Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот tco4i » 09 фев 2012 12:36

4.Изказването по адрес на Рамос - "Той не е звезда на Анортозис, не е мое решението да го вземем, не очаквайте нещо особено от него.

брат това не го е казал. ето точните дми:
На въпрос, дали треньорът е настоявал за привличането му, Костов отговори : „Решението не е еднолично мое, консултирах се с Георги Иванов и Иво Тонев. Не съм го наблюдавал много внимателно. Гледал съм негови мачове случайно. Рамос не е звездата на Анортозис.“

http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=251091

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 фев 2012 12:38

Да, звездата по-скоро е Лаборде, но от това, което видях в тубата, ми се струва доста класен футболист Рамос.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 09 фев 2012 12:44

bigbonusprize написа:1. Е и? Хубаво е да се знае от рано и от футболиста, за да може да си уреди бъдещето.
2. Е и? :) Какъв е проблема, че не му се говори с журналисти?
3. Освен гледането да го беше и прегледал ли :lol:
4. Цели да свали напрежението от играча и да накара хората, да не подхождат с големи очаквания. Да не стане като с Калво работата... И като не го е искал футболиста, нормално е да си го каже.
5. Отбора от 3 години играе ганкиното. Предвид този период, за 4 мача какво може да се промени?

1.Не е нормално, предвид факта, че Арс ще се върне лятото..( не исках да давам примера със Фергюсън, но колкото и да не го пуска, винаги се изказва добре за Бербатов!)
2.Ми не е нормално треаниорът на Левски да не каже нищо за феновете след лагер.
4.Абсурдно! Да беше казал "Вярвам в качествата му, взели сме го да ни подсили. Естесвено ще има период на аклиматизация, дано е по-кратък. Той е важен за нас." А не - "не съм го искал, не съм го гледал, какъв е тоя? Не очаквайте нещо от него, ама да зехме го за ташака..." Да не говорим, че Костов като цяло прилича на Чичо Митко с говоренето си, 2 изречения едвам връзва.
5.Факт, че играем ганкиното, но за жалост според мен не е Костов човекът. Не ми е работа да търся терниори, за това не мога да отговоря на въпроса "кАжи кой да дойде?? Дано да греша, има време ще видим.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 09 фев 2012 12:47

tzvetan_tee написа:
bigbonusprize написа:1. Е и? Хубаво е да се знае от рано и от футболиста, за да може да си уреди бъдещето.
2. Е и? :) Какъв е проблема, че не му се говори с журналисти?
3. Освен гледането да го беше и прегледал ли :lol:
4. Цели да свали напрежението от играча и да накара хората, да не подхождат с големи очаквания. Да не стане като с Калво работата... И като не го е искал футболиста, нормално е да си го каже.
5. Отбора от 3 години играе ганкиното. Предвид този период, за 4 мача какво може да се промени?

1.Не е нормално, предвид факта, че Арс ще се върне лятото..( не исках да давам примера със Фергюсън, но колкото и да не го пуска, винаги се изказва добре за Бербатов!)
2.Ми не е нормално треаниорът на Левски да не каже нищо за феновете след лагер.
4.Абсурдно! Да беше казал "Вярвам в качествата му, взели сме го да ни подсили. Естесвено ще има период на аклиматизация, дано е по-кратък. Той е важен за нас." А не - "не съм го искал, не съм го гледал, какъв е тоя? Не очаквайте нещо от него, ама да зехме го за ташака..." Да не говорим, че Костов като цяло прилича на Чичо Митко с говоренето си, 2 изречения едвам връзва.
5.Факт, че играем ганкиното, но за жалост според мен не е Костов човекът. Не ми е работа да търся терниори, за това не мога да отговоря на въпроса "кАжи кой да дойде?? Дано да греша, има време ще видим.

Престани с това "не съм го искал", дал съм ти линк.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 09 фев 2012 12:56

Добре нали гледах интервюто... Няма нужда да ми копваш какво е написал някакъв сайт. Аз го видях и чух. Не го каза в пряк текст, но от думите му ( не е еднолично мое решение) и последвалите 2,3 изречения относно качествата на Рамос стана пределно ясно какво има предвид. Моля те, виж интервюто! Има го на видео! ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 фев 2012 13:01

А ти ако си треньор и имаш списък с футболисти, които са ти важни, но ръководството не ти осигурява, а ти води някакви по тяхно усмотрение, какво би изкоментирал? Защото аз бих бил меко казано разочарован...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 09 фев 2012 13:11

Едва ли не му ги осигуряват, защото не искат... Аз ако съм терниор в Левски и дам списък с Меси, Кристиано и т.н не вярвам да ги доведат. Това значи ли че трябва да се отнасям некоректно към футболист, на който ще разчитам и който току що е подписал договор. Добре че не стана искането на Костов и не дойде този Зезиньо, че тогава много ядове щяхме да берем. Костов трябва да се съобразява с това което има. Ако не иска и ще излага отбора, да си тръгва и това е! Отношението му е грешно и не разбирам как и вие не разбирате и защо толкова го харесвате Костов. Играем слабо в атака, едвам вкарваме на Заря и Таврия. Добре, че не се губят точки тук, защото титлата отдавна щеше да е мираж. ;) ;)

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 09 фев 2012 13:13

tzvetan_tee написа:Добре нали гледах интервюто... Няма нужда да ми копваш какво е написал някакъв сайт. Аз го видях и чух. Не го каза в пряк текст, но от думите му ( не е еднолично мое решение) и последвалите 2,3 изречения относно качествата на Рамос стана пределно ясно какво има предвид. Моля те, виж интервюто! Има го на видео! ;)

И аз съм го гледал, но недей да решаваш ти какво е искал да каже. Това е като едно време литературните анализатори "автора е искал да каже....".
Каквото е искал го е казал.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 09 фев 2012 13:18

Е тук с литературните анализатори малко се изложи...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2012 13:32

Седете мирно и гледайте, какво шоу ще става през пролетният полусезон ...
Аз очаквам голям рев от конкуренцията ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”