Мнениеот bigbonusprize » 27 апр 2009 16:46
Ето за това става дума:
Какво няма да му е болно на човека...На мен ми е болно, пък какво остава за него...
Дано всичката тази простащина спре най-скоро...
Старши треньорът на Левски Емил Велев посети в Пирогов оперирания Георги Иванов. След посещението той разкри и как се чувства, след като една част от агитката на „сините” го обижда непрекъснато по време на последните няколко мача.
„Аз всичките тези възгласи ги чувам”, заяви Велев. „Болно ми е и ми е неприятно да го чувам от собствената си публика, защото и аз съм бил на тяхното място. И аз съм бил в тази агитка. Израснал съм в Левски. Просто ми е болно и мъчно като ги слушам как ме обиждат.”
Велев вярва, че отборът трябва да бъде подкрепян в предстоящите важни срещи за Левски.
„Аз мисля, че това е най- добрата публика в България,” категоричен е Велев. „Най – хубавата публика, и трябва да подкрепя отбора и треньора. Според мен това е така. Аз в нито един момент не съм имал намерение да влизам в конфликт с нашата публика. Не е логично. Не знам защо се обърнаха така срещу мен.”
Емил Велев мисли, че води добре отбора и си върши добре работата. Той чува фенските възгласи, но не иска по никакъв начин да им отговаря.
„За футболистите ситуацията също е неприятна”, убеден е Велев. „Като плюват треньора ти, как може да играеш концентрирано 90 минути? Налагаме млади футболисти. Искаме да изградим нов отбор с наши юноши. Младите се влияят. Вчера при 7:1, как да се зарадвам за тази победа, след като публиката така ме ругаеше, че не знаех какво да направя.”
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!