tatusindo написа:Дотук взехме Христов и Цветков..... Доволен съмСтарокин и той е на път..... Аз съм удовлетворен до момента .....
и някакъв загадъчен Райков(Ботев Вр) взехме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tatusindo написа:Дотук взехме Христов и Цветков..... Доволен съмСтарокин и той е на път..... Аз съм удовлетворен до момента .....
BLUE CHAMPIONS написа:tatusindo написа:Дотук взехме Христов и Цветков..... Доволен съмСтарокин и той е на път..... Аз съм удовлетворен до момента .....
BLUE CHAMPIONS написа:tatusindo написа:Дотук взехме Христов и Цветков..... Доволен съмСтарокин и той е на път..... Аз съм удовлетворен до момента .....
Blue_Girl написа:BLUE CHAMPIONS написа:tatusindo написа:Дотук взехме Христов и Цветков..... Доволен съмСтарокин и той е на път..... Аз съм удовлетворен до момента .....
Не сме още!
tatusindo написа:Пропуснал съм го тоя момент с тея преговори,ама още не е подписал,имат само устна договорка
Blue_Girl написа:tatusindo написа:Пропуснал съм го тоя момент с тея преговори,ама още не е подписал,имат само устна договорка
И аз това знам.
Middlesbrough написа:Blue_Girl написа:tatusindo написа:Пропуснал съм го тоя момент с тея преговори,ама още не е подписал,имат само устна договорка
И аз това знам.
не е подписъл защото не му е изтекъл договора като изтече подписа разбрали са се с Гонзо не прочетохте ли статията
Middlesbrough написа:Blue_Girl написа:tatusindo написа:Пропуснал съм го тоя момент с тея преговори,ама още не е подписал,имат само устна договорка
И аз това знам.
не е подписъл защото не му е изтекъл договора като изтече подписа разбрали са се с Гонзо не прочетохте ли статията
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта