,
ТИ БИ ЛИ МУ ДАВАЛ 15 000 евро заплата и 150 000 на ръка при подписването и струва ли си за мене за футболист с спорни качества за мене по слаб и от К.Стоянов и от Акуаро неси засложава парите за един тереен на Панчарево[/quote]
Добре ве, отворковци. Не бих му дал! Айде възхвалявайте Титан. Васконти може да го направят пресааташе на отбора. Ауе пичове, вие сте толкова заблудени. Докат ЦСКА не изпадне с титан, вие пак ше плямпате. А даже и не съм много сигурен в това. може и в Б група пак да ги подкрепяте тва ръководство- ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНО, КОРУМПИРАНО, ТЪРГАШКО, МОШЕНИЧЕСКО и т.н. и т.н. Който фен на ЦСКА е зад Титан, той за мен не е истинси фен на отбора. До сега можех да се съглася, че има заблудени и наивни хора, но вече след като всичко лъсва все повече съм краен в позицията си. който е зад Титан, той е против ЦСКА. Това е, с други думи тва са псевдофенове[/quote]
Добре бе, ти като четеш въобще осмисляш ли какво четеш? Покажи ми ЕДИН мой пост, в който да защитавам Титан и да искам да останат! Това, че не псувам като хамалин и не крещу "ууу" и "долу" значи, че ги защитавам ли? Това, че питам има ли кандидат купувач значи, че ги защитавам ли? Хайде поне веднъж си напъни онова чудо между ушите и кажи как да се махне Титан като няма купувач! Не знам какво ти стана, навремето си беше свестен и мислещ, напоследък нещо се изчекна...[/quote]
Не я приемам тази позиция твойта. Двулична е! Уж не ги защитаваш, ама точно така излиза. Определено не съм видял един твой пост, в който да показваш, че не ги харесваш и че не ти харесва как управляват. Винаги, когато ги атакувам за тяхното супернекомпетентно и тъпо управление, ти излизаш с някакви контратези на мойте и в крайна сметка точно така излиза, че ги защитаваш. Не се опитвай да го прикриеш, мен трудно ще ме излъжеш. Или си против тях или си с тях. Среден път вече няма! Нека да обявят клуба за продажба, пък нека да видим дали няма да се появят купувачи!
п.п. Между другото Борисов в интервю за списанието 4-4-2 преди НГ каза, че едва ли не с удоволствие би се отървал от клуба. Седмица след това твърди, че не смята да продава. Какво е това?
Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Единственото, което питам всеки пък е дали има кандидат купувачи. Всъщност и друго питам, което ми е по-интересно - как си представяш Титан да се махне след като няма купувач? Първо си помисли дали тези два въпроса наистина показват подкрепа за Титан от моя страна. После, ако си успял да налучкаш верния отговор, ми отговори на тези два въпроса. Дано успееш да намериш смислен отговор, различен от "Титан са педали" или нещо дълбокомислено в подобен стил.
Ако пък те затруднявам с тези неща, ще напиша няколко псувни и общи приказки, след като само подобен вид "разсъждения" признаваш.
п.п. Ако се стигне до това да се появи реален купувач за ЦСКА с реална оферта Борисов вероятно ще продаде отбора, при това вероятно с удоволствие защото едва ли е много ентусиазиран от това да е назад нонстоп. Но след като няма такъв кандидат е нормално да каже, че отбора не се продава. Така си мисля аз, не знам ти как ще извъртиш нещата.
Ако пък те затруднявам с тези неща, ще напиша няколко псувни и общи приказки, след като само подобен вид "разсъждения" признаваш.
п.п. Ако се стигне до това да се появи реален купувач за ЦСКА с реална оферта Борисов вероятно ще продаде отбора, при това вероятно с удоволствие защото едва ли е много ентусиазиран от това да е назад нонстоп. Но след като няма такъв кандидат е нормално да каже, че отбора не се продава. Така си мисля аз, не знам ти как ще извъртиш нещата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Единственото, което питам всеки пък е дали има кандидат купувачи. Всъщност и друго питам, което ми е по-интересно - как си представяш Титан да се махне след като няма купувач? Първо си помисли дали тези два въпроса наистина показват подкрепа за Титан от моя страна. После, ако си успял да налучкаш верния отговор, ми отговори на тези два въпроса. Дано успееш да намериш смислен отговор, различен от "Титан са педали" или нещо дълбокомислено в подобен стил.
Аз ти казах нещо в предишния пост, но явно не четеш. Ще го повторя: Нека да обявят клуба за продажба и да видим тогава дали няма да се появят купувачи! А не ще продаваме, няма да продаваме. Все едно ми играят на : тука има, тука нема
Аз не искам да казваш, че Титан са педали и други такива. Аз просто искам да чуя ясно и категорично мнение от теб- Ти Титан ли искаш да управляват ЦСКА или предпочиташ нов и почтен собственик. Наблягам на думата "ПОЧТЕН".
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Казвал съм го не знам колко пъти, ама пак ще кажа - искам Титан да се махнат. Само че за разлика от теб моята мисъл не спира до тук, а продължава и с тия два въпроса, които ти зададох. Тъй като явно не си мислил по тях, ще ти кажа, че единственият начин Титан да се махне без да продаде отбора е да обяви фалит. Само че ако това стане ЦСКА няма да отиде във В група, няма да отиде дори в окръжна Б или каквото е там. ЦСКА просто ще СПРЕ да съществува! Варианта "Ботев" не е вариант за ЦСКА защото Ботев използваха едно недоглеждане на Селския, което обаче при ЦСКА го няма. Тоест при един фалит всичко свършва! Това осъзнаваш ли го?
Клубът не е нужно да се обявява за продажба за да бъде продаден. Само ще ти припомня Ливърпул. Клубът не само не беше обявен за продажба, ами и съдебни битки се водеха при тая продажба. Ако има кандидати, дават си офертата и се мисли. Освен това нищо не пречи на кандидата за ЦСКА да обави публично, че иска отбора, както това се прави навсякъде по света. Не съм забелязъл до момента някой да проявява реален интерес, а ти?
Клубът не е нужно да се обявява за продажба за да бъде продаден. Само ще ти припомня Ливърпул. Клубът не само не беше обявен за продажба, ами и съдебни битки се водеха при тая продажба. Ако има кандидати, дават си офертата и се мисли. Освен това нищо не пречи на кандидата за ЦСКА да обави публично, че иска отбора, както това се прави навсякъде по света. Не съм забелязъл до момента някой да проявява реален интерес, а ти?
vaskonti написа:Казвал съм го не знам колко пъти, ама пак ще кажа - искам Титан да се махнат. Само че за разлика от теб моята мисъл не спира до тук, а продължава и с тия два въпроса, които ти зададох. Тъй като явно не си мислил по тях, ще ти кажа, че единственият начин Титан да се махне без да продаде отбора е да обяви фалит. Само че ако това стане ЦСКА няма да отиде във В група, няма да отиде дори в окръжна Б или каквото е там. ЦСКА просто ще СПРЕ да съществува! Варианта "Ботев" не е вариант за ЦСКА защото Ботев използваха едно недоглеждане на Селския, което обаче при ЦСКА го няма. Тоест при един фалит всичко свършва! Това осъзнаваш ли го?
