Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Босът на “Ботев”: Продавам клуба за 2 млн лева
Като не е за футболът защо си натиска парцалките. Да подарява клубът за без пари. Той и без това нищо не струва в момента. Сравнявайки пасиви и активи, Христолов трябва да плаща, а не кандидатът за нов собственик.
Чудя се защо продължавате да цитирате смешните му интервюта?
Поредните лъжи, но явно някои още му вярват.
Поредните лъжи, но явно някои още му вярват.
- PLOVDIV PEE 1912
Селски,е ся вече ща смачкам....
Много познато ми звучи това интервю. Митьо се изкара ОТНОВО жертва! Докога бе, Мите?! Колко хора изгони с твоята некоректност и лъжи!? А се изкара най-честният!!! Що за наглост е това!!! Ти си един мошеник, продаваш футболисти под маката и после обвиняваш другите отбори че ги взели без пари. Вече 10 години се повтаря едно и също. То не беше Славия, Левски, сега и ЦСКА. Все те виновни, ти невинния!!!
И още нещо - аз лично не съм взел една стотинка от никого, но искам да напуснеш Ботев назабавно! Пари се раздавали на феновете - ако вървеше отбора добре, кой ще иска да те маха! Истината е друга - просто си търсиш оправдания, защото никой вече не ти вярва!
И още нещо - аз лично не съм взел една стотинка от никого, но искам да напуснеш Ботев назабавно! Пари се раздавали на феновете - ако вървеше отбора добре, кой ще иска да те маха! Истината е друга - просто си търсиш оправдания, защото никой вече не ти вярва!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Селски,е ся вече ща смачкам....
Може да казва истината човека не съдете без да знаете

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Те дадоха парички на феновете и те по същата схема. Феновете са търговско дружество - който им даде, към него се обръщат. Отвратен съм и продължавам да се отвращавам. И час по-скоро искам да се махна. Затова не правя никакви планове, никаква програма.
Ами така е Бат мите като даваше по 500 лв нямаше проблеми спря парите и ... "Свободен Ботев"

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
-
- Контакти:
Аман от селяци и тьпи буфери
- rump_shaker
- Контакти:
loko2004 написа:Те дадоха парички на феновете и те по същата схема. Феновете са търговско дружество - който им даде, към него се обръщат. Отвратен съм и продължавам да се отвращавам. И час по-скоро искам да се махна. Затова не правя никакви планове, никаква програма.
Ами така е Бат мите като даваше по 500 лв нямаше проблеми спря парите и ... "Свободен Ботев"
Я в дивия! Чупка!

Мите, стига че ще ме разревеш!
Бил отвратен, кво съвпадение, и ние сме отвратени от него
Иначе тва е полезно интервю, ся е момента Фондацията да предложат тия пари (те горе-долу толкова предлагаха) и преговорите да се водят прозрачно. Ма за съжаление пак надали нещо ще стане.

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!