Мнениеот boabbb » 20 май 2022 08:53
Моля ви, не замърсявайте форума с мнения за тоя плебей Лебронката, когато Бостън почват да мачкат във финала на Изток :) Сега в TD Garden ще ги лепят яко, трябва да им направят 3-1 ... Смарт е много важен, наистина, особено в защита, без него отборът не е същия. Довечера дано и кирливите съотборници на Лука се раздвижат, че иначе нищо добро не ги чака. Колкото до това кой е най-големият играч - мисля, че този спор е въпрос на лични предпочитания и субективно мнение. Има поне 4-5 кандидати за този приз, така че ... Снощи случайно попаднах на едно старо интервю на Уилт - водещия му вика "За мен ти си номер 2, понеже Джордан има 4 титли, а ти - 2" - това явно е било някъде 96-97 година. Уилт му отговори - "Абе, аз всяка седмица се чувам с един приятел и знаеш ли какво ми вика той за 4-те титли на Джордан?" и оня "Какво?" , а Уилт му вика "Нищо не ми говори, защото той има 11" :D Чичо Лари има три, играейки срещу Меджик и Карийм (те също са в кюпа, Меджик на практика е прототип на нов тип играч, а заради Фердинанд са променяли правила в NCAA). Колкото до Лебронката - и Шак има 4 пръстена (както знаем, понеже го е повторил около 6 000 000 пъти) с 3 поред MVP на финалите като 2000-та е 38-16 средно в 6 мача ... И само недейте да влизате в руслото, че 60-те и 70-те е имало много малко отбори - сега като има много и са пълни с Реджи Бълок-ци какво ? Нищо против човека, ама го давам като пример за играч средна ръка с тъпа прическа ... Като имаш по-малко отбори, просто в тях ще отиват най-добрите и такива като Реджката ще си играят на коша на село.