Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: АБЕ,ЛЕВСКИ И цска ОТ ЕДНА МАЙКА ЛИ СА??????

Мнениеот SkArY_9 » 26 апр 2009 23:03

Защо, само се чудите какви теми да пуснете, поредната глупава тема :evil:

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!

Мнениеот Gateca » 26 апр 2009 23:06

Бижутера написа:Защо само на 9-ти май?
Докато имаме шанс за титлата трябва твърдо да сме зад него,защото ако се разединим и обиждаме нищо няма да направим...

Абсолютно си прав нека подкрепяме отбора до самия край , защото бием ли на 9 май шампиони сме , но всякакъв резултат освен победа просто Кокала ако има достойнство и е истински левскар трябва да си подаде оставката.
Виждате какво е положението на чорбата , не ,че ние сме в страхотна форма , но ако изпуснем тея куци прасета просто не знам.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

plamak
Контакти:

Re: АБЕ,ЛЕВСКИ И цска ОТ ЕДНА МАЙКА ЛИ СА??????

Мнениеот plamak » 26 апр 2009 23:13

Парички, парички няма и затова продават мачовете си. От тия продажби се издържат такива, като селския, венци и още един куп мутри. Няма луд, който да дава пари за футбола, защото бил голям фен. Такива няма и затова трудно пускат кокала. Оправията е една. Бойкот или аматьорски футбол.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 26 апр 2009 23:20

sandri4ka_1914 написа:...Трябва сички до един да разберат, че като сложат синята фланелка тва им е задължение - да уважават първо името на Патрона, на агитката и всичко останало!?! Какво е напрайл кокала по този въпрос? Време ли му трябва? Колкото и на Вуцов, толко и у Велев футболен интелект...
Не съм казала нищо за кокала като футболист, мнението ми е кокала като човек и треньор. За което опрделено годините ми нямат значение.

Познаваш ли Кокала та даваш мнение за интелекта и качествата му като човек? Когато дадеш толкова колкото него за любимият клуб, тогава си помисляй да го критикуваш. Срам ме като гледам как се отнасят определени индивиди от "агитката" с треньора, такава селяния в Левски никога не е имало. През годините сектор Б си е извоювал славата на най-вярна публика, но за съжаление сегашните келемета в него ще провалят усилията на няколко поколения преди тях.

plamak
Контакти:

Re: Отборите за лигата догодина- дискусия.

Мнениеот plamak » 26 апр 2009 23:22

Всички държави с които ще играеме във втори и трети кръг имат по-стойностни отбори от нашите. Единствен шанс някой БГ отбор да се промъкне в вторият турнир.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Re: Отборите за лигата догодина- дискусия.

Мнениеот bai mile » 26 апр 2009 23:47

PFC Litex написа:Най-лесно казано е:
В трети предварителен кръг или кръгът преди влизането в групите нещата се разделят в два потока. Тук идва нашият плюс, защото за влизане в групите ще мерим сили с отбор от държава, която е след 16-то място в ранглистата на УЕФА и който и да е нашият участник той 95% ще бъде поставен.

ООО ма чакай сегааа, има разделяне на два потока ли? Аз мислех че секи срещу секи.И в такъв случай нали , би трябвало да има шанс да ни се падне и четвъртия от Англия , Испания и Италия.Демек Арсенал , Севиля или Геноа да кажем.А то сега се оказва че има разделяне на два потока.Как ги разделят на какъв принцип.От първо до петнаисто и от петнаисто нагоре? Или ? То ако има деление на два потока, имаме шанс някакъв де.Въпреки , че се съмнявам с тая игра на тия пасбища в страната.Аз обаче се радвам , че в турнира влизат ( даже вече са в там , става дума в групите де ) АЗ 67, Рубин - те като сигурни шампиони и Волфсбург, Сиваспор и Динамо Букурещ като евентуални шампиони на страните си.Има още време де но това са 5 отбора които никога не са играли в турнира.Като направих изчисления съвсем елементарни поне още минимум 2-3 могат да влязат и от квалификационния цикъл.Някои като Калмар, и Ред Бул Залцбург , Динамо Загреб...Което само по себеси е хубаво, нека има и по нови отбори в турнира, отбори които не са играли никога. На мен ми харесва.Друг е въпроса , че те няма да показват ,вероятно кой знае какво, но в една група от Barcelona, HSV, АZ 67 и Динамо Загреб ( примерно) нищо не се знае.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 26 апр 2009 23:54

