Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ново мнениеот kalo на 08 Юни 2010 07:17
Честно казано липсата на тези Гара и Борносузов в Левски за мен си е чиста печалба!Привличането им щеше да е поредната грешка и поредното прахосване на и без това липсващи финикийски знаци.Най-добре е Гонзо и компания да погледнат към школата пък каквото стане,по-лошо от това с недоказани и немилеещи за отбора наемници няма да е!!!Спомнете си отбора с 7-8 юноши и 3-4 привлечени българи как мачкаше наред и колко поредни победи направи над чорбарите!Вярно тогава и ръководството и треньорите бяха от друг калибър,но какво да се прави!Лично аз не губя вярата,че всичко може да тръгне на добре със собствени кадри даже и да се преболедува 1-2 сезона!Само Левски!
mor написа:Ново мнениеот kalo на 08 Юни 2010 07:17
Честно казано липсата на тези Гара и Борносузов в Левски за мен си е чиста печалба!Привличането им щеше да е поредната грешка и поредното прахосване на и без това липсващи финикийски знаци.Най-добре е Гонзо и компания да погледнат към школата пък каквото стане,по-лошо от това с недоказани и немилеещи за отбора наемници няма да е!!!Спомнете си отбора с 7-8 юноши и 3-4 привлечени българи как мачкаше наред и колко поредни победи направи над чорбарите!Вярно тогава и ръководството и треньорите бяха от друг калибър,но какво да се прави!Лично аз не губя вярата,че всичко може да тръгне на добре със собствени кадри даже и да се преболедува 1-2 сезона!Само Левски!
+1
Гарата отсега върти номера а доста клубове са си патили от такива футболисти,така че не е болка за умиране.Борносузов- добър играч но нали повечето фенове искаха млади футболисти?Й.Тодоров добре че не стана работата.
Така,че без истерии![]()
Споко народе
kalo написа:...Най-добре е Гонзо и компания да погледнат към школата пък каквото стане,...
delpi написа:Levski26 написа::shock:
Егати, голям смях сме просто ...
А и този Борносузов как оака, егати бастуна прост.
За Борносузов не ме е яд. Яд ще ме е ако изпуснем Гара и Иво Иванов.
balef написа:Атанас Борносузов избяга в Румъния, Дембеле оставал в Локо (Пд)
Спряганите за сигурни нови попълнения на Левски Атанас Борносузов и Гара Дембеле почти сигурно ще се разминат с трансфер на Герена. Халфът в момента е в Румъния, където си реди преминаване в местния слабак Астра (Плоещ).
Чернокожият таран на Локомотив (Пд) пък вчера е заявил пред свои близки, че ще остане на Лаута и няма да ходи в Левски. Той е казал, че ще се прибере в България едва на 20 юни. Това означава, че Дембеле ще пропусне първия сбор на сините, който е в сряда.
Така плануваната от Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров шампионска селекция на отбора е напът да се провали. До момента бронзовите медалисти са подписали договор само с един нов футболист - защитникa на втородивизионния Чавдар (Етрополе) Калин Щърков. От Герена твърдят, че Иво Иванов е договорен с Берое, но нищо чудно и той като Борносузов да има оферта от чужбина. Йордан Тодоров вече забрави, че е преговарял със сините, като от Лаута вече са готови да му предложат нов дългосрочен контракт. Иван Бандаловски заяви пред "7 дни спорт", че шансовете му да се завърне в родния си клуб изобщо не са големи. Друг от набелязаните за селекция - Даниел Младенов от Пирин, също чака