По тези въпроси, не съм много на ясно. Ама честно казано не съм убеден, че и ти си прав. Не че подценявам знанията ти, но все пак ми се струва, че има и други вратички. Нито аз съм юрист и толкова навътре в тия неща, нито ти предполагам. Защо ако има фалит, ЦСКА няма да иде във В група? Защото е частно дружество на Титан ли или нещо такова? Виж сега дори да е така, аз мисля, че феновете няма чак толкоз да се обидим, ако променят малко името на клуба и да стане ЦСКА АС 23 примерно и тогава мисля ще можем да тръгнем от В група. Като говорим за английски клубове. Има един отбор- ФК Юнайтед се казва. Недоволни от сделката с Глейзър фенове на МЮ го създадоха. Проблема в Англия обаче е, че там нивата на футбола не са три, нито четири. А поне 7-8

Но на мен не ми се иска да се стига до подобни варианти. На мен ми се иска Титан под обществения и фенски натиск да се съгласят да продадат ЦСКА. Феновете на Ботев вне успяваха дълго време да сторят това със Селския. Тук феновете, защото съм от Пловдив, направиха всичко възможно да го принудят да продаде клуба. Чупеха седалки, издаваха маймунски звуци и какво ли още не, за да глобяват тима и Христолов да се откаже от него, заради финансовите загуби. Но не се получи! И питал ли си се защо?! Да и аз не знам, но отговорът е прост. Явно Селския при всички тези финансови загуби и трудности да издържа Ботев, той е имал причина да иска клубът да остане негова собственост. И каква може да е тази причина освен финансова. Явно все пак футболът дава възможност на хора като него и Титан да трупат пари по разни странични и други подобни начини. Знаеш как е- комисионни, пари под масата, уговорени мачове и т.н. Чаткаш ли за какво ти говоря. А парите, които реално се дават уж от Титан за клуба като средства за трансфери и други такива реално се трупат на сметката на клуба. И когато един ден дойде неизбежния момент за продажба, то тези пари се поемат от новия купувач. Но в същото време под масата за различни трансфери и комисионни се трупат доста пачки и те ти влизат директно в джоба. И колкото поввече време изкараш така, толкова повече пачки влизат директно в твоя джоб. Без данъци и без такива глупости. Чиста пара. Много е трудно за всяка една фирма в Б-я да е на чисто в момента и всичко да е светло в нея, ако се сещаш за кво ти говоря, и в същото време тя да е печеливша. Даже е невъзможно почти. Но с умно, добро и далновидно управление моге да се постигне. Виж Литекс например. Да не мислиш, че Ганчев е бездънна яма. Но те всяка година правят поне по един значим трансфер за сума в порядъка на милион, участват и в евротурнири, а селекцията им е сравнително евтина и добре премерена. Нещо, което Титан, както всички вече сме се убедили не могат да направят. За това те ръководят с методите на Христолов и от това се опитват да печелят. Ако обаче всички фенове и институции се обединим, под влиянието на обществения натиск Титан могат да бъдат свалени и принудени да продадат ЦСКА. Както стана с и Томов, там дори се говори, че е имало политическа намеса. Но с такива малко безлични фенове като теб, които нямат ясноизразена позиция е трудно да се притиснат Титан.
Колкото до Ливърпул, примерът ти е малко неудачен. Говорим за две различни планети: Англия-България или пък Премиер лийг- "А" РФГ. При Ливърпул доколкото знам, заради дълговете беше назначен специален синдик. Синдик е човек, който е назначен от дадена институция за временен ръководител или президент на клуба. В случая беше назначен някакъв началник на банка, доколкото помня. От тук нататък този човек е упълномощен да продаде клуба при изгодна сделка. Така и стана. Хикс и Жилет се опитаха наистина да осуетят продажбата, но не успяха, защото нямаха законни основания. Между другото, ако има фенове тук на Пуул и четат могат по-точчно да обяснят, ако са запознати как седяха нещата около продажбата на клуба и начинът, по който стана. Аз го разказвам по памет, но мисля, че така бяха нещата общо взето. Пък и да ти кажа фен съм на Юнайтед

