От Локомотив София и Ботев Пловдив в петък обявиха, че ще играят помежду си на 15 юли на стадиона на железничарите в столицата.
Днес обаче стана ясно, че канарчетата няма да пътуват до София поради финансови причини.
При това положение от щаба на червено-черните се отказаха въобще от идеята да търсят съперник за тази дата.
Преди да говорят с Ботев, те се бяха разбрали да играят със съименниците им от Локомотив Мездра на 15 юли, но по програмата, тогава те вече ще бъдат в Холандия.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=82472Знам,че темата "Селския" в този форум е дискутирана до ента степен,но това вече е гавра и трябва да престане ! Не разбирам защо никой в БФС или ПФЛ,или някой друг орган не вземе мерки ! Защо властимащите във Пловдив не се интересуват от този проблем ?! Не знам,ама това крещи на Корупция от всякъде ?!?!?! Пффф...бахти държавата в която живеем ! Не си казвам,мнението щото искам да се харесам на "жълтите",а щото имам приятели измежду тях и не мога да си представя какво е да не можеш да отидеш да гледаш един мач на любимия си отбор,в който да се наслаждаваш на играта ! Извинявам се,че пускам тази тема в чужд форум,късаеща проблеми на друг отбор и фенове (макар,да смятам,че това май е проблем на феновете в България като цяло

)