Чукам- влизам, гледам- заключено
Е това е в момента положението в Левски.
Прибирам се от работа и веднага се захващам да изчета де що има нещо писано за любимия ми отбор, вместо да обърна внимание на жената

. Но какво да правя, като Левски ми е в кръвта?!
И чета сега, че има доста неприятно изненадани наши събратя от първия тренировъчен ден на Герена за 2012 г.
Недейте момци си хабихте нервите повече. Няма смисъл. Когато казвах да не се очакват каквито и да е положителни неща докато един аЙдукат и един тотално провалил се спортен деятел "карат влака" на "Тодорини кукли"- доста хора ми опонираха. В което всъщност няма лошо, освен това, че за наше всеобщо разочарование, се оказвам болезнено прав. Казват, че надеждата крепяла човека, но празната такава- крепи глупака. Нима сте вярвали, че ще дойде някоя супер мощна компания (в т.ч. и банка) и ще хвърли хей така 7 млн. лева "само" за пролетния полусезон?! Та това е толкова нелепо- смешно, че нямам думи. И, ако пък вземе, че наистина се намери такава корпорация (дай Боже) и вземе, че налее бленуваните милиони в базата, в школата и в клуба като цяло- нали не мислите, че ще се съгласи да бъде само някакъв си там "спонсор", а на президентския пост да се мъдри досегашния несъстоятелен (и финансово, и морално) собственик, с дясна ръка- неуметника от Пловдивско...
Ех, Гунди, Гунди- ако знаеше само каква пародия на отбор в последно време е отбора, който те направи 7-ми в класацията на Франс футбол...