Ще ти кажа защо ЦСКА не може да почне от В група и защо ще спре да съществува. При обявяване на фалит абсолютно всичко, което е притежание на клуба отива за погасяване на заеми. Ама всичко, ако щеш и чорапите десета употреба на играчите. И тъй като дълговете няма да бъдат покрити от тази акция, те ще трябва да бъдат поети от този клуб, който ЮРИДИЧЕСКИ заяви, че е приемник на ЦСКА. Само това е начинът клубът да продължи да съществува. Но кой луд ще купи отбор във В група и ще покрие междувременно примерно 2 милиона дълг? При Ботев е различно - Селския беше регистрирал през 1999г.(там някъде, не съм сигурен) нов Ботев, който всъщност фалира. Новите собственици обаче се изхитриха и си върнаха стария Ботев, този от преди 1999г, а Селския си остана с неговия си клуб + дългове като бонус. Сега разбираш защо при ЦСКА не може да се получи нещо такова и защо не може да играе нито във В група, нито никъде. Варианта е един - да се появи свестен купувач сега, докато сме в А група(въпреки, че наистина много трудно ще се стигне до изхвърляне на ЦСКА). И точно затова не съм съгласен с поведението на "бойкотиращите", нито с голите призиви "вън!" Вместо да скандирате глупости, скандирайте нещо реално - "Продавай"! Към тази дума трябва да е насочена кампанията, а не към тъпи общи приказки без грам мисъл в тях! А позицията ми си е съвсем ясна. Това, че не я изразявам по твоя емоционален начин не значи, че е неясна. Това, че все пак опитвам да се замислям какво и как могат да се случат нещата не ме прави поддръжник на Титан. Пробвай и ти да се замислиш, не е нужно да си икономист. Виж случая на Ботев и като помислиш, само ще разбереш, че при ЦСКА нещата са доста по-сложни. Ако сега някак Манчестър обяви фалит дали феновете по света ще приемат онзи Юнайтед ъф Манчестър за свой отбор? Задай си същия въпрос, но за ЦСКА и новият примерно....ЦСКА ъф София.
Не разбрах защо да не давам примера с Ливърпул. Казвах само, че не е нужно нещо да бъде официално обявено за продажба за да се намерят купувачи за това нещо. Това е принципно положение, което важи и тук. Всъщност, особено тук. Иначе моите спомени са, че в борда на директорите се е гласувало за продажбата и гласовете от 2:3 са се обърнали в 3:2 в полза на продажбата, всъщност това е било гласуване дали да се приеме офертата. Това е - американеца отправя оферта, чичковците се събират и гласуват приемат или не. Ако си спомняш Жилет и Хикс нонстоп повтаряха, че за нищо на света няма да продадат отбора. Никога.
С две думи искам да кажа, че феновете могат да направят голяма глупост ако тласнат клуба към фалит. Тия бойкоти, нахлувания, бомби в ЕКТ - всичко това са абсолютни простотии, вредящи не на Титан, а на отбора, на играчите. Те го отнасят. Ако протестът се прави на стадиона, ако има нонстоп по 15-20 хиляди на всеки мач, които да протестират директно в лицето на Титан, те отдавна да са продали клуба. Така мисля.
Не разбрах защо да не давам примера с Ливърпул. Казвах само, че не е нужно нещо да бъде официално обявено за продажба за да се намерят купувачи за това нещо. Това е принципно положение, което важи и тук. Всъщност, особено тук. Иначе моите спомени са, че в борда на директорите се е гласувало за продажбата и гласовете от 2:3 са се обърнали в 3:2 в полза на продажбата, всъщност това е било гласуване дали да се приеме офертата. Това е - американеца отправя оферта, чичковците се събират и гласуват приемат или не. Ако си спомняш Жилет и Хикс нонстоп повтаряха, че за нищо на света няма да продадат отбора. Никога.
С две думи искам да кажа, че феновете могат да направят голяма глупост ако тласнат клуба към фалит. Тия бойкоти, нахлувания, бомби в ЕКТ - всичко това са абсолютни простотии, вредящи не на Титан, а на отбора, на играчите. Те го отнасят. Ако протестът се прави на стадиона, ако има нонстоп по 15-20 хиляди на всеки мач, които да протестират директно в лицето на Титан, те отдавна да са продали клуба. Така мисля.
