Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Могилката
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Могилката » 08 юни 2010 12:09

Не ми се мисли утре какво ще става по форумите, като се обявят новите попълнения.
Сигурно ще има и пресконференция, по всяка вероятност много кратка, защото няма да има какво толкова да се представя ...
И въпреки това от сега съм готов да си кажа мнението относно политиката на Левски спрямо селекцията.
Най-вече аз не успях да чуя Гонзо или Ясен Петров да обявяват някакви имена за да считаме, че са провалили трансфер.
Друго не ми е ясно, защо нЕкои фенове, толкоз жално скърбят за футболисти спрягани единствено по медиите, чиито футболен потенциал е свързан с отбори от втората половина на крайното класиране. Нима не имахме една такава зевезда и тя дори вкара на чорбата....
Разбирам да преговаряхме с шампионите за Попето, с голмайстора на австрийското първенство, изобщо с някакво интересно име.... Ние се кахърим за тотално набедени футболисти. Иво Иванов :o ОК! Сигурно е много добро момчето, но играе в Берое за без пари, защо не си стиснаха ръцете с Аякс или Астън Вила и да порита на запад от тоя сезон ми си седи в БГ, все пак е защитник #1. Борносузов :mrgreen: Заеви!!! Гарра Дембелееееее е ние па си имахме Жоро Метала... Голмайстор на А група и заклет левскар .... Данчо Тъча ... ;) Сериозно ли?
Ха да видим с какво се разделихме.
Хичо... Мдам зле харесвах го пък и показа сърце, сЪдбЪ :)
Сърмата - Алелуя!!! Дано стане футболист от него защото за сега ми се струва, че е по-подходящ за водна топка (не се ползват крака освен за баланс и придвижване).
Със старите курветини ще ми е по-спокойно поне знам, че няма да храним паразити, защото с тия новите дето ги спрягат Европа си е точно толкова далеч, колкото и сега ...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 08 юни 2010 12:19

Нека да мине утре представянето на новите,да видим кои са,пък тогава може да даваме мнения направили ли са нещо Ясен и Гонзо.........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 08 юни 2010 12:21

Значи догодина и третото място ни е много :idea:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юни 2010 12:25

Значи според по-горния форумец, Могилката, всичко ни е наред: Отървахме се от некадърните, не привлякохме други некадърни. Можем да продадем още и Дарко и Жо /като нищо някой от двамата ще го купят/. Да го помоля да ми каже как изглежда неговият състав с резервите и за кое място смята, че е потенциалът на този състав и кои точно съперници в ЛЕ смята, че можем да отстраним с тези играчи

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 08 юни 2010 12:44

Място от пето назад, отпадане в първи кръг на ЛЕ. За това се подписвам с двете ръце :idea:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юни 2010 12:49

bono написа:Място от пето назад, отпадане в първи кръг на ЛЕ. За това се подписвам с двете ръце :idea:

Ще сбъркаш, в първият кръг няма да играем ...

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 08 юни 2010 12:50

Имам предвид първи кръг, който ще играем ние, а не подредените от УЕФА.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 юни 2010 13:00

Защитникът Иво Иванов подписа тригодишен договор с Левски. Той бе на „Герена” заедно с шефа на Берое Дамян Георгиев и мениджърите си.
Иво Иванов даде кратко интервю за Gong.bg, в което каза, че е щастлив, че вече е футболист на Левски, и благодари на Берое за всичко, което са направили за него в старозагорския клуб.
Очаквайте подробности, снимки и интервю с новото попълнение на Левски.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юни 2010 13:02

Алилуя, сигурно ли е?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Иво Иванов подписа с Левски!

Мнениеот turbogena » 08 юни 2010 13:04

Защитникът Иво Иванов подписа тригодишен договор с Левски. Той бе на „Герена” заедно с шефа на Берое Дамян Георгиев и мениджърите си.

Иво Иванов даде кратко интервю за Gong.bg, в което каза, че е щастлив, че вече е футболист на Левски, и благодари на Берое за всичко, което са направили за него в старозагорския клуб.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Успех на Иво в ЛЕВСКИ! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”