Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот lazio1997 » 07 юни 2012 07:07

santiliana написа:знаете ли какво ми идва на акъл? То така и така трансфер У Левски ще видим май "кога на кьосав - брада покара", та ми се ще да ви пусна едно предположение.Чисто хипотетично. Та за какво иде реч:
Е ли е възможен вариант, умишлено да се спъва селекцията и тя в крайна сметка да претърпи провал, като с този ход се цели Батков тотално да бъде "изритан" от Герена и то като продаде акциите на Клуба на много по- занижени стойности? Дали това не е един доста добре премислен ход на НОВИТЕ (ако изобщо има такива де)? Вие как мислите?

Не виждам какво и е провалено на селекцията ВСЕ ОЩЕ...хора успокойте се бе стига само сме писали глупости...като се прибера от даскало толкоз много сте писали, че направо прескачам страниците, щото не ми се занимава :lol: ...успокойте се, изчакайте 14 юни, има достатъчно време, и тогава коментарите кво провалено и кво не...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2012 09:32

"”7 дни спорт”: Левски взима нов вратар от Видима

Ръководството на Лев­ски е напът да се уреди с нов вратар и да запълни оставената дупка от Бо­жидар Митрев. От Герена ще се опитат да си върнат Ивайло Василев, който играе под наем във Види­ма, разбра "7 дни спорт".

”Сините” търсят перспек­тивна резерва на Пламен Илиев, който също дойде на Герена от Севлиево. В последните седмици усилено се коментираше привличането на Валентин Галев от Локомотив София, но на стража не му допада идеята да е втора цигулка и да влиза само при нужда. Освен това сините ще трябва да платят трансферна сума, ако искат да прилапат вратаря на Жепейците. От Левски вече са влезли в разговори с Василев, който е заявил, че няма нищо против да е резерва на Пацо Тигъра. Ивайло бе твърд титуляр за севлиевци през последния сезон, а и често попада в сметките на селекционера на младежкия национален отбор Михаил Мадански.

Миналият през школата на ЦСКА и Левски страж пази и за Чавдар Бяла Слатина в "Б" група пре­ди два сезона. Очаква се Василев да се появи на първата тренировка на Левски, която е на 14 юни на Герена. Трети вратар на сините и през новия сезон ще бъде юношата Димитър Илиев."

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 юни 2012 09:40

blue avalanche написа:"”7 дни спорт”: Левски взима нов вратар от Видима

Ръководството на Лев­ски е напът да се уреди с нов вратар и да запълни оставената дупка от Бо­жидар Митрев. От Герена ще се опитат да си върнат Ивайло Василев, който играе под наем във Види­ма, разбра "7 дни спорт".

”Сините” търсят перспек­тивна резерва на Пламен Илиев, който също дойде на Герена от Севлиево. В последните седмици усилено се коментираше привличането на Валентин Галев от Локомотив София, но на стража не му допада идеята да е втора цигулка и да влиза само при нужда. Освен това сините ще трябва да платят трансферна сума, ако искат да прилапат вратаря на Жепейците. От Левски вече са влезли в разговори с Василев, който е заявил, че няма нищо против да е резерва на Пацо Тигъра. Ивайло бе твърд титуляр за севлиевци през последния сезон, а и често попада в сметките на селекционера на младежкия национален отбор Михаил Мадански.

Миналият през школата на ЦСКА и Левски страж пази и за Чавдар Бяла Слатина в "Б" група пре­ди два сезона. Очаква се Василев да се появи на първата тренировка на Левски, която е на 14 юни на Герена. Трети вратар на сините и през новия сезон ще бъде юношата Димитър Илиев."

Страхотен трансфер! С този и Пелето ще градим комунизъм!!! Напред, другари! Ключов играч вземаме, дано е вярно, сега само три флангови още да вземем и сме готови :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2012 10:15

lazio1997 написа:Не виждам какво и е провалено на селекцията ВСЕ ОЩЕ...хора успокойте се бе стига само сме писали глупости...като се прибера от даскало толкоз много сте писали, че направо прескачам страниците, щото не ми се занимава :lol: ...успокойте се, изчакайте 14 юни, има достатъчно време, и тогава коментарите кво провалено и кво не...

Веднага ти казвам. Зимата(а и през целия полусезон) Тонев разправяше, че вече няма да повтарят старите грешки, че ще наблюдават лично играчи и ще са готови навреме с избора. Демек, трябваше да са осъществени контакти и щом отвори трансферния прозорец, направо да награбваме набелязаните играчи. Има една седмица до 14 юни! Те за няколко месеца не успяха да ги договорят нужните играчи, та сега за седем дни ще успеят. Моята прогноза е, че ще се вземат няколко анонимници, които ще бъдат продадени при първа възможност.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 юни 2012 10:25

Nuke написа:
lazio1997 написа:Не виждам какво и е провалено на селекцията ВСЕ ОЩЕ...хора успокойте се бе стига само сме писали глупости...като се прибера от даскало толкоз много сте писали, че направо прескачам страниците, щото не ми се занимава :lol: ...успокойте се, изчакайте 14 юни, има достатъчно време, и тогава коментарите кво провалено и кво не...