vaskonti написа:Ще ти кажа защо ЦСКА не може да почне от В група и защо ще спре да съществува. При обявяване на фалит абсолютно всичко, което е притежание на клуба отива за погасяване на заеми. Ама всичко, ако щеш и чорапите десета употреба на играчите. И тъй като дълговете няма да бъдат покрити от тази акция, те ще трябва да бъдат поети от този клуб, който ЮРИДИЧЕСКИ заяви, че е приемник на ЦСКА. Само това е начинът клубът да продължи да съществува. Но кой луд ще купи отбор във В група и ще покрие междувременно примерно 2 милиона дълг? При Ботев е различно - Селския беше регистрирал през 1999г.(там някъде, не съм сигурен) нов Ботев, който всъщност фалира. Новите собственици обаче се изхитриха и си върнаха стария Ботев, този от преди 1999г, а Селския си остана с неговия си клуб + дългове като бонус. Сега разбираш защо при ЦСКА не може да се получи нещо такова и защо не може да играе нито във В група, нито никъде. Варианта е един - да се появи свестен купувач сега, докато сме в А група(въпреки, че наистина много трудно ще се стигне до изхвърляне на ЦСКА). И точно затова не съм съгласен с поведението на "бойкотиращите", нито с голите призиви "вън!" Вместо да скандирате глупости, скандирайте нещо реално - "Продавай"! Към тази дума трябва да е насочена кампанията, а не към тъпи общи приказки без грам мисъл в тях! А позицията ми си е съвсем ясна. Това, че не я изразявам по твоя емоционален начин не значи, че е неясна. Това, че все пак опитвам да се замислям какво и как могат да се случат нещата не ме прави поддръжник на Титан. Пробвай и ти да се замислиш, не е нужно да си икономист. Виж случая на Ботев и като помислиш, само ще разбереш, че при ЦСКА нещата са доста по-сложни. Ако сега някак Манчестър обяви фалит дали феновете по света ще приемат онзи Юнайтед ъф Манчестър за свой отбор? Задай си същия въпрос, но за ЦСКА и новият примерно....ЦСКА ъф София.
С много от нещата, които си написал не съм съгласен и мога да ги апострофирам. Например:
"И тъй като дълговете няма да бъдат покрити от тази акция, те ще трябва да бъдат поети от този клуб, който ЮРИДИЧЕСКИ заяви, че е приемник на ЦСКА"
А защо трябва да заявява юридически, че е приемник. И от къде на къде ще плаща? Това е все едно съвсем нов клуб със съвсем нови управляващи. Щом един отбор е фалирал, най-нормално е заемите му след това да се търсят от собствениците му, които са били по време на фалита, т.е. от Титан.
"И точно затова не съм съгласен с поведението на "бойкотиращите", нито с голите призиви "вън!" Вместо да скандирате глупости, скандирайте нещо реално - "Продавай"!"
"Вън" е малко по-груб начин да кажеш "Продавай". Така че общо взето е едно и също.
"Ако сега някак Манчестър обяви фалит дали феновете по света ще приемат онзи Юнайтед ъф Манчестър за свой отбор? Задай си същия въпрос, но за ЦСКА и новият примерно....ЦСКА ъф София".
Има голяма разлика. Тези фенове, които са създали ФК Юнайтед са само една малка група от всички фенове на Манчестър Юнайтед. Докато, ако ЦСКА стигне до фалит, аз мисля, че абсолютно всички червени фенове ще се обединят пак около неговия клуб приемник по простата причина, че ЦСКА вече няма да съществува
"Не разбрах защо да не давам примера с Ливърпул. Казвах само, че не е нужно нещо да бъде официално обявено за продажба за да се намерят купувачи за това нещо. Това е принципно положение, което важи и тук".
