Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: Цигански митинг в защита на Делян Пеевски от ДПС
Спонтанен протест с такива плакати
Важното е, че и циганите искат Цветанов и Борисов в затвора 
Поредното доказателство, че ДПС са си купили поне 30% от гласовете, защото няма сила на земята ,която да ме убеди ,че циганин ще излезе на протест, без да получи материални облаги! 
-
гражданин от село
Re: Волен Сидерооглу сгащен от група младежи, не се извини
onceMORT написа:alp написа:urkoto написа:
Абе в тоя форум не разбрахте, че не съм гербераст, а краен Костовист.
Каква е разликата - и ти не знаеш.
Огромна, най-вече от икономическо естество, как да се харчат и набавят парите в бюджета, ролята на държавата в икономиката, подхода към решаването на проблемите, наблягането на аз-ът. Това че ти не знаеш, не означава че други не знаят.
Колко минути помниш?
Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини
Eminem написа:Волен Сидеров е национален предател. Той направи дпс управляваща партия. Който още не го е разбрал, значи е по-тъп и от растение.
Пълно е с такива растения-плевели да знаеш!
Абе бати Бойко го разбирам като се пени и плюе наред, все пак човека до преди 3-4 месеца правеше по 2-3 милиарда на година без да се напъва и си ги разделяха с Цветанов и Дянков, а в следващите месеци или години няма да може да изкара и един лев. Ето от една седмица полицията е плъзнала в Шекера и Столипиново и цигарената му фабрика не смее да излезе на улицата и да си върти далаверките.
Но лично вас какво ви бърка че бати Боко не може да си върти далавеките и така се плюнчите за партиите унищожаващи България вече 25 години. БСП, ГЕРБ„ ДПС, АТАКА и подобните им не заслужават и грам уважение или доверие, плюй им в сурата на всичките педали и дебелаци, тегли им две майни и утре като излезеш на протест не скандирай срещу определени партии или за определени партии, а викай за свободна България и вън педалите и предателите от парламента.
Но лично вас какво ви бърка че бати Боко не може да си върти далавеките и така се плюнчите за партиите унищожаващи България вече 25 години. БСП, ГЕРБ„ ДПС, АТАКА и подобните им не заслужават и грам уважение или доверие, плюй им в сурата на всичките педали и дебелаци, тегли им две майни и утре като излезеш на протест не скандирай срещу определени партии или за определени партии, а викай за свободна България и вън педалите и предателите от парламента.
Организаторите на протеста трябва да изгният в затвора до края на живота си!
Това, което трябва да се направи след избора на нов председател на ДАНС в случай че протестите срещу правителството не спрат е един голям контрапротест, чрез който да се изрази подкрепа към кабинета, в който да вземат участие предимно млади образовани хора. Само така ще се успокоят нещата. Но в тези смутни времена някои си играят с много тънък лед и трябва да бъдат наказани.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- BLUE CHAMPIONS
samobotev написа:Абе бати Бойко го разбирам като се пени и плюе наред, все пак човека до преди 3-4 месеца правеше по 2-3 милиарда на година без да се напъва и си ги разделяха с Цветанов и Дянков, а в следващите месеци или години няма да може да изкара и един лев. Ето от една седмица полицията е плъзнала в Шекера и Столипиново и цигарената му фабрика не смее да излезе на улицата и да си върти далаверките.
Еми точно това е! Обаче простолюдието сега знае да блее единствено към Сидеров, докато успеят да го унищожат и постелят червен килим за останалите престъпници.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
гражданин от село
Eminem написа:Волен Сидеров е национален предател. Той направи дпс управляваща партия. Който още не го е разбрал, значи е по-тъп и от растение.
Напротив,до преди няколко месеца имахме еднолична власт на по-малкото братче на Ердоган.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС
Казвам това каквото ще се случи, никого не заплашвам, просто резюмирам фактите
Не виждаш ли, че народът е бесен и тоя път на комунетата няма да им се размине както са тръгнали. Аз лично никога не съм подкрепял насилието и съм бил против него, но с такива нагли същества като червените боклуци и фесовете явно трябват по-радикални мерки, те само от това разбират. И не знам кой е закостенял пред компютъра, ама бях на протестите срещу цените на тока, в петък бях на протестите срещу червената мафия, днес също ще бъда
Вземи си вдигни задника, изкажи позиция на улицата, както го правят хиляди други достойни българи, вместо да даваш акъл по форумите и да се правиш на умен 

Форума тотално е изтрещял,лудостта е обхванала голяма част от пишещите пред това че Герб отново имат възможност да се върнат на власт някои хора са обезумели от щастие и не знаят на кой свят се намират.