Веднага ти казвам. Зимата(а и през целия полусезон) Тонев разправяше, че вече няма да повтарят старите грешки, че ще наблюдават лично играчи и ще са готови навреме с избора. Демек, трябваше да са осъществени контакти и щом отвори трансферния прозорец, направо да награбваме набелязаните играчи. Има една седмица до 14 юни! Те за няколко месеца не успяха да ги договорят нужните играчи, та сега за седем дни ще успеят. Моята прогноза е, че ще се вземат няколко анонимници, които ще бъдат продадени при първа възможност.

Трансферния прозорец още не е отворен, така че не си прав. Летния трансферен прозорец отваря на 1 юли. По принцип проблема идва от там че Тонев каза датата 14 юни или иначе казано сам си сложи главата в кошницата. Според мен най-правилно е да изчакаме до 14 юни и да видим какво ще стане. Можем да започнем да нападаме ръководството чак тогава, защото тогава ще стане ясно, евентуално, че селекцията не върви по план. До тогава само си късаме нервите!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 07 юни 2012 10:28

tzvetan_tee написа:Трансферния прозорец още не е отворен, така че не си прав. Летния трансферен прозорец отваря на 1 юли. По принцип проблема идва от там че Тонев каза датата 14 юни или иначе казано сам си сложи главата в кошницата. Според мен най-правилно е да изчакаме до 14 юни и да видим какво ще стане. Можем да започнем да нападаме ръководството чак тогава, защото тогава ще стане ясно, евентуално, че селекцията не върви по план. До тогава само си късаме нервите!

Трансферния прозореци си е отворен в България, иначе как Лудогорец взеха Кайшара?
Иначе това влизане в полезрението на Карл Меджани е като да ти влезе в полезрението Лео Меси...само си мечтаем.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2012 10:31

tzvetan_tee написа:Трансферния прозорец още не е отворен, така че не си прав. Летния трансферен прозорец отваря на 1 юли. По принцип проблема идва от там че Тонев каза датата 14 юни или иначе казано сам си сложи главата в кошницата. Според мен най-правилно е да изчакаме до 14 юни и да видим какво ще стане. Можем да започнем да нападаме ръководството чак тогава, защото тогава ще стане ясно, евентуално, че селекцията не върви по план. До тогава само си късаме нервите!

Чакай малко. Тонев не се спря с тия дати. Колко пъти обявяваеше такива срокове и колко от тях спази? Този човек е несериозен, според мен.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 юни 2012 11:03

Nuke написа:

Чакай малко. Тонев не се спря с тия дати. Колко пъти обявяваеше такива срокове и колко от тях спази? Този човек е несериозен, според мен.

Съгласен съм, но все пак е най-разумно да изчакаме 14 юни и след това да обиждаме и да искаме оставки и обяснения...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2012 11:18

tzvetan_tee написа:Съгласен съм, но все пак е най-разумно да изчакаме 14 юни и след това да обиждаме и да искаме оставки и обяснения...

Нито съм обиждал някого, нито съм искал обяснения. Ще опитам трети път-през зимата картинката беше същата. Тонев поставяше срокове, някои хора недоволстваха, но други призоваваха да изчакаме, да видим как ще се развият нещата и тогава да критикуваме. Накрая нещата не се получиха, а всички левскари му дадохме картбланш, за да се докаже. Не съм видял протести, плакати, недоволство.Чакахме, чакахме, чакахме....аз вече нищо не чакам.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 юни 2012 11:28

Nuke написа:
tzvetan_tee написа:Съгласен съм, но все пак е най-разумно да изчакаме 14 юни и след това да обиждаме и да искаме оставки и обяснения...

Нито съм обиждал някого, нито съм искал обяснения. Ще опитам трети път-през зимата картинката беше същата. Тонев поставяше срокове, някои хора недоволстваха, но други призоваваха да изчакаме, да видим как ще се развият нещата и тогава да критикуваме. Накрая нещата не се получиха, а всички левскари му дадохме картбланш, за да се докаже. Не съм видял протести, плакати, недоволство.Чакахме, чакахме, чакахме....аз вече нищо не чакам.

Говоря образно, нямах предвид, че ти искаш оставка и т.н. По нагоре имаше подобдни коментари. Тонев имаше време да свикне (един полусезон). Трябва да се е поучил от грешките си. Да изчакаме още 7 дни и ще можем спокойно да дадем оценка за работата до момента.

Върни се в “Архив”