Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот gilento93 » 25 сеп 2011 13:30

ebaef написа::shock: :shock: :shock: :shock: Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани – такива хора нямат място в Европейският съюз.“

Наистина само Хитлер е можел да интегрира циганите в газовите камери заедно с техните събратя евреите. :twisted:

orkata8106
Контакти:

Re: Днес някой, нещо? 14 часа пред Катедралата?

Мнениеот orkata8106 » 25 сеп 2011 13:31

Аз нищо не знаех до преди малко!!! Няма да мога да подкрепя протеста днес!!!

bogdanov964
Контакти:

Re: Цар Киро спонсор на мутрата Б.Борисов !

Мнениеот bogdanov964 » 25 сеп 2011 13:33

urkoto написа:Автора, внимавай да не вземат личните ибрици на Царят-Слънце да ти почукат на вратата с качулките, току-виж си се оказал я ъплоудър в замунда, я нещо друго. Такива са методите на Мухобойко, гарантирано качество - все пак ги е научил от духовния си ментор Бай Тошо докато му е мачкал ушите

Да бе, ама ментора вкара БТР-те преди 40-тина години в Столипиново. И това което искат протестиращите българи да направят сега, го правеха милиционерите тогава. Влизат в коптора - Касетофон, дай фактура. Нямаш? Айде на боклука. И, а някой е казал гък - бой до премаляване.

BEROE 88

Re: Гавра с България от националните медии!

Мнениеот BEROE 88 » 25 сеп 2011 13:37

Браво! Много голяма статия.Така трябва да се говори от всички медии,ама не продажните еничари служат на престъпниците и на мангалите не на българския изстрадал народ от циганските престъпления!
1986,2010,2013

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 сеп 2011 13:39

vencio написа:
urkoto написа:Автора, внимавай да не вземат личните ибрици на Царят-Слънце да ти почукат на вратата с качулките, току-виж си се оказал я ъплоудър в замунда, я нещо друго. Такива са методите на Мухобойко, гарантирано качество - все пак ги е научил от духовния си ментор Бай Тошо докато му е мачкал ушите

:lol: :lol: Благодаря за загрижеността и на мен ми мина през главата .Аз съм завършил право и съм доста добре подготвен за такива казуси . Затова написах в заглавието Б.Борисов ...............може да имам в предвид съседа ми БИСЕР Борисов , кой е казал че говоря за примиера ...........да го докаже

Ааа, умее ги той милиционерските номерца, заедно с неговата лична подлога Цуци Пудела, много са си навътре в нещата даже. На тях доказателства не им трябват, дай им да вдигат каубойски акции (без никакви правни последици освен нарушаването на правата на гражданите) и демагогски изяви и им гледай сеира. Незнайно защо обаче вече трети ден са в партизански режим, иначе тоя сладур не можеш да го свалиш от национален ефир, а сега се е скрил заедно с цялата си придворна свита в миша дупка. Да видим днес след националните протести как ще я кара тая селска мутра
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 сеп 2011 13:40

za nas e toj religiq написа:На вниманието на всички бургазлии !!!! Бургас 15:00 Паметник "Альоша"

Супер! Дано да се съберем много хора.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 25 сеп 2011 13:41

gilento93 написа:
ebaef написа::shock: :shock: :shock: :shock: Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани – такива хора нямат място в Европейският съюз.“

Наистина само Хитлер е можел да интегрира циганите в газовите камери заедно с техните събратя евреите. :twisted:

Поздравления за Саркози. Много смело и правилно изказване. Дано Европа отново обърне внимание и ни помогне да се освободим , както преди много години. Явно наистина не сме достатъчно цивилизован народ , за да се справим сами :?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 сеп 2011 13:43

[center]Над 500 рокери пристигнаха в Катуница[/center]

Над 500 рокера от цялата страна пристигнаха пред църквата в с. Катуница, където ще бъде опелото на двамата младежи, загинали в селото, предаде репортер на БГНЕС.

Те са надули клаксоните и с рева на моторите си и изразяват протеста си и подкрепа към хората от селото. Рокерите отидоха след това пред изгорялата къща на Кирил Рашков, така наречения цар Киро. Има изключително засилено полицейско присъствие, като полицаите са с предпазни шлемове

Очаква се към рокерите да се присъединят представители на различни НПО. Младежите настояват изрично, че това не междуетнически сблъсък, а сблъсък между справедливостта и беззаконието. Те казват, че полицията защитава един престъпник и пази имотите му, а държавата години наред не е предприемала нищо срещу наглостта на Кирил Рашков.

vesti.bg
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 25 сеп 2011 13:44

marmi52 написа:Всичко това говори за ЗАВИСИМОСТ от престъпника Кирил Рашков - излежал 7 реални присъди в затвора !!!

Грешиш. Не ги е излежал. Седемте му присъди са за общо 30 (!!!) години. Новата конституция и закони след 89-та го оневиняват от тях.
Четох и, че е помилван веднъж от Ангел Марин, което значи, че е осъждан и през изминалите 10 години.
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 сеп 2011 13:45

И рокерите са вече там:
500 рокери се изсипаха в Катуница
В центъра на Катуница, пред кметството, са се събрали около 500 рокери, които пристигат от мотосъбора в Сопот, съобщи news.bg. Очаква се тe да се насочат към опожарените палати на Цар Киро. Те ще се присъединят към жители на селото, които около 12 часа ще проведат пореден протест срещу убийството на Ангел.
В 15 часа е погребението му, а днес в селото е обявен ден на траур.

Върни се в “Архив”