Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот Пловдив1926 » 28 дек 2010 22:16

Славия - тия са от 29-та

Алтернативе - показваш издания, които си ги печатате ВИЕ самите плюс писмо, в което отново има само твърдения, но не и доказателства.

Вие сега като си празнувате 100 годишнината и публикувате материал в "официалния" си сайт утре може да го представиш и него за доказателство, че през 1912 година е имало такова нещо като футболен отбор Ботев Пловдив!

Дай ни един документ от тая прословута 1912 година - дори да не е протокол - нещо да се споменава по темата тогава! Да ги има написани имената на тия хора дето уж са ви основали тогава. Защо се появяват тези имена 20 години по-късно?!

През 1912г. м. март, група ентусиазирани младежи, предимно ученици, положиха начало на учредяване на първото спортно д-во в гр. Пловдив - Южна-България, с наименование "Хр. Ботев".

положиха началото на учредяването - Значи тогава още не е било завършило това учредяване така ли?

първото спортно д-во в гр. Пловдив - Южна-България - още от тогава ли сте почнали да лъжете? Или услужливо забравят за Левски Пловдив, да не говорим колко години по-рано е имало спортни дружества в града ни?
Последна промяна от Пловдив1926 на 28 дек 2010 22:17, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 дек 2010 22:17

Пловдив1926 написа:Славия - тия са от 29-та

Алтернативе - показваш издания, които си ги печатате ВИЕ самите плюс писмо, в което отново има само твърдения, но не и доказателства.

Вие сега като си празнувате 100 годишнината и публикувате материал в "официалния" си сайт утре може да го представиш и това за доказателство, че през 1912 година е имало такова нещо като футболен отбор Ботев Пловдив!

Дай ни един документ от тая прословута 1912 година - дори да не е протокол - нещо да се споменава по темата тогава! Да ги има написани имената на тия хора дето уж са ви основали тогава. Защо се появяват тези имена 20 години по-късно?!

През 1912г. м. март, група ентусиазирани младежи, предимно ученици, положиха начало на учредяване на първото спортно д-во в гр. Пловдив - Южна-България, с наименование "Хр. Ботев".

положиха началото на учредяването - Значи тогава още не е било завършило това учредяване така ли?

първото спортно д-во в гр. Пловдив - Южна-България - още от тогава ли сте почнали да лъжете? Или услужливо забравят за Левски Пловдив, да не говорим колко години по-рано е имало спортни дружества в града ни?

Колега,спри със спама,ок?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 дек 2010 22:17

[/quote]
Чудесна информация. Сега можеш ли да цитираш откъде е видно, че тези момчета са били във футболния отбор от 1912-та година?[/quote]

Да ти цитирам какво- не разбрах!!!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 дек 2010 22:18

Няма спам, говоря точно по-темата. Ще те помоля да отговориш и на въпросите по темата, а не да се правиш на ударен.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2010 22:19

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Чудесна информация. Сега можеш ли да цитираш откъде е видно, че тези момчета са били във футболния отбор от 1912-та година?

Форевър,в безсилието си започваш да задаваш глупави въпроси.

Братле, не съм вярвал, че ще започнеш точно ти да се заяждаш с мен. Наричаш ме смешен, при положение, че аз заставам с аргументи зад казаното от мен, не размивам отговорността с всички. Наричаш ме безсилен, при положение, че безсилието да не мога да застана зад думите си не идва от мен. Аз съм силен, защото има какво да кажа, след което да го докажа. Аз не говоря напразно и не казвам "всички", а всъщност никой и нищо.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 28 дек 2010 22:20

Ботев е най стария клуб в бг! .........Не го трий форевар , моля те че , малката се кефи на кученцето ми :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 дек 2010 22:21

Пловдив1926 написа:Славия - тия са от 29-та

Вие сега като си празнувате 100 годишнината и публикувате материал в "официалния" си сайт утре може да го представиш и него за доказателство, че през 1912 година е имало такова нещо като футболен отбор Ботев Пловдив!

Документите отдавна са признати за автентични и е доказана датата на създаване на Ботев Пловдив.Дрънкаш глупости.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 дек 2010 22:23

Пловдив1926 написа:Няма спам, говоря точно по-темата. Ще те помоля да отговориш и на въпросите по темата, а не да се правиш на ударен.

Абе като сте толкова отворени, защо не покажеш нещо свързано с вашето прословуто създаване (незнайно кога).Много е лесно да плюеш по някой ,а ти да се криеш зад чужд гръб (Славия,Левски).
Тази глупост, която говориш,че всичко било напечатано еди кога си може да я каже само фен на вашият отбор.За Вас всичко е фалш и съществувате само Вие и вашите мнения.
Дай факти за създаването на отбора ВИ?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 дек 2010 22:25

Моите уважения Форевър.Ти си безсилен в това ,че не можеш да обясниш ,защо цялата футболна общественост включително и президента на отбора ти казват ,че Ботев е по стар клуб.Има документи доказващи рождената дата на Ботв Пловдив!Те са автентични и това е отдавна доказано и прието от всички.В това се изразява безсилието ти.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 дек 2010 22:26

Никой не оспорва, че документите са автентични издадени 1946 година. До тук обаче какъвто и да е било документ от 1912 година не сме видяли. Нито списък на учредителите от онова време, нито протокол нито каквото и да е било. Само чествания на годишнини и тн.

Ето ти едно такова доказателство същото като твоето, че Славия са 1911 година :) Същата работа - 15 години по-късно :mrgreen:

Изображение

Върни се в “Архив”