[offtopic]UPD 16: Итак, сводные данные с 13 по 19 января (за неделю) на Донецком ТВД потери противника составили: 962 шт. убитыми, 1279 шт. ранеными, 476 шт. пропало без вести, 57 шт. убитыми (нацисты "Азова"), 14 шт. ранеными "Азова"; уничтоженно 244 единицы различной техники (включая легкую бронетехнику, танки, машины обеспечения, КШМ), 513 единиц артиллерии (включая РСЗО, гаубицы, САУ, ЗУ различных модификаций).
(примечание: количество уничтоженных боевых единиц считаю именно поштучно,т.к. человеческий облик они потеряли давно).[/offtopic] Еми без коментар
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
HASTA DE LA VICTORIA
Нико написа:Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Аз подлога никога не съм бил и няма да стана.
Ако ви интересува какво става, питайте спецовете. wannabe и прочее. Аз отделих достатъчно време, за да ми се гаврят отгоре.
Опитах се да съм обективен осведомител, макар всички да знаете пристрастията ми.
Завършвам с това:
Не се опита , а си беше обективен осведомител и ако имаха поне малко мозък ,някои дебили трябваше да са ти благодарни. Не се извинявам за термина "дебили" , защото трябва да си завършен такъв за да защитаваш политиката на Сатанинските съединени ( все още за сега) щати и да не виждаш ужаса в Ирак , Сирия ,Украйна и Либия. Навсякъде където се намесят новите ни "братя" и "съюзници" незабавно тръгват реки от кръв и следва тотална разруха.
Това ли е обективност ? Да наричаш едните Русия а другите сатанински щати ? Това ли ти е обективността ? Няма обективност за вас. За вас Русия няма вина за нищо. Аз попитах Синчец, който уважавам страшно много има ли убити невинни украинци от страна на руснаците и той не ми отговори. Това ли е обективно ?
dunavfc написа:Това ли е обективност ? Да наричаш едните Русия а другите сатанински щати ? Това ли ти е обективността ? Няма обективност за вас. За вас Русия няма вина за нищо. Аз попитах Синчец, който уважавам страшно много има ли убити невинни украинци от страна на руснаците и той не ми отговори. Това ли е обективно ?
Кои за теб са украинци? Тия, около Лвов, или около Донецк? Преди 2 години в Луганск искаха ли да се присъединяват към Русия, а в Крим? Имаше ли паравоенни формирования, с нацистки символи, имаше ли война, преди САЩ да решат, че не могат да чакат повече?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
dunavfc написа:Нико написа:Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Ако ви интересува какво става, питайте спецовете. wannabe и прочее. Аз отделих достатъчно време, за да ми се гаврят отгоре.
Опитах се да съм обективен осведомител, макар всички да знаете пристрастията ми.
Завършвам с това:
Не се опита , а си беше обективен осведомител и ако имаха поне малко мозък ,някои дебили трябваше да са ти благодарни. Не се извинявам за термина "дебили" , защото трябва да си завършен такъв за да защитаваш политиката на Сатанинските съединени ( все още за сега) щати и да не виждаш ужаса в Ирак , Сирия ,Украйна и Либия. Навсякъде където се намесят новите ни "братя" и "съюзници" незабавно тръгват реки от кръв и следва тотална разруха.
Това ли е обективност ? Да наричаш едните Русия а другите сатанински щати ? Това ли ти е обективността ? Няма обективност за вас. За вас Русия няма вина за нищо. Аз попитах Синчец, който уважавам страшно много има ли убити невинни украинци от страна на руснаците и той не ми отговори. Това ли е обективно ?
Сега последно,руснаци,рускоговорящи ,или по малко и от двете?
П.П.Сигурно има ,няма начин да няма.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Кашчей написа:dunavfc написа:Това ли е обективност ? Да наричаш едните Русия а другите сатанински щати ? Това ли ти е обективността ? Няма обективност за вас. За вас Русия няма вина за нищо. Аз попитах Синчец, който уважавам страшно много има ли убити невинни украинци от страна на руснаците и той не ми отговори. Това ли е обективно ?
Кои за теб са украинци? Тия, около Лвов, или около Донецк? Преди 2 години в Луганск искаха ли да се присъединяват към Русия, а в Крим? Имаше ли паравоенни формирования, с нацистки символи, имаше ли война, преди САЩ да решат, че не могат да чакат повече?
