Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
От тук няма какво повече да се мисли!!! Вареа напред....и задължително да се върне ЕРНАНДЕС!!! Днес видяхме една сериозна безидейност в играта въпреки, че онези дялкаха по подуенски
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:От тук няма какво повече да се мисли!!! Вареа напред....и задължително да се върне ЕРНАНДЕС!!! Днес видяхме една сериозна безидейност в играта въпреки, че онези дялкаха по подуенски
Къде е Инканго? Само той ще ни оправи.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:Трябва да се взима бързо някой качествен, Бакари е аут за 6 месеца, доктора го каза.
Да се взема, ама не се взема. Имахме достатъчно обигран състав и трябваше само още 2-3 футболисти за да направим добър тим. Явно началството не желае да сме фактор в първенството. По моя преценка не ни чака нищо добро.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Някой нали беше писал че Паломино искал да се върне, ако е и свободен агент?
Eastern написа:Някой нали беше писал че Паломино искал да се върне, ако е и свободен агент?
Този палячо не ни трябва, по добре да издирят онзи Тигран от колкото тоя манекен

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Арменеца беше великан
Да го потърсят, само дано не го е убила топката досега.

-
Тук пише, че Брус Инканго е свободен агент!
http://www.transfermarkt.co.uk/bruce-in ... eler/29298
докато за Паломино пише, че от 1 юли е в отбора на Петаре (Венесуаела)
http://www.transfermarkt.co.uk/hermes-p ... ler/201233
За мен най-добрия заместник на Бакари е Инкаго, след поръчката от долните ченгета и разни други болни хора с малки души, в отбора се отваря още един голям проблем с отсъствието на Бакари. Инкаго - него си го знаем какво може, трябва ни на всяка цена нападател от неговото ниво. Дано се сетят тимаджиите за Инкаго, сигурен съм, че няма да има нищо против да подпише с отбор играещ в Лига Европа, а и няма отбор, последно е играл 15-та глуха на Шотландия, трябва някой да го подшушне на ръководството. Много ме беше яд, че си тръгна, не бях виждал толкова комплексен нападател в Черно море от години.
http://www.transfermarkt.co.uk/bruce-in ... eler/29298
докато за Паломино пише, че от 1 юли е в отбора на Петаре (Венесуаела)
http://www.transfermarkt.co.uk/hermes-p ... ler/201233
За мен най-добрия заместник на Бакари е Инкаго, след поръчката от долните ченгета и разни други болни хора с малки души, в отбора се отваря още един голям проблем с отсъствието на Бакари. Инкаго - него си го знаем какво може, трябва ни на всяка цена нападател от неговото ниво. Дано се сетят тимаджиите за Инкаго, сигурен съм, че няма да има нищо против да подпише с отбор играещ в Лига Европа, а и няма отбор, последно е играл 15-та глуха на Шотландия, трябва някой да го подшушне на ръководството. Много ме беше яд, че си тръгна, не бях виждал толкова комплексен нападател в Черно море от години.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Абе по добре Масена Моке или Индзаги 

-
bojo0o0o94 написа:Абе по добре Масена Моке или Индзаги
Сега малко по-сериозно. Тези двамата отдавна не играят професионален футбол!Инканго е абсолютно ниво, ще е голям удар за нас ако го привлечем. През зимата идва Жоро Илиев, говорих с човек близък до клуба, работата е 100%-ва. Ернандес не го харесвам, не го искам, мое мнение, не ни трябва. Искам Инканго и Романов, задължително трябва да ги привлечем и от зимата с Жоро Илиев нещата ще се получат много добре!Защитата трябва да започва с Кулибали - централен, този португалеца ми е много неясен, ако не привлечем и качествен десен бек, само със Станчев нищо няма да стане.
За първи път май да чуя идея за смислен трансфер...тоя на Брус Инканго...страхотен футболист,какъвто май не съм виждал да се подвизава у нас...Доколко обаче е възможен контакт с него и евентуално привличане..тъмна Индия..