"попкорн,успокой се и прочети темата бавно.Аз не оспорвам победата ви заслужена е ,но е странен факта по койото я постигнахте тази победа,виж как бяха вкарани головете и нима ти хареса играта дори на твоя отбор,ако е така добре радвайте се все пак победихте,но истината всички я знаем Европа-2011год там тази година всички ще бъдем ТРАГЕДИЯ."
===============================================
Виж как Гарра вкара победния гол есента ???
Виж как Байерн М вкара гол на Интер в ШЛ преди 5 дни !!!
[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Откровено за Левски
Страшно слаб Левски ! Това е единствената трезва и точна оценка.Боли ме за загубата,но чорбата си я заслужаваше победата! Ние бяхме цял мач само статисти-нито 1 чисто голово положение за 90 минути на домакински мач срещу най-големия ни сьперник и пьлни трибуни...безобразие
Re: Стефан Стоянов-говори след мача.
pumpo написа:Левски игра странно, още по странно е поведението на играчите на Левски в наказателното си поле и при 3-те гола на ЦСКА, липсваше всякаква агресивност.Вторият гол най-точно илюстрира поведението на синия отбор.Не е добре след едно дерби между Левски и ЦСКА да се говори за уговорка ,тото и т.н. но за съжаление слухове започнаха да стават актуални през мач, докато онова човече Батков е начело на Левски, отборът поне веднъж на сезон ще бъде замесван в странни случки и съмнения за договорки.От 90-91 година някъде гледам това дерби по телевизията и по пасивен и плах Левски трудно се сещам да е излизал на терена .Движението на коефицента преди мача също създаваше предпоставки за знак 2.И вместо левскарите да търсят вина в тактиката, играчите,смените, времето и други подобно, то нека погледнат Батков!
Хора, свалете си очилата, ако мислите че при първия ни гол сте били пасивни, значи сте болни мозъци - Митрев така връхлетя, че удари Милиев зверски, даже прекалено агресивно беше, та затове и се пребиха и двамата. Близнака летеше на бой на всеки две минути, а Тасевски още в началото направи няколко дооста груби нарушения. Не знам дали видя раната на Караджов след влизането на Дани Младенов още във 2-та минута. Вие какво очаквате, след мача от ЦСКА да не могат да излязат живи от терена ли? Знам че и това е било, но такъв футбол практикуват само Стоук Сити напоследък. Другите се опитват да играят и с топка. Признавам, че и футболистите на ЦСКА бяха по-агресивни от обичайното де.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
zlatan написа:Златане, какво стана с увереността ти, че Левски ще победи с разлика? Преди мача каза, че за пръв път отиваш толкова спокоен на дербито - е какво стана? Всички левскари бяха готови да си сложат главата, че Левски ще победи с разлика - какво стана? Май прекомерното говорене ви изигра лоша шега?
Дани,споделих чувството си не съм говорил предврително,просто такова усещане имах ,което не е било за добро.Никъде не съм обиждал,че ще ви смачкаме и тем подобни.
Аз да съм казал, че обиждаш някого?
Re: И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
delqnski47 написа:zlatan написа:deluxx,питам те нещо,но моля те отговори ми честно,знам че с теб се води диалог.
Ти очаквал ли си толкова лесна победа вчера предвид игрите на Левски и ЦСКА?Само на този въпрос ми отговори-искам да чуя мнения от другия лагер.
Според мен се случи нещо като мача със Спортинг(5:0)!Ако ЦСКА имаше класата на този отбор,резултата щеше да е същия в полза на нас,че и повече,тъй като се водим вечен враг и сме по нахъсани от тях!
Напълно вярно! Самочувствието е едно, но арогантното отношение към противниците, което цял сезон демонстрират Гонзо и Батков съвсем друго! С глупостите си по вестниците направиха всичко възможно да накарат отбора да надцени себе си до небесата.. точно както преди Лисабон.
Поздравления за Милен Радуканов! Беше ни разучил перфектно слабостите и се възползва на макс! Яската цял мач не разбра кво става, а накрая Тошко Янчев го каза с едно изречение "скъсахме връзката между Тасевски и Дембеле"
- santiliana
На 99 % съм съгласен с автора на темата. С едно изключение- мача не беше нагласен, а просто бяхме НЕУЗНАВАЕМО СЛАБИ И НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ПОБЕДЕНИ.
