Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот way » 07 юни 2012 11:36

:idea: Може пък да е затишие преди буря:)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2012 11:39

tzvetan_tee написа:
Nuke написа:
tzvetan_tee написа:Съгласен съм, но все пак е най-разумно да изчакаме 14 юни и след това да обиждаме и да искаме оставки и обяснения...

Нито съм обиждал някого, нито съм искал обяснения. Ще опитам трети път-през зимата картинката беше същата. Тонев поставяше срокове, някои хора недоволстваха, но други призоваваха да изчакаме, да видим как ще се развият нещата и тогава да критикуваме. Накрая нещата не се получиха, а всички левскари му дадохме картбланш, за да се докаже. Не съм видял протести, плакати, недоволство.Чакахме, чакахме, чакахме....аз вече нищо не чакам.

Говоря образно, нямах предвид, че ти искаш оставка и т.н. По нагоре имаше подобдни коментари. Тонев имаше време да свикне (един полусезон). Трябва да се е поучил от грешките си. Да изчакаме още 7 дни и ще можем спокойно да дадем оценка за работата до момента.

Не, че имаме друг избор. :mrgreen:

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 юни 2012 11:42

Здравейте,
аз предлагам темата да се заключи до 13 юни, защото единственото което правим е да се изнервяме изключително много (поне при мен е така) ! За сега нищо не можем да кажем, защото Тонев каза 13 юни, а до тогава има време. Какви ли не имена се изписаха, но единственият, който дойде, от медиите, го забелязаха чак като беше на тестовете! Явно повечето информации са спекулации!
В края на шампионата Тонев каза, че селекцията е почти готова и ще представят всички на 13 юни. Повтарям до тогава има време, а и от ръководството не са длъжни да ни дават обяснение до тогава предвид, факта, че са ни предупредили. Щом Тонев е на почивка вероятно е опекъл нещата. Обърнете внимание, че почти никой от отборите, с малки изключения, (не само в БГ) не е започнал с трансферите. Така или иначе трансферният прозорец отваря на 1 юли...Ако Иво Тонев не беше казал датата 13.06, сега нямаше да има проблем, защото отварянето на тр. прозорец е след доста време. Той обаче го направи така че вероятно има нещо предвид. Ако вече на 14 юни няма резултат, трябва да потърсим сметка, защото вече ще е ясно че селекцията не върви по план. До тогава, повтарям, само си късаме нервите !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юни 2012 11:43

Новият треньор на “Левски” Илиан Илиев не се е отказал от намерението си да привлече Давид Каядо. Португалецът блесна през миналия сезон с екипа на Берое, където именно Илиан му беше наставник. След като старозагорци отказаха да се разделят с халфа, вчера от “Герена” са изпратили нова оферта до “зелените”, научи БЛИЦ. “Сините” предлагат 150 000 евро плюс Даниел Младенов, а в замяна искат правата на Каядо.

“Това е нашето предложение. Пратихме го вчера в ранния следобед в Стара Загора и очакваме отговор от тях”, признаха пред БЛИЦ от ръководството на “Левски”.

От Берое също потвърдиха новината: “Да, интересът на “сините” към Каядо е възобновен. Те ни предлагат пари, както и Даниел Младенов.”

Мерак за подписа на португалеца има и от Анталияспор. Турците обаче дават само 120 000 евро, което не задоволява Берое. Според непотвърдена информация старозагорци ще се разделят с Каядо само ако някой плати минимум 400 000 евро за правата му.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 юни 2012 11:55

tevez написа:Новият треньор на “Левски” Илиан Илиев не се е отказал от намерението си да привлече Давид Каядо. Португалецът блесна през миналия сезон с екипа на Берое, където именно Илиан му беше наставник. След като старозагорци отказаха да се разделят с халфа, вчера от “Герена” са изпратили нова оферта до “зелените”, научи БЛИЦ. “Сините” предлагат 150 000 евро плюс Даниел Младенов, а в замяна искат правата на Каядо.

“Това е нашето предложение. Пратихме го вчера в ранния следобед в Стара Загора и очакваме отговор от тях”, признаха пред БЛИЦ от ръководството на “Левски”.

От Берое също потвърдиха новината: “Да, интересът на “сините” към Каядо е възобновен. Те ни предлагат пари, както и Даниел Младенов.”

Мерак за подписа на португалеца има и от Анталияспор. Турците обаче дават само 120 000 евро, което не задоволява Берое. Според непотвърдена информация старозагорци ще се разделят с Каядо само ако някой плати минимум 400 000 евро за правата му.

От къде е ингото? Никъде не го намирам.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юни 2012 11:56

Отказалият офертата на “Левски” дефанзивен халф Кевин Бру е поискал 16 000 евро месечна заплата, за да приеме предложението за 3-годишен контракт.

Двете страни се бяха разбрали по финансовите параметри и националът на Мавриций дори пристигна в София за медицински прегледи, след което Иво Тонев обяви трансфера за почти сигурен.

Бру обаче поиска два дни за последни размисли и се прибра у дома във Франция, за да съгласува новото предизвикателство със семейството си. Накрая халфът поискал с 4000 евро месечно повече от това, което се е разбрал с “Левски”, тоест 12 000 евро.

Французинът е разбрал, че “сините” не са беден клуб и някои от чужденците взимат повече от предложените на него пари, като таванът е бил на Тони Калво – 20 000 евро. Шефовете на “Левски” веднага са преустановили контакта си с Бру, който е посегнал към втория за него вариант – втородивизионния френски Истр.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 07 юни 2012 12:03

tzvetan_tee написа:Здравейте,
аз предлагам темата да се заключи до 13 юни, защото единственото което правим е да се изнервяме изключително много (поне при мен е така) ! За сега нищо не можем да кажем, защото Тонев каза 13 юни, а до тогава има време. Какви ли не имена се изписаха, но единственият, който дойде, от медиите, го забелязаха чак като беше на тестовете! Явно повечето информации са спекулации!
В края на шампионата Тонев каза, че селекцията е почти готова и ще представят всички на 13 юни. Повтарям до тогава има време, а и от ръководството не са длъжни да ни дават обяснение до тогава предвид, факта, че са ни предупредили. Щом Тонев е на почивка вероятно е опекъл нещата. Обърнете внимание, че почти никой от отборите, с малки изключения, (не само в БГ) не е започнал с трансферите. Така или иначе трансферният прозорец отваря на 1 юли...Ако Иво Тонев не беше казал датата 13.06, сега нямаше да има проблем, защото отварянето на тр. прозорец е след доста време. Той обаче го направи така че вероятно има нещо предвид. Ако вече на 14 юни няма резултат, трябва да потърсим сметка, защото вече ще е ясно че селекцията не върви по план. До тогава, повтарям, само си късаме нервите !

Като слушаш какво ти говори Иво Тонев гледай от къде изгрява слънцето.Ние тия неговите сме ги слушали....Два три мача преди да завърши първенството в едно от поредните му безсмислени интервюта каза че не е коректно да говори за проблемите в ЛЕВСКИ преди да е свършило първенството.То свърши и той се скри.Скри се от думите си като мишле

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 юни 2012 12:55

tevez написа:
Отказалият офертата на “Левски” дефанзивен халф Кевин Бру е поискал 16 000 евро месечна заплата, за да приеме предложението за 3-годишен контракт.

Двете страни се бяха разбрали по финансовите параметри и националът на Мавриций дори пристигна в София за медицински прегледи, след което Иво Тонев обяви трансфера за почти сигурен.

Бру обаче поиска два дни за последни размисли и се прибра у дома във Франция, за да съгласува новото предизвикателство със семейството си. Накрая халфът поискал с 4000 евро месечно повече от това, което се е разбрал с “Левски”, тоест 12 000 евро.

Французинът е разбрал, че “сините” не са беден клуб и някои от чужденците взимат повече от предложените на него пари, като таванът е бил на Тони Калво – 20 000 евро. Шефовете на “Левски” веднага са преустановили контакта си с Бру, който е посегнал към втория за него вариант – втородивизионния френски Истр.

Не сме беден клуб някой го е излъгал :Д
Ако наистина е правил шмекерии за пари по добре че се е махнал не ни трябват играчи които мислят само за пари :)

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 07 юни 2012 13:17

Абе какво ми дреме кой ще взимаме , аз отивам взимам си абонаментната карта и съм на стадиона . Мач няма да пропусна . Не ми пука кой ще идва . Важното е ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !!!

Върни се в “Архив”