Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Цигански митинг в защита на Делян Пеевски от ДПС

Мнениеот mertezaker » 16 юни 2013 13:25

Спонтанен протест с такива плакати :lol: Важното е, че и циганите искат Цветанов и Борисов в затвора :lol:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 16 юни 2013 13:25

Поредното доказателство, че ДПС са си купили поне 30% от гласовете, защото няма сила на земята ,която да ме убеди ,че циганин ще излезе на протест, без да получи материални облаги! ;)

гражданин от село

Re: Волен Сидерооглу сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот гражданин от село » 16 юни 2013 13:27

onceMORT написа:
alp написа:
urkoto написа:
Абе в тоя форум не разбрахте, че не съм гербераст, а краен Костовист. :roll:

Каква е разликата - и ти не знаеш.

Огромна, най-вече от икономическо естество, как да се харчат и набавят парите в бюджета, ролята на държавата в икономиката, подхода към решаването на проблемите, наблягането на аз-ът. Това че ти не знаеш, не означава че други не знаят.

Колко минути помниш?

ivaka
Контакти:

Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот ivaka » 16 юни 2013 13:27

Eminem написа:Волен Сидеров е национален предател. Той направи дпс управляваща партия. Който още не го е разбрал, значи е по-тъп и от растение.

Пълно е с такива растения-плевели да знаеш!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 юни 2013 13:28

Абе бати Бойко го разбирам като се пени и плюе наред, все пак човека до преди 3-4 месеца правеше по 2-3 милиарда на година без да се напъва и си ги разделяха с Цветанов и Дянков, а в следващите месеци или години няма да може да изкара и един лев. Ето от една седмица полицията е плъзнала в Шекера и Столипиново и цигарената му фабрика не смее да излезе на улицата и да си върти далаверките.

Но лично вас какво ви бърка че бати Боко не може да си върти далавеките и така се плюнчите за партиите унищожаващи България вече 25 години. БСП, ГЕРБ„ ДПС, АТАКА и подобните им не заслужават и грам уважение или доверие, плюй им в сурата на всичките педали и дебелаци, тегли им две майни и утре като излезеш на протест не скандирай срещу определени партии или за определени партии, а викай за свободна България и вън педалите и предателите от парламента.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 юни 2013 13:29

Организаторите на протеста трябва да изгният в затвора до края на живота си! :evil: Това, което трябва да се направи след избора на нов председател на ДАНС в случай че протестите срещу правителството не спрат е един голям контрапротест, чрез който да се изрази подкрепа към кабинета, в който да вземат участие предимно млади образовани хора. Само така ще се успокоят нещата. Но в тези смутни времена някои си играят с много тънък лед и трябва да бъдат наказани.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2013 13:32

samobotev написа:Абе бати Бойко го разбирам като се пени и плюе наред, все пак човека до преди 3-4 месеца правеше по 2-3 милиарда на година без да се напъва и си ги разделяха с Цветанов и Дянков, а в следващите месеци или години няма да може да изкара и един лев. Ето от една седмица полицията е плъзнала в Шекера и Столипиново и цигарената му фабрика не смее да излезе на улицата и да си върти далаверките.

Но лично вас какво ви бърка че бати Боко не може да си върти далавеките и така се плюнчите за партиите унищожаващи България вече 25 години. БСП, ГЕРБ„ ДПС, АТАКА и подобните им не заслужават и грам уважение или доверие, плюй им в сурата на всичките педали и дебелаци, тегли им две майни и утре като излезеш на протест не скандирай срещу определени партии или за определени партии, а викай за свободна България и вън педалите и предателите от парламента.

Еми точно това е! Обаче простолюдието сега знае да блее единствено към Сидеров, докато успеят да го унищожат и постелят червен килим за останалите престъпници.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 юни 2013 13:32

Eminem написа:Волен Сидеров е национален предател. Той направи дпс управляваща партия. Който още не го е разбрал, значи е по-тъп и от растение.

Напротив,до преди няколко месеца имахме еднолична власт на по-малкото братче на Ердоган.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 юни 2013 13:32

Казвам това каквото ще се случи, никого не заплашвам, просто резюмирам фактите ;) Не виждаш ли, че народът е бесен и тоя път на комунетата няма да им се размине както са тръгнали. Аз лично никога не съм подкрепял насилието и съм бил против него, но с такива нагли същества като червените боклуци и фесовете явно трябват по-радикални мерки, те само от това разбират. И не знам кой е закостенял пред компютъра, ама бях на протестите срещу цените на тока, в петък бях на протестите срещу червената мафия, днес също ще бъда ;) Вземи си вдигни задника, изкажи позиция на улицата, както го правят хиляди други достойни българи, вместо да даваш акъл по форумите и да се правиш на умен ;)
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 13:35

Форума тотално е изтрещял,лудостта е обхванала голяма част от пишещите пред това че Герб отново имат възможност да се върнат на власт някои хора са обезумели от щастие и не знаят на кой свят се намират.

Върни се в “Архив”