Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!

Мнениеот L_Messi » 27 апр 2009 16:00

Щом си отишъл на стадиона трябва да подкрепяш отбора докрай! На който не му харесва Кокала - да не идва на мачове! Не мога да повярвам каква е тая чорбаризация сред нашите фенове, та почнаха така да псуват играчи и треньори.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Милиев и Генев или Рабех и Бистрон???

Мнениеот smash_the_reds » 27 апр 2009 16:02

koi4i написа:
smash_the_reds написа:Бензукан и Димов ;)

Ако искаш Балтанов и Тодор Стоев???

НЕ!Искам Симеон Иванов и Цачев за стопер :D
Изображение Изображение

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 27 апр 2009 16:02

И не мислите ли, че е крайно време в Левски да се направи чистка с чужденците? Точно заради Карлош, Бистрон, Киш и разни подобни Левски се провали срещу Бате и Жижи. След като няма пари за класни чужденци, няма смисъл изобщо да се прибягва до анонимници и бездарници, след като в школата, а и в цяла България има достатъчно кадърни и можещи футболисти.

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 27 апр 2009 16:04

Петков,Милиев,Генев,Миланов,Минев,Йовов,Гаджев,Тасевски,Жоазинио,Гонзо и Христов-това за мен са най-сериозните и добри футболисти на ЛЕВСКИ!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 апр 2009 16:05

съгласен съм като гледам дублиращия отбор те мажат на сякаде с по 5-6 гола разлика дано и при мажете да стане така
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 27 апр 2009 16:07

Бистрон може да служи само за гръмоотвод. Срещу отбор, който играе само с центрирания - става, но иначе не. Бавен, неповратлив. Трамвая на обръщалото завива по-бързо от него. Рабех е класа, но много труден характер. Когато му се играе, и е тренирал пълноценно преди това, е най-добрият защитник в Блъгария.
А иначе в една друга тема бях писал, че ако Генев и Милиев се обиграят ще имаме изключително стабилна двойка централни защитници до другия век. ;)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 апр 2009 16:08

ЛЕВСКИ_Фен написа:Петков,Милиев,Генев,Миланов,Минев,Йовов,Гаджев,Тасевски,Жоазинио,Гонзо и Христов-това за мен са най-сериозните и добри футболисти на ЛЕВСКИ!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!

Да не забравяме че и крастовчев още го няма и тои е добър реализатор
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 27 апр 2009 16:23

Stanislav_Ivanov написа:обаче рабех е пианица и е несериозен през 2 дена искал да си оди и няма желание за игра а генев е млад и има желание за игра бори се за сяка топка а рабех беше пълна нула срешу локо сф ;)

Да го пускат Рабех да си ходи,а за Бистрон нямам думи, винаги когато е на терена ме е шубе че аха сега ще сбърка фатално,за това Ганев и Милиев ,по ми е спокойно със тях
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 27 апр 2009 16:24

novnik написа:И не мислите ли, че е крайно време в Левски да се направи чистка с чужденците? Точно заради Карлош, Бистрон, Киш и разни подобни Левски се провали срещу Бате и Жижи. След като няма пари за класни чужденци, няма смисъл изобщо да се прибягва до анонимници и бездарници, след като в школата, а и в цяла България има достатъчно кадърни и можещи футболисти.

ДА И АЗ ТАКА МИСЛЯ ,ЧИСТКА И ЮНОШИТЕ НА ТЕРЕНА ,ТОВА Е РЕШЕНИЕТО
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 апр 2009 16:28

категорично съм за Милиев и Генев.Тези измислени чужденци не стават за нищо.Дори и Рабех- колкото е талантлив, два пъти повече е скаран с дисциплината и вреди страшно на климата в отбора.Трябва да се залага на наши момчета, които знаят какво значи синята фланелка.Вярно, в началото ще има грешки, но нима Ники Илиев,Кольо Грънчаров,Войната Войнов, Наско, Гиби и много други наши любимци от близкото и далечно минало, не са правили грешки.Важното е да "горят" в играта и да се раздават за отбора и великата синя публика.Това е. САМО ЛЕВСКИ !
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”