bigbonusprize написа:1. Е и? Хубаво е да се знае от рано и от футболиста, за да може да си уреди бъдещето.
2. Е и?

Какъв е проблема, че не му се говори с журналисти?
3. Освен гледането да го беше и прегледал ли
4. Цели да свали напрежението от играча и да накара хората, да не подхождат с големи очаквания. Да не стане като с Калво работата... И като не го е искал футболиста, нормално е да си го каже.
5. Отбора от 3 години играе ганкиното. Предвид този период, за 4 мача какво може да се промени?
1.Не е нормално, предвид факта, че Арс ще се върне лятото..( не исках да давам примера със Фергюсън, но колкото и да не го пуска, винаги се изказва добре за Бербатов!)
2.Ми не е нормално треаниорът на Левски да не каже нищо за феновете след лагер.
4.Абсурдно! Да беше казал "Вярвам в качествата му, взели сме го да ни подсили. Естесвено ще има период на аклиматизация, дано е по-кратък. Той е важен за нас." А не - "не съм го искал, не съм го гледал, какъв е тоя? Не очаквайте нещо от него, ама да зехме го за ташака..." Да не говорим, че Костов като цяло прилича на Чичо Митко с говоренето си, 2 изречения едвам връзва.
5.Факт, че играем ганкиното, но за жалост според мен не е Костов човекът. Не ми е работа да търся терниори, за това не мога да отговоря на въпроса "кАжи кой да дойде?? Дано да греша, има време ще видим.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....