Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Поредната Гавра с Ботев Пловдив !

Мнениеот to6kata1912 » 11 юли 2009 16:26

Ако не се съумее да се извади отбора от групата ще приличаме на Дражевата чета
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: 2 милиона ... за какво ?!

Мнениеот yasen_ov4arov » 11 юли 2009 17:15

Deliba6 написа:Сталин едно време бил казал: "Има човек, има проблем! Няма човек, няма проблем!"
Тоя, вашичкият селяндур, ще излезе някакъв извънземен?!...

Добре супер отворено четириного.Утрепи го ти като си с толкова гениални съвети.Обещавам всяка събота ще ти нося манджа :lol: .
П.С:Аман от всезнаещи турбо селяци :? .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 11 юли 2009 17:39

yasen_ov4arov написа:
Deliba6 написа:Сталин едно време бил казал: "Има човек, има проблем! Няма човек, няма проблем!"

Добре супер отворено четириного.Утрепи го ти като си с толкова гениални съвети.Обещавам всяка събота ще ти нося манджа :lol: .

Това го написах, защото ми писна всеки ден да ви чета, ревльовци!!! "Моля другарко, Митко ме дърпа за плитката!" Женчовци! Много сте жалки и срамите името Ботево, затворен турбо гражданино!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 11 юли 2009 18:01

Deliba6 написа:
yasen_ov4arov написа:

Това го написах, защото ми писна всеки ден да ви чета, ревльовци!!! "Моля другарко, Митко ме дърпа за плитката!" Женчовци! Много сте жалки и срамите името Ботево, затворен турбо гражданино!!!

Ами решението е просто:не влизай бе чукундур!Какво очакваш?Във форума на Ботев да пише колко е велик Кокала и как с този галактически състав няма начин да не стигнете полуфинал на Шампионската лига та най-накрая да се изравним по международни успехи ли?Ще те викна когато се случи.И между другото празният стадион и наредените титли,подкрепата от държавата и най-вече унизителното за България представяне в евротурнирите ви правят също толкова жалки и срамящи името на Атостола.
С уважение затворения турбо гражданин.

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 11 юли 2009 20:04

yasen_ov4arov написа:Ами решението е просто:не влизай бе чукундур!Какво очакваш?Във форума на Ботев да пише колко е велик Кокала и как с този галактически състав няма начин да не стигнете полуфинал на Шампионската лига та най-накрая да се изравним по международни успехи ли?Ще те викна когато се случи.И между другото празният стадион и наредените титли,подкрепата от държавата и най-вече унизителното за България представяне в евротурнирите ви правят също толкова жалки и срамящи името на Атостола.

Неуважаемо необработено захарче, не съм влезнал в Селският ви форум нарочно, а защото постоянно има по една плачлива сополивеща се ваша тема в текущата петорка теми на началната страница на сайта "Гонг.бг"... Слагайте си по една @ в заглавията, за да не ви отваряме ма, кифло!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 11 юли 2009 20:43

Deliba6 написа:
yasen_ov4arov написа:Ами решението е просто:не влизай бе чукундур!Какво очакваш?Във форума на Ботев да пише колко е велик Кокала и как с този галактически състав няма начин да не стигнете полуфинал на Шампионската лига та най-накрая да се изравним по международни успехи ли?Ще те викна когато се случи.И между другото празният стадион и наредените титли,подкрепата от държавата и най-вече унизителното за България представяне в евротурнирите ви правят също толкова жалки и срамящи името на Атостола.

Неуважаемо необработено захарче, не съм влезнал в Селският ви форум нарочно, а защото постоянно има по една плачлива сополивеща се ваша тема в текущата петорка теми на началната страница на сайта "Гонг.бг"... Слагайте си по една @ в заглавията, за да не ви отваряме ма, кифло!!!

Кифла ще ми викаш кога моят отбор бъде толериран от цялото БФС да се излага в Европа.Като си толкова тъп,прост,селски неандерталец та не можеш просто да си отвориш форума от надписчето под последните 5 теми към форума долу в дясно това не е мой проблем.Научи се да работиш с компютър или си татуирай една @ на челото ,че си прост.И селски можеш да викаш само на форума на отбор от град,който в началото на Освобождението е бил 20 000 души,не на такъв от най-старият град на Балканите,обработено от затворници захарче :) .

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 11 юли 2009 21:48

Спрете се малко де,все пак има фенове които са съпричастни с нас,не ги плюйте!Няма значение от кой отбор са!Мерси за хубавите пожелания на всички,дано скоро изметем тази гад от Ботев!
Изображение

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 11 юли 2009 22:39

Нямам думи вече :(

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 юли 2009 00:04

TUS написа:Не знам ,но според мен ако искате да помогнете с нещо сега е време да вадите отбора от групата ,тази година резила ще е много голям ама много може да подобрите рекорда на Раковски от преди години .
Стига само приказки по форуми!

Беройци как си изгониха селяка , а вие не можете и не можете :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 12 юли 2009 01:53

stefani написа:
TUS написа:Не знам ,но според мен ако искате да помогнете с нещо сега е време да вадите отбора от групата ,тази година резила ще е много голям ама много може да подобрите рекорда на Раковски от преди години .
Стига само приказки по форуми!

Беройци как си изгониха селяка , а вие не можете и не можете :)

Трябва да си малоумно парче, за да сравняваш Банев с Христолов. Онзи колкото и да го мразеха, поне имаше чест и като го напсуваха и скандираха срещу него в очите - разбра, че не е желан и си тръгна. Докато нашият олигофрен и камъни и какво ли не яде, и въпреки това си седи...

Върни се в “Архив”