ПП: Къде изчезна W84, Станко се губи нещо ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dunavfc написа:Е то скоро не си ли призна един, че е бил "собственик" на тези всички акаунти
ПП: Къде изчезна W84, Станко се губи нещо ?

diplomat написа:Не можеш да си представиш колко съм се опитвал да общувам с този човек, е не става, братче.Сигурен съм, че и сам беше забелязал шизофреничните му мнения (темата за мача на Кубрат с Кличко).
Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Аз подлога никога не съм бил и няма да стана.
Ако ви интересува какво става, питайте спецовете. wannabe и прочее. Аз отделих достатъчно време, за да ми се гаврят отгоре.
Опитах се да съм обективен осведомител, макар всички да знаете пристрастията ми.
Завършвам с това:
ivan56 написа:Поредният взривен мост от "опълченците"
Явно имат някакъв фетиш към тях.
Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Аз подлога никога не съм бил и няма да стана.
Ако ви интересува какво става, питайте спецовете. wannabe и прочее. Аз отделих достатъчно време, за да ми се гаврят отгоре.
Опитах се да съм обективен осведомител, макар всички да знаете пристрастията ми.
Завършвам с това:

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта