълними неща. Не можеш да протестираш да се промени някоя присъда на съда примерно, защото хората не са достатъчно компетентни. Трябва да се намерят чисти обществени личности, специалисти в дадени области, които да могат да кажат какви са проблемите и да предложат решения в тези области и да могат да го обяснят ясно на хората, за да могат да излязат и да протестират за това. А не някакви простотии на комунистите, които убедиха цяла България, че ГЕРБ са най-голямото зло, а хората се хванаха, все едно забравиха мутрите преди 15 години, които ходеха по домовете на хората и ги изнудваха, биеха и отвличаха момичета от улицата, дискотеките-неща, които аз лично съм виждал лично, които окрадаха народа с пирамиди и кредитни милионери, които съзадоха Мултигруп, които създадоха СИК, ВИС и т.н., които докараха заплатата на хората да стигне до 3 долара или нещо от сорта беше, които докараха страната до там да ти казват колко хляб можеш да си купиш и да чакаш на километрични опашки, за да го купиш... Забравихте ли ги хората тези неща, че пак избраха да ги управляват бс/к/п и дпс?... Аз лично присъствах и когато преди 4 години биха земеделци, студенти и млади хора като животни ги смазаха на площада пред Парламента и ги гониха като пилци по улиците... Забравиха ли всичко това, че сега не се казва и думичка против бс/к/п и дпс, а всички са насочили усилията си да плюят по партия, при която, нито едно от тези неща не е ставало? Всеки избягва този въпрос и не иска да отговори и започва да ме обижда, все едно на някой в този форум му пука какъв съм аз... На тези въпроси трябва да се отговори, по тези теми трябва да се дискутира. Защото напоследък и голяма част от протестите тръгват от фейсбук, форуми и интернет и за това са важни тези дискусии... ;)
само Левски и България

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2013 18:44

Highlander написа:Трябва да се прави програмно правителство, да правят четворна коалиция ако щеш, така едните ще имат пряко наблюдение върху другите и нещата може да потръгнат.

Това обаче на практика нали разбираш,че няма как да стане.Това са си от глупостите на Станишев.Всяка партия си има различен екип и си иска да си вкара неговите си хора в изпълнителната власт.Даже и да се разберат по някакъв начин(което е абсурд) на принципа 3-5-8... нали ще се размие тотално отговорността.Нали тия хора трябва да са един екип когато се гласува закона за бюджета най-малкото...
Такива коалиции,формули на управление и всички неща в този ред на мисли не са приложими.Поне не и при нас.

Върни се в “Архив”