Бардзали Пике Пуйол Киелини
Пирло Шави Иниеста Маркизио Видал
Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:
ПП Опитах се да бъда безпристрастенЗа да няма съмнения относно това, че опитах ще напиша тези, които ми се искаше да сложа в 4-3-3
ЧЕХ (ЧЕЛСИ), Коул (ЧЕЛСИ), Бардзали (ЮВЕ), Бонучи (ЮВЕ), Иванович (ЧЕЛСИ), Пирло (ЮВЕ), Маркизио (ЮВЕ), Видал (ЮВЕ), Мата (ЧЕЛСИ), Дрогба (ЧЕЛСИ) и Рамирес (ЧЕЛСИ)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ми в Аржентина, където ги няма Шави и Иниеста, Меси нещо цикли яко.
Докато Шави и Иниеста с Испания пак мачкат, и без Меси.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не ми показвай квалификациите, още повече, че там и Бразилия я няма. Факт е, че вече на 2 световни нищо не направи. Факт е, че даже и Копа Америка е недостижима за Меси, колко, вече 2 турнира, като последният беше и у дома, в Аржентина.
п.п. хеттрикът беше в приятелски мач.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта