Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2011 22:41

j0rka7aa написа:Тез пък от крайните квартали на София кво се кефят на Бекали като циганче на баничка :lol:

Живи и здрави! Каквото почукало, такова се обадило. Това за Търнава на тръгване не беше добра идея да се радвате и взе, че и на вас се случи. Жалко!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 авг 2011 22:42

шивача написа:айде малко радост за вас, че другата седмица пак ще сте посрани :)

Истината е, че не само ние сме посрани, а като цяло целият ни футбол е ОСРАН!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 авг 2011 22:42

Абе ако беше Апата на терена,нямаше да е същото! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 18 авг 2011 22:42

Най-голямата звезда на българския футбол г-н все още никой Делев е един въздух под налягане. Честита поредна усрана година за българския футбол.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 18 авг 2011 22:42

Много слаб мач на ЦСКА. Галчев не се справи в центъра,защитата неориентирана,нападателите повече си пречеха.Радукана има още много да учи!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 авг 2011 22:43

Проблема е на всички Бг отбори , ираем добре и не си вкарваме полженията"

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 авг 2011 22:43

Лошото е,че май 90% от хората тука във форума и левскари и цесекари сте като Гонзо!!!Не гледате ФУТБОЛ а как се търкаля една топка с 22 идиота!!!Хора Стяуа би ЦСКА с тактика!!!За пореден път български отбор пада защото е ТАКТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН и с УНИКАЛНО СЛАБА ЗАЩИТА и ВЪТРЕШНА ПОЛУЗАЩИТА!!!Хората играят футбол а бг отборите ги гледат и после гонят топката.Не, че се правим на специалист ама Стяуа ще бие и на реванша,по-подобие на Динамо Киев с 2,3 контри 1,2 ГОЛА И КРАЙ!!!Като гледате футбол,поне се мъчете да го разберете и проумеете!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 18 авг 2011 22:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 18 авг 2011 22:43

И аз не исках ЦСКА да пада,обаче пък ми хареса че се намери някой да ви свали на земята и да не се мислите за Барселона, защото да биеш втория отбор на Литекс и Локо СФ е лесно.
Преди да се смеете на едните, погледнете себе си.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2011 22:43

Това е заслужена победа на Стяуа. Бяха по-добрият отбор и най-важното по-балансираният. Можем да завиждаме на играта им в защита и защитниците, които притежават. за съжаление Вальо Илиев, потомствен цесекар, не можахме да го вземем лятото като свободен агент и сега той спаси Стяуа.
Пичове мойто мнение е, че лошият синхрон между защитата ни и халфовата линия се оказа най-фатален за тази загуба. Вижте само колко пъти играчи на Стяуа се оказваха зад халфовете ни, а защитниците бяха много далече от халфовете ни и се получаваше една огромна дупка между тези две линии на тима ни, а именно халфова линия и защитна линия. Не знам дали Виданов щеше да е по-добро решение в този мач или просто Радукана се оказа, че няма полезен ход след контузията на Попов. но не съм съгласен как някои от вас толкова много подценяват Павката.
Второто, което е аз вече съм склонен да поставя под съмнение цялостната концепция и визия за тима и схемата му на Милен. Страхотен човек и треньор е, но истината е, че тази вечер и той беше приземен и то доста силно от Стяуа и колегата си, някакъв израелец мисля. Стяуа се възползваха от нашите слабости, тяхната тактика се оказа по-добра. Бих казал, че те разчитаха повече на контри и преса и в нашата половина. Това се видя Товаглавно в първото полувреме. При всичките проблеми в защита с контузията и на Попов, Милен можеше да бъде и доста по-внимателен и предпазлив при определяне на тактиката на отбора. Но да се върна на визията и тактическата построка на отбора ни, за която споменах, че имам съмнения. Миналата година с Маркиньос тимът беше доста по-балансиран. Това беше така, защото бразилецът играеше доста по-близо до халфовете ни от Зико, наемаше се основно с организацията на играта ни и помагаше и в защита, поне в тежките мачове. Сега ролята и играта на Зико е друга. Той рядко се връща назад и не се нагърбва с разпределителска работа в средата на терена. От друга страна в защита също много не помага и не се връща назад. това що-годе може и да се компенсира, дори и в мач като този, но не и при положение, че имаме едно фалшиво крило като Спас Делев, което си играе принципно основно като втори нападател или дори първи, център нападател. Това вече е много. В съвременният футбол трудно който и да е тим може да си позволи толкова много играчи, които не се трудят достатъчно за отбора и в защита. Иначе второто Спас беше по-често на крилото и се стараеше повече да помага на Адемар, в случая. Ще добавя и още един играч, който не помага достатъчно в защита. Това е Платини. Но каква е ролята на бразилеца в нашият тим и не е ли той най-прецаканият и пожертван играч, така да се каже, в схемата на тима? Бразилецът цял мач днес играеше отзад зад нападателя и пред халфовете, а в другото време беше на крилото- лявото. В същото време Зико и Делев търсеха отпред празните пространства. А всъщност Платини е изключително класен център нападател и между другото играе невероятно с глава. В ЦСКА това не сме го видяли за съжаление, няма гол с глава при нас мисля. Просто той така и не направи един мач като център нападател. А в Черноморец блестеше точно на тази позиция. Вие преценете къде той трябва да играе и дали схемата и функциите на играчите в тази тактическа постройка на Милен Радуканов са най-добрите възможни за отбора. Според мен днес Стяуа беше по-балансираният отбор и точно за това ни поббеди. А балансът се постига трудно в един състав и за да го има трябва всички играчи да са си на мястото и да се нагърбват повече и във фаза защита.
Накрая ще завърша с това, че за мен почти всичко в този двубой вече приключи. Стяуа са добри на контра игра и имат доста бързи играчи и ще ни бъде адски трудно в София. А и с тази наша защита... Така че по-скоро съм песимист. Явно и тази година ще си гледаме бг първенство. Въпреки всичко Радуканов заслужава да води тима и дано си вземе нужните поуки и да триумфираме с титлата. А следващия сезон да се опитаме и в ШЛ
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2011 22:44

Avanti_Ragazzi написа:Лошото е,че май 90% от хората тука във форума и левскари и цесекари сте като Гонзо!!!Не гледате ФУТБОЛ а как се търкаля една топка с 22 идиота!!!Хора Стяуа би ЦСКА с тактика!!!За пореден път български отбор пада защото е ТАКТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН и с УНИКАЛНО СЛАБА ЗАЩИТА и ВЪТРЕШНА ПОЛУЗАЩИТА!!!Хората играят футбол а бг от отборите ги гледат и гонят топката.Не, че се правим на специалист ама Стяуа ще бие и на реванша,по-подобие на Динамо Киев с 2,3 контри 1,2 ГОЛА И КРАЙ!!!Като гледате футбол,поне се мъчете да го разберете и проумеете!!!

:!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”