Аз лично се срамувам от такива Левскари, които псуват и обиждат собственият си треньор. Ако само от гледане се става професионалист, то кучето да е най-добрият касапин. Защо мислите,че като гледате мачове вече сте капацитети по футбол и определяте добър ли е или не Велев. Супер духача с няколко купени мача и съдийски аванти станал голям треньор и толкова голям,че прасетата го наричат супер Пенев. Същият тоя супер духач по време на кризата им се бе скрил, като.... и когато се появиха парички и момировци излезе от дупката и пъчи гърди. Нашият Велев не се скри и в най-тежките и трудни моменти за отбора, застана начело. Отбора и сега не е цветущ, но той не бяга и не се крие. Поема негативи и работи за Левски. Губил е мачове и няма нищо лошо в това, защото за един бит давам десет небити супер духачи. Ако сте истински Левскари, водени единствено от любов към отбора си, не създавайте напрежение в треньори и футболисти. Тези, които Ви потикват на това имат най-малкото финансов интерес. Не им ставайте съучастници в подмолната дейност срещу Левски. Велев не си е свалял гащите и от няколко приказки казани, когато е бил ефектиран не са повод да бъде непрекъснато псуван и руган. Спрете тая простотия, най-после спрете.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 27 апр 2009 10:49

Plamak, абсолютно съгласен съм с теб. Браво!!!
Не можеш да биеш с 7-1 /даже и Беласица/ и публиката да псува треньора!!! Не може! Особено, когато отбора се бори за титлата, а реален шанс за нея имаме. Не изоставаме с 16 точки, нали? И мен ме дразнят някои подредби на състава, но все пак съм левскар и подкрепям отбора, каквото и да става! А на тези, които псуваха и обиждаха Кокала искам да задам два въпроса:
1. Мача с чорбата, не дай си боже, не тръгне, както трябва - и тогава ли ще почнат с "Велев, к...о!"? Ако е така - мерси, стойте се в къщи!!На стадионите до края на сезона всички трябва да сме зад отбора!!!
2. Ако, пък мача тръгне и водим с 3-4 гола пак ли ще скандирате "Велев, к...о"???
Нека да покажем, че сме истински левскари и милеем за този отбор, мамка му!!! Нека подкрепяме футболистите, треньора, собственика, да вземем титлата и купата!!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 апр 2009 12:14

Доктор Н написа:
sandri4ka_1914 написа:...Трябва сички до един да разберат, че като сложат синята фланелка тва им е задължение - да уважават първо името на Патрона, на агитката и всичко останало!?! Какво е напрайл кокала по този въпрос? Време ли му трябва? Колкото и на Вуцов, толко и у Велев футболен интелект...
Не съм казала нищо за кокала като футболист, мнението ми е кокала като човек и треньор. За което опрделено годините ми нямат значение.

Познаваш ли Кокала та даваш мнение за интелекта и качествата му като човек? Когато дадеш толкова колкото него за любимият клуб, тогава си помисляй да го критикуваш. Срам ме като гледам как се отнасят определени индивиди от "агитката" с треньора, такава селяния в Левски никога не е имало. През годините сектор Б си е извоювал славата на най-вярна публика, но за съжаление сегашните келемета в него ще провалят усилията на няколко поколения преди тях.

Така е! Направо нямам думи... Такава гаменщина никога не е било... Да псуваш ти хора като Кокала, посветили живота си на Левски и синята идея... Направо се отказвам да ходя в сектор Б вече, докато това продължава... Кой каквото иска да доказва, аз се разграничавам от тази простащина...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

Лекарите официално разрешиха на Гонзо да играе

Мнениеот Levskarq_1914 » 27 апр 2009 13:40

Изображение
Докторът извършил операцията на звездата на Левски Георги Иванов заяви, че "синята" звезда ще може да играе срещу ЦСКА. Д-р Димов беше категоричен, че след като му бъде сложен шлем на лицето, Гонзо спокойно ще може да се завърне на терена.

"Операцията на Иванов протече добре. Такива счупвания зарастват напълно за шест месеца, но при професионален спортист като него срокът е два-три месеца. Зная, че той има мач срещу ЦСКА и категорично мога да заявя, че с подходящ шлем на лицето, той ще може да се завърне на терена. С такава маска няма опасност за здравето му", увери лекарят пред "Дарик радио".

Страхотна новина за всички левскари Гонзо пак ще може да мачка прасетата :)

Върни се в “Архив”