Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Какво го бавите още?!?

Мнениеот Red_champions » 13 юли 2009 19:22

Cesc Fabregas написа:Преди време бях против идеята да вадите отбора от А група.Мислех,че нещата някакси ще се наредят.Това не стана.Очевидно,няма и да стане от самосебе си.Затова не ми е ясно,какво става,какво решихте,ще нахлувате ли,няма ли...каквото и да решите,вярвам,че повечето разумни хора биха ви подкрепили,точно както и аз ви подкрепям!
Имам само 1 молба- ДА НЯМА НЕВИННИ ПОСТРАДАЛИ,БИЛО ТО ФЕНОВЕ НА ДРУГИ ОТБОРИ,ИЛИ ИГРАЧИ!Никой не е виновен за идиотията на Митьо!
Селски,умри най-накрая бе,нещастнико!!! :evil:

Добре бе пич,ама после можеу да бъде затрит един много добър отбор и феновете какво ще правят?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2009 19:28

Red_champions написа:
Cesc Fabregas написа:Преди време бях против идеята да вадите отбора от А група.Мислех,че нещата някакси ще се наредят.Това не стана.Очевидно,няма и да стане от самосебе си.Затова не ми е ясно,какво става,какво решихте,ще нахлувате ли,няма ли...каквото и да решите,вярвам,че повечето разумни хора биха ви подкрепили,точно както и аз ви подкрепям!
Имам само 1 молба- ДА НЯМА НЕВИННИ ПОСТРАДАЛИ,БИЛО ТО ФЕНОВЕ НА ДРУГИ ОТБОРИ,ИЛИ ИГРАЧИ!Никой не е виновен за идиотията на Митьо!

Добре бе пич,ама после можеу да бъде затрит един много добър отбор и феновете какво ще правят?

а тая агония в момента по-добре ли е ?Да се започва всичко от начало,феновете ще оправят отбора,бъди сигурен ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2009 19:31

МАГАРЕ СРАМ ИМА ЛИ???
Аз още се чудя защо ни дадоха лиценз от БФС!!!
Защо се чудиш,БФС повечето са от "Левски"Сф. а тях много ги боли за, резултата 1-6 насред София (защо мислите,че "жребия" ни отреди първия мач) бият ни 20-0,записват го като като абсолютен рекорд в "А"РФГ и това е....................................и т.н.,и т.н.
Последна промяна от nik_bg1 на 13 юли 2009 19:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 13 юли 2009 19:32

Абе то така на думи е лесно да се каже, ама да не мислиш, че тва нахлуване става толкоз лесно. Да не говорим за домакинствата, където има толкоз "полиция", че все едно сме престъпници
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Atila
Контакти:

Re: ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ

Мнениеот Atila » 13 юли 2009 19:36

Момчета трябва да издържим още малко и всичко ще приключу,Митето има неспазване на подписано споразумение и дълг в размер повече от 500 к към Ирена Кръстева.При всички обстоятелства отборът ще се продаде,защото в противен случай,не само селския ще трябва да остане без клуб ами на всичкото отгоре ще има да дава и много пари.Мача с пирин беше взет точно поради тази причина.Задължително условие беше да останем.Има интерес към клуба,но чисто и просто не се вдига гирлотия,за да не се провалят преговорите.В случай,че преговорите се провалят новият собственик автоматично става Кръстева,защото е факт,че Христолов няма пари за да и ги върне.Бизнесът му е на ръба и е въпрос на време да клекне.Той обикаля като гламав по банки и бизнесмени само и само да намери пари и то не за отбора а за обувния му комбинат или там както искате го наричайте.Малкото пари,които има са запорирани и той няма какво да направи.Защо мислите,че изгоря уж не неговото заведение??? Просто му трябваха свежи пари от застраховката от така или иначе непечелившия бизнес.
Може да ви прозвучи грубо но се радвам,че манчев и лимона са със спрени права.Не стига че нямаме пари за нищо ами трябва и даром да даваме играчите си на далеч по стабилни финансово клубове от нашия.
Аз лично работя в институция,която има желание да спонсорира отбора но в случай,че играе в А група а президент да не е Крумовския.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2009 19:51

to6kata1912 написа:Абе то така на думи е лесно да се каже, ама да не мислиш, че тва нахлуване става толкоз лесно. Да не говорим за домакинствата, където има толкоз "полиция", че все едно сме престъпници

То как има полиция,като не им се плаща? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Re: Средно положение няма!

Мнениеот ktulu. » 13 юли 2009 19:53

mimyto написа:Абе за обем матриал ли ви плащат в тоя форум - как мое да пишете повече отколко моа да прочета бе шшш

Имаш проблеми с четенето? Така е с циганетата, имат проблем с образователната система. При това положение, мястото ти не е тук, а при другите лайнутски гнусльовци.

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 13 юли 2009 20:11

Cesc Fabregas написа:
to6kata1912 написа:Абе то така на думи е лесно да се каже, ама да не мислиш, че тва нахлуване става толкоз лесно. Да не говорим за домакинствата, където има толкоз "полиция", че все едно сме престъпници

То как има полиция,като не им се плаща? :roll:

Ами и ние това не можем да си обясним от известно време,но вече е повече от очевидно,че зад този селски боклук стои/е стоял някой.Аз си имам едно на ум,че със смяната на правителството този негов "гръб" вече няма да го има,но това е само мое мнение.Иначе тошката е прав..на мачовете в последно време,ако има 3-4000 фена,поне едно 300-400 полицаи го охраняват..наистина все едно сме бандити,престъпници и прочие.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 13 юли 2009 20:21

За съжаление е твърде късно за всичко!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2009 20:25

canar4e написа:

За съжаление е твърде късно за всичко!

няма вариант "твърде късно"!И защо да е твърде късно?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”