Сигурно ще има и пресконференция, по всяка вероятност много кратка, защото няма да има какво толкова да се представя ...
И въпреки това от сега съм готов да си кажа мнението относно политиката на Левски спрямо селекцията.
Най-вече аз не успях да чуя Гонзо или Ясен Петров да обявяват някакви имена за да считаме, че са провалили трансфер.
Друго не ми е ясно, защо нЕкои фенове, толкоз жално скърбят за футболисти спрягани единствено по медиите, чиито футболен потенциал е свързан с отбори от втората половина на крайното класиране. Нима не имахме една такава зевезда и тя дори вкара на чорбата....
Разбирам да преговаряхме с шампионите за Попето, с голмайстора на австрийското първенство, изобщо с някакво интересно име.... Ние се кахърим за тотално набедени футболисти. Иво Иванов

Ха да видим с какво се разделихме.
Хичо... Мдам зле харесвах го пък и показа сърце, сЪдбЪ

Сърмата - Алелуя!!! Дано стане футболист от него защото за сега ми се струва, че е по-подходящ за водна топка (не се ползват крака освен за баланс и придвижване).
Със старите курветини ще ми е по-спокойно поне знам, че няма да храним паразити, защото с тия новите дето ги спрягат Европа си е точно толкова далеч, колкото и сега ...