Напротив, тук не важи особено. Нали ти обясних, че там заради дълговете на Ливърпул една от банките кредитори назначи за синдик на клуба един банкер. И вече той беше главния човек в клуба, а не Хикс и Жилет. Те може да са били само част от борда, не знам. А тук в България подобно нещо не може да стане. Реално погледнато наистина всеки може да направи оферта да купи ЦСКА, но истината е че, за да стане това Титан трябва да се съгласят да продадат клуба. А общото между Ливърпул и Ботев е, че собствениците и на двата клуба не искаха да продават, въпреки че затъваха в дългове. Така че ако Титан не искат да продават, почти няма сила, която да ги принуди да го направят
"С две думи искам да кажа, че феновете могат да направят голяма глупост ако тласнат клуба към фалит. Тия бойкоти, нахлувания, бомби в ЕКТ - всичко това са абсолютни простотии, вредящи не на Титан, а на отбора, на играчите. Те го отнасят. Ако протестът се прави на стадиона, ако има нонстоп по 15-20 хиляди на всеки мач, които да протестират директно в лицето на Титан, те отдавна да са продали клуба. Така мисля"
Феновете на ЦСКА за разлика от тези на Ботев все още не са стигнали до такива средства да се опитват да фалират клуба чрез бомби, нахлувания и т.н. А протестът няма как да се прави на стадиона от 15-20 хиляди, първо, защото с този отбор и с тази игра дори 5 хиляди не могат да се съберат, освен на дербито с Левски. И второ, феновете, включително и аз, си мислят, че като си плащат билетчето не внасят пари в клубната каса, а в джоба на Титан. Това, разбира се, не е точно така, но просто всички сме с такова убеждение, струва ми се
Само да вметна нещо относно "селекцията" между постовете в спора на колегите....
Значи стана точно така, както подозирах относно Спас Делев и Тодор Христов....Никакви там изявления не могат да ме убедят, че трансфера на Христов се провали заради "преговори", а не заради това, че Спас няма да премине сега в друг отбор и ще остане и за пролетния полусезон, а не е ясно дали и Данчо минев или Маркиньос ще бъдат продадени...
Аз се радвам, че Спас ще остане защото той доказа че може да носи с чест червената фланелка и да е много полезен за отбора...
Не ми хареса в цялата история с "трасфера" на Тошо Христов, че от ръководството ни си "измиха ръцете" с тия плоски оправдания...
Какво ще ми разтягат лукуми от сорта на "не се разбрахме за личните му условия"....
Още щом се появиха индикациите че Спас няма да бъде продаден и ония наши мили "ръководители" са дали "заден" за "почти сигурния трансфер" на Христов, защото и на малките деца е ясно, че ако и Данчо Минев и/или Маркиньос не бъдат продадени а Спас се върне, колкото и Трекаричита и Димитър Илиевци да освобождават - все тая....
За освоождаването на Трекаричи пък изобщо не искам да отварям дума, защото може и някоя псувня да излезе най-вече по адрес на Радуканов....
Само да не стане като с Кристиан Ободо по времето на Паро....
Сега обаче напролет Тошо Христов като ни мушне гол или два на мача с Берое, тогава ще е сетят Костадиновците, че трябваше да го купят още на полусезона....
Някои ще кажат, че си имаме други млади и обещаващи момчета...
Сега аз от новите не знам кой може да играе по лявото крило, а от настоящите само Грегъри Нелсън се изявява добре, но при него след тази контузия добра форма може да се очаква според мен не по-рано от 5-6 пролетен кръг...
За друго обаче влязох да напиша няколко реда...
Видях списъка на групата, която заминава за Гърция за първия лагер.....
Едно нещо ми хареса и едно - не ми хареса....
Поздравявам Радуканов да решението да вземе македончето Радулович, както и някои юноши в първия отбор за тази подготовка...Радулович има качества и мисля, че ако му се даде шанс да ги покаже ще го направи по един много добър начин...
Не ми харесва това, че не виждам Томи Костадинов в групата за този много важен първи лагер...
Дано да се дължина факта че дълго време лекува контузия и всъщност не знам дали все още се е оправил напълно....
Томи може да бъде много полезен за отбора, показа го като влизаше предимно резерва но направи добри включвания....
Успешна подготовка им желая на момчетата, без контузии и силни и готови за победа още от първия пролетен кръг
Само ЦСКА
Значи стана точно така, както подозирах относно Спас Делев и Тодор Христов....Никакви там изявления не могат да ме убедят, че трансфера на Христов се провали заради "преговори", а не заради това, че Спас няма да премине сега в друг отбор и ще остане и за пролетния полусезон, а не е ясно дали и Данчо минев или Маркиньос ще бъдат продадени...
Аз се радвам, че Спас ще остане защото той доказа че може да носи с чест червената фланелка и да е много полезен за отбора...
Не ми хареса в цялата история с "трасфера" на Тошо Христов, че от ръководството ни си "измиха ръцете" с тия плоски оправдания...
Какво ще ми разтягат лукуми от сорта на "не се разбрахме за личните му условия"....

Още щом се появиха индикациите че Спас няма да бъде продаден и ония наши мили "ръководители" са дали "заден" за "почти сигурния трансфер" на Христов, защото и на малките деца е ясно, че ако и Данчо Минев и/или Маркиньос не бъдат продадени а Спас се върне, колкото и Трекаричита и Димитър Илиевци да освобождават - все тая....

За освоождаването на Трекаричи пък изобщо не искам да отварям дума, защото може и някоя псувня да излезе най-вече по адрес на Радуканов....

Само да не стане като с Кристиан Ободо по времето на Паро....

Сега обаче напролет Тошо Христов като ни мушне гол или два на мача с Берое, тогава ще е сетят Костадиновците, че трябваше да го купят още на полусезона....

Някои ще кажат, че си имаме други млади и обещаващи момчета...
Сега аз от новите не знам кой може да играе по лявото крило, а от настоящите само Грегъри Нелсън се изявява добре, но при него след тази контузия добра форма може да се очаква според мен не по-рано от 5-6 пролетен кръг...

За друго обаче влязох да напиша няколко реда...
Видях списъка на групата, която заминава за Гърция за първия лагер.....
Едно нещо ми хареса и едно - не ми хареса....
Поздравявам Радуканов да решението да вземе македончето Радулович, както и някои юноши в първия отбор за тази подготовка...Радулович има качества и мисля, че ако му се даде шанс да ги покаже ще го направи по един много добър начин...
Не ми харесва това, че не виждам Томи Костадинов в групата за този много важен първи лагер...
Дано да се дължина факта че дълго време лекува контузия и всъщност не знам дали все още се е оправил напълно....
Томи може да бъде много полезен за отбора, показа го като влизаше предимно резерва но направи добри включвания....
Успешна подготовка им желая на момчетата, без контузии и силни и готови за победа още от първия пролетен кръг

Само ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Ясо за Томи и Гргъри се знае че се възстабовяват от контузии.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
danko_sot написа:
А защо трябва да заявява юридически, че е приемник. И от къде на къде ще плаща? Това е все едно съвсем нов клуб със съвсем нови управляващи. Щом един отбор е фалирал, най-нормално е заемите му след това да се търсят от собствениците му, които са били по време на фалита, т.е. от Титан.
Защото ако не го обяви няма как да претендираме, че това е ЦСКА, а не някакъв друг отбор. А за да имаме основания да броим новия отбор за приемник на ЦСКА, трябва нещата да са станали юридически, затова наблегнах на тази дума. А случат ли се нещата юридически по този начин, автоматично дълговете пак увисват върху клуба. Това е положението.
"И точно затова не съм съгласен с поведението на "бойкотиращите", нито с голите призиви "вън!" Вместо да скандирате глупости, скандирайте нещо реално - "Продавай"!"
"Вън" е малко по-груб начин да кажеш "Продавай". Така че общо взето е едно и също.
Само дето не се скандира и "вън", а червени боклуци. да не говоримза нецензурните скандирания. Ако смяташ, че така е редно, значи с теб сме коренно различни като хора.
"Ако сега някак Манчестър обяви фалит дали феновете по света ще приемат онзи Юнайтед ъф Манчестър за свой отбор? Задай си същия въпрос, но за ЦСКА и новият примерно....ЦСКА ъф София".
Има голяма разлика. Тези фенове, които са създали ФК Юнайтед са само една малка група от всички фенове на Манчестър Юнайтед. Докато, ако ЦСКА стигне до фалит, аз мисля, че абсолютно всички червени фенове ще се обединят пак около неговия клуб приемник по простата причина, че ЦСКА вече няма да съществува
няма значение колко фенове ще се обединят около новия клуб. Ако не се случат нещата както ти казах по-горе, този нов клуб няма как да бъде приет на сериозно и няма как да претендираме, че именно това е нашият си ЦСКА.
"Не разбрах защо да не давам примера с Ливърпул. Казвах само, че не е нужно нещо да бъде официално обявено за продажба за да се намерят купувачи за това нещо. Това е принципно положение, което важи и тук".
Напротив, тук не важи особено. Нали ти обясних, че там заради дълговете на Ливърпул една от банките кредитори назначи за синдик на клуба един банкер. И вече той беше главния човек в клуба, а не Хикс и Жилет. Те може да са били само част от борда, не знам. А тук в България подобно нещо не може да стане. Реално погледнато наистина всеки може да направи оферта да купи ЦСКА, но истината е че, за да стане това Титан трябва да се съгласят да продадат клуба. А общото между Ливърпул и Ботев е, че собствениците и на двата клуба не искаха да продават, въпреки че затъваха в дългове. Така че ако Титан не искат да продават, почти няма сила, която да ги принуди да го направят
Обясни ми защо Титан няма да искат да продават ако се появи реална оферта за отбора. Обясненията от рода на това, че щото са идиоти ми ги спести. А ливърпул беше продаден не отсиндик, а от борда на директорите, които с гласуване приеха офертата. Ако се беше стигнало до синдикЛивърпул щяха да са в най-добрия случай в положението на Портсмут, които влязоха в администрация. Ливърпул само беше застрашен от това, но не се стигна до там.
С две думи искам да кажа, че феновете могат да направят голяма глупост ако тласнат клуба към фалит. Тия бойкоти, нахлувания, бомби в ЕКТ - всичко това са абсолютни простотии, вредящи не на Титан, а на отбора, на играчите. Те го отнасят. Ако протестът се прави на стадиона, ако има нонстоп по 15-20 хиляди на всеки мач, които да протестират директно в лицето на Титан, те отдавна да са продали клуба. Така мисля"
Феновете на ЦСКА за разлика от тези на Ботев все още не са стигнали до такива средства да се опитват да фалират клуба чрез бомби, нахлувания и т.н. А протестът няма как да се прави на стадиона от 15-20 хиляди, първо, защото с този отбор и с тази игра дори 5 хиляди не могат да се съберат, освен на дербито с Левски. И второ, феновете, включително и аз, си мислят, че като си плащат билетчето не внасят пари в клубната каса, а в джоба на Титан. Това, разбира се, не е точно така, но просто всички сме с такова убеждение, струва ми се
Нахлувания имаше, бомби също имаше. Верно, не в мащабите на феновете на Ботев, но се вижда, че сме тръгнали по тоя път, а той е крайно грешен за ЦСКА защото както ти казах при нас варианта "Ботев" няма как да се случи. А ако феновете чакат първо отбора да заиграе добре и после да го подкрепят, значи ебати феновете. Всъщност точно в този момент отборът има нужда от най-мощна подкрепа, не когато бие. Тогава е много лесно да "подкрепяш". Всъщност замисли се над самата тази дума "подкрепа" - какво означава и в какви моменти от живота се прилага.
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ, ЧЕ ВОДИМ ТОЗИ РАЗГОВОР В ТЕМАТА ЗА СЕЛЕКЦИЯТА. АКО НЯКОЙ ОТ ТЯХ НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ ДА ПРЕМЕСТИ МНЕНИЯТА НИ В ДРУГАТА ТЕМА ЗА БОЙКОТА ИЛИ КЪДЕТО ПРЕЦЕНИ.