Стига ми въртяхте локуми, бе... Кажи ми има ли загинали невинни украинци убити от Руснаците или не, какво ми въртиш уста тука, знам те, че си философ голям. Дреме ми за философията ти, искам отговори.
dunavfc написа:Кашчей написа:dunavfc написа:Това ли е обективност ? Да наричаш едните Русия а другите сатанински щати ? Това ли ти е обективността ? Няма обективност за вас. За вас Русия няма вина за нищо. Аз попитах Синчец, който уважавам страшно много има ли убити невинни украинци от страна на руснаците и той не ми отговори. Това ли е обективно ?
Стига ми въртяхте локуми, бе... Кажи ми има ли загинали невинни украинци убити от Руснаците или не, какво ми въртиш уста тука, знам те, че си философ голям. Дреме ми за философията ти, искам отговори.
Ето , аз ти казах, че сигурно има убити цивилни украинци.
Друг е въпросът ,защо Порошенко и компания не оревават света по този повод...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

dunavfc написа:Нико написа:Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Завършвам с това:
Ти си ми ясен. Защо не коментираш и останалите изречения от поста ми ?... Абсолютно обективен съм аз , защото само сатаниска сила може да сътвори ужаса в Ирак ,Сирия ,Украйна ,Либия и България.Ти наясно ли си за какво става на въпрос в тези страни след намесата на твоите любимци? Нормално е Синчец да не ти отговори на тъпият ти въпрос. В Донбас се води реална война и няма как да няма невинни жертви. "Малката" разлика е ,че при ВСН тези жертви са неволни и малко, докато при ВСУ и подкрепящите ги банди става въпрос за планомерно унищожаване и прогонване на мирното население. Никой не е казал ,че Русия не е виновна. Тя има огромна вина за това ,че защитава собственият си руски народ от геноцид! Повече не смятам да ти обръщам внимание , защото си смешен и жалък с писанията си тук.
Над 40 жертви на конфликта в Източна Украйна за ден

При поредната ескалация на напрежението в Източна Украйна през последните 24 часа са загинали 41 украински военни и цивилни. Тези сражения бяха едни от най-тежките в деветмесечната сепаратистка война, заявяват източници и от двете страни на фронта, цитирани от АФП.
Сред жертвите са и 13 души, загинали при обстрел на тролейбусна спирка в бастиона на бунтовниците Донецк, както и 10 войници, за които Киев информира, че са загинали в зоната на сраженията от сряда следобед досега.
Бунтовническия командир Едуард Басурин каза, че други 10 цивилни са загинали в град Горловка, Донецка област.
Контролираната от бунтовниците полицейска служба в съседната Луганска област съобщава за поне 8 загинали в региона.
Read more: http://europe.actualno.com/Nad-40-jertv ... z3PdfOyhb5
КЪДЕ СА ШАРЛИТИТАТА????
- Captain Stottlemeyer
Re: Над 40 жертви на конфликта в Източна Украйна за ден
Съвместен призив за мир
Първите дипломати на Русия, Украйна, Франция и Германия разпространиха съвместно изявление на след срещата им в Берлин, предаде ТАСС, цитирана от БТА.
"Министрите призоваха всички страни в конфликта да прекратят военните действия и да изтеглят тежкото въоръжение в съответствие с договорената линия, съгласувана в приложението към минския меморандум от 12 септември 2014 г.", се отбелязва в документа.
Първите дипломати на 4-те страни подчертават, че техният призив за пълно спазване на примирието не е бил изпълнен, а напротив - боевете в Донбас са се ожесточили и са довели до големи човешки жертви, в това число сред цивилното население.
В изявлението се посочва, че на това трябва незабавно да се сложи край и да се възстанови режимът на спиране на огъня, като министрите апелират към всички участници за неговото пълно спазване."
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-primirie ... a-18317321
Първите дипломати на Русия, Украйна, Франция и Германия разпространиха съвместно изявление на след срещата им в Берлин, предаде ТАСС, цитирана от БТА.
"Министрите призоваха всички страни в конфликта да прекратят военните действия и да изтеглят тежкото въоръжение в съответствие с договорената линия, съгласувана в приложението към минския меморандум от 12 септември 2014 г.", се отбелязва в документа.
Първите дипломати на 4-те страни подчертават, че техният призив за пълно спазване на примирието не е бил изпълнен, а напротив - боевете в Донбас са се ожесточили и са довели до големи човешки жертви, в това число сред цивилното население.
В изявлението се посочва, че на това трябва незабавно да се сложи край и да се възстанови режимът на спиране на огъня, като министрите апелират към всички участници за неговото пълно спазване."
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-primirie ... a-18317321
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Над 40 жертви на конфликта в Източна Украйна за ден
Дай на евреите власт и гледай касапница. За кой ли път.