Няма какво да търсим причина в уговорки, черно тото или каквито и да са там конспирации.
Истината е само една- този отбор на Левски играе само мачове, от които им зависи персоналното бъдеще, а именно- ЕКТ. Тези футболисти ги боли х*я за синята фланелка и изобщо не им пука какво е да играеш в дербита като снощното, както и с останалите що годе по- качествени БГ отбори.
Далеч съм от мисълта, че чужденците в Левски са некадърни, напротив- те са едни от най- качествените такива идвали да играят у нас. Но на морално ниво са мнооооого ниско.
Защото няма логично обяснение факта, че преди седмица си размазал Динамо Москва, и то най- вече с игра (тук резултата не е важен), а малко по- късно същите тези футболисти не могат точен пас да си подадат.Или може би не искаха?!
Всъщност, ако са много добри професионалисти (което включва не само спортно-техническите им, но и морално-волевите качества) те съвсем нямаше да се подвизават в тези географски ширини.
И в случая също страшно голяма вина имат Гонзо и Ясен. Защото щом като не си успял да си мотивираш собствените играчи за "битка" в дербито, за влагане от първата до последната минута, то тогава извода е, че просто не ставаш за ръководител и съответно за треньор на синия отбор.
Защото има загуба и загуба. Едно е да загубиш достойно и мъжки, след създаване на редица положения пред вратата на съперника, но да не си имал спортен шанс, а съвсем друго е да си се предал още преди мача да е започнал.
Даже още по- лошо- да НЕ ТИ ПУКА как изобщо ще завърши той. Защото снощи за 90 минути, аз поне не видях стремеж на сините футболисти към победата.
Много пъти сме губили по време на мача с 2:0, но сме го обръщали и в крайна сметка сме излизали победители. Но тогава в Левски имаше играчи със СИНИ СЪРЦА. А не легионери.
Това е.
Няма какво да търсим причина в уговорки, черно тото или каквито и да са там конспирации.
Истината е само една- този отбор на Левски играе само мачове, от които им зависи персоналното бъдеще, а именно- ЕКТ. Тези футболисти ги боли х*я за синята фланелка и изобщо не им пука какво е да играеш в дербита като снощното, както и с останалите що годе по- качествени БГ отбори.
Далеч съм от мисълта, че чужденците в Левски са некадърни, напротив- те са едни от най- качествените такива идвали да играят у нас. Но на морално ниво са мнооооого ниско.
Защото няма логично обяснение факта, че преди седмица си размазал Динамо Москва, и то най- вече с игра (тук резултата не е важен), а малко по- късно същите тези футболисти не могат точен пас да си подадат.Или може би не искаха?!
Всъщност, ако са много добри професионалисти (което включва не само спортно-техническите им, но и морално-волевите качества) те съвсем нямаше да се подвизават в тези географски ширини.
И в случая също страшно голяма вина имат Гонзо и Ясен. Защото щом като не си успял да си мотивираш собствените играчи за "битка" в дербито, за влагане от първата до последната минута, то тогава извода е, че просто не ставаш за ръководител и съответно за треньор на синия отбор.
Защото има загуба и загуба. Едно е да загубиш достойно и мъжки, след създаване на редица положения пред вратата на съперника, но да не си имал спортен шанс, а съвсем друго е да си се предал още преди мача да е започнал.
Даже още по- лошо- да НЕ ТИ ПУКА как изобщо ще завърши той. Защото снощи за 90 минути, аз поне не видях стремеж на сините футболисти към победата.
Много пъти сме губили по време на мача с 2:0, но сме го обръщали и в крайна сметка сме излизали победители. Но тогава в Левски имаше играчи със СИНИ СЪРЦА. А не легионери.
Това е.
- Captain Stottlemeyer
Няма да повтарям изцяло мнението си от една друга тема за мача, освен следното:
17-ти ноември, 1968 г., ЦСКА – „Левски” 2:7. Преди мача „червените” са абсолютен фаворит и коментарите са не дали ще бият, а с колко. „Левски” е мно-о-го назад в класирането и е отписан от „специалистите”. Да, ама не.... Гунди и компания не са чели техните „прогнози”.
26-ти февруари, 2011 г. Всички знаем резултата и приказките, които се изприказваха преди мача. (Няма да е зле г-н Батков да спре да се изказва на футболни теми и да остави това на някой професионалист – говорител, пресаташе или друг). Ситуация почти аналогична на тази преди повече от 42 години, само че с обратен знак. ЦСКА и неговите привърженици са отписали шампионската титла. Играят за престиж и за да ни натрият носа. Играят освободено, играта им се връзва. „Левски” трябва да гони на всяка цена победа, защото разликата в точките от „Литекс” е преодолима. Играчите се притеснени, очакванията от тях са големи, само че играта им не върви, както се е случвало и друг път на „Георги Аспарухов” пред собствена публика.
Нищо ново под слънцето.
17-ти ноември, 1968 г., ЦСКА – „Левски” 2:7. Преди мача „червените” са абсолютен фаворит и коментарите са не дали ще бият, а с колко. „Левски” е мно-о-го назад в класирането и е отписан от „специалистите”. Да, ама не.... Гунди и компания не са чели техните „прогнози”.

26-ти февруари, 2011 г. Всички знаем резултата и приказките, които се изприказваха преди мача. (Няма да е зле г-н Батков да спре да се изказва на футболни теми и да остави това на някой професионалист – говорител, пресаташе или друг). Ситуация почти аналогична на тази преди повече от 42 години, само че с обратен знак. ЦСКА и неговите привърженици са отписали шампионската титла. Играят за престиж и за да ни натрият носа. Играят освободено, играта им се връзва. „Левски” трябва да гони на всяка цена победа, защото разликата в точките от „Литекс” е преодолима. Играчите се притеснени, очакванията от тях са големи, само че играта им не върви, както се е случвало и друг път на „Георги Аспарухов” пред собствена публика.
Нищо ново под слънцето.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Артилериста написа:Искаш да кажеш,че мача е нагласен ли
Точно това имам предвид!!!Искам да благодаря на всички левскари писали по темата и да помоля колегите от червения форум да не предизвикват отрицателни реакции...Така е,победихте ни,но нека ни оставите в този тежък момент за нас,защото някои левскари ги изживяват по - трудно тези загуби

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
levski717250 написа:ot4aiva6to slabi.tva e...ne znam nqmam i dumi.edinstveno mai samo green znae6e kakvo iska na terena.vsi4ki drugi.....statisti.
Някой от вас не мисли ли, че Грийн има основна вина за първия гол? Виждате балонната топка след шута на Караджов - отива точно към Йовов, а Платини е до него. Грийн обаче е точно зад тях. В един момент Йовов се отказва да скача за топката, защо? Вероятно защото Грийн е извикал, че той ще играе с нея. Само че топката тупва пред него и го прескача съвсем елементарно. Така че според мен всичко тръгва от грешна преценка на холандеца, последвана от лошо разбирателство между Митрев и Милиев. Поне така виждам аз нещата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Като страничен наблюдател ще коментирам чисто спортно-техническите аспекти на снощния мач.Левски играе с една и съща схема вече 6-7 години.По принцип това не е задължително условие,че ще станеш предвидим или в един момент тя ще спре да ти носи успех.В крайна сметка треньорът може да създаде една обща концепция за играта,но няма как да предвиди всяко едно действие на терена или всяко едно действие да е тренирано и заучено.Само че ако искаш да играеш със забити крила,доближаващи се повече до определението нападатели,отколкото до външни халфове,то те трябва да са бързи,остри,пробивни,да имат добро центриране към едрия и силен централен нападател,какъвто е Гара Дембеле.Всеки сам може да си отговори на въпроса дали играещият с десен крак отляво Матондо или Даниел Младенов отговарят на подобен профил футболист.Оттам нататък-никакъв синхрон в защита.Милиев е добър защитник за мачове,в които Левски повече се защитава,има доста работа с високи топки,нужни са изчиствания,при контраатаки като вчера той е абсолютно безпомощен.Сержиньо Грийн е много качествен опорен халф,който спокойно можеше да спечели битката с Тодор Янчев в средата при това с чисто футболни средства,не с борба както иска т.нар. спортен директор.Веселин Минев е за психодиспансер,ужасно много арогантност,злоба и напрежение има в този човек.Аз лично не съм гледал силен негов мач.Вратарят Митрев всички го харесват и обичат,защото е единственият юноша на клуба,който може да играе в първия състав от доста години насам.Той обаче е направо комичен при центриранията,което,до голяма степен,при вратарите е даденост,отколкото опит.Смешно е да сложиш футболист като Христо Йовов опорен халф.Той не е със здрава физика,не може да отнема добре топката и да печели единоборства,въпреки това,според мен,се справи дори малко по-добре от Владимир Гаджев,който явно не е това,за което го мислят всички,включително и аз в един момент.Или по-скоро като по-офанзивен от двамата опорни халфове(тип Боримиров до Ричард,Пирло до Гатузо и т.н.) би бил по-полезен.За целта обаче до него трябва да е Сержиньо Грийн или Даниел Димов.Дарко Тасевски е много класен подавач,но му липсва малко хъс и амбиция,които са жизнено необходими в мачове като снощния.Не ми е много ясно защо е критикуван толкова Дембеле,при положение,че дори вчера се бореше като лъв за всяка топка и въпреки тоталната липса на помощ от своите съотборници,можеше да бъде спрян единствено с качване на гърба и държане на крака от Костадин Стоянов.Можеше да вкара и два гола,но при първия случай не му достигна съвсем малко място и беше успешно затворен от Караджов,а при втория Спас Делев се оказа близо до него и успя да изчисти топката пред него,иначе излизаше сам срещу вратаря.В заключение за Левски ще кажа,че Ясен Петров и Гонзо нямат абсолютно никакво понятие от това какво искат да направят и как да го направят.Тодор Батков пък има вина дотолкова,че продаде Жоазиньо,който беше единственото остро крило,подходящо за подобна схема на игра.ЦСКА,от своя страна,в лицето на Милен Радуканов,имаше ясна визия какво ще прави на Герена вчера и как да постигне целта си.Определено прави впечатление доброто окомплектоване на централната двойка защитници Апостол Попов и Костадин Стоянов,които не допускат непредизвикани грешки,за разлика от колегите си в синьо.Да,по-слаби физически са от Дембеле и на два пъти го изпускаха,но затова отборът е отбор,за да може всички да се подкрепят и да си помагат на терена.Бековете нямаха особена работа предвид комичното представяне на Младенов и Матондо,Тодор Янчев логично нямаше проблеми с Йовов и Гаджев,а Маркиньос този път не впечатли,но се вписа добре в цялостната визия на състава.Крилата Нелсън и Тонев създаваха често проблеми на бековете на Левски и определено могат да играят като такива.Спас Делев игра с традиционните си хъс и арогантност(типични за нисък футболист,а и човек
) като имаше своето участие при първите два гола.Големият герой се казваше Мишел Платини.Беше на точното място в точното време,но големият успех на играта му снощи беше комбинативността,погледът върху играта и качественото,но не и излишно задържане на топката.В заключение ще кажа,че е ясно,че Литекс е шампион за втори пореден път,при това напълно заслужено.Левски и ЦСКА ще си оспорват второто място,а ако финалът за Купата е ЦСКА-Литекс/Левски четвъртият в първенството също ще играе в Лига Европа.Според мен,на този етап,фаворит за мястото е Локо Пловдив,но Черноморец,Локо Сф,Славия и Берое също са в удобна позиция.Все пак си мисля,че традиционно Бат Венци ще абдикира от Европа,а и отборът му чисто спортно-технически трудно може да стигне дотам,а Локо Сф загуби страхотното си нападателно дуо Генков-Асамоа,което едва ли ще позволи на тези два отбора да се класират за Европа.Черноморец се дъни страшно много със слабите отбори,а не се знае дали този път ще съумее да спечели дербитата.Струва ми се,че по-скоро това няма да стане.Любимият ми Берое,както винаги,е отписан от всички,къде резонно,къде не,но домакинствата на четирите софийски отбора и Локо Пд,в съчетание с гостуванията на по-слабите отбори,които са по-лесни в сравнение с домакинствата с тях от гледна точка на по-отворената игра,гарантират,че ще е доста интересно.А пък и снощи ясно се видя,че никой никога не бива да бъде отписван и да се гледа от високо на него.

Последна промяна от acmilan на 27 фев 2011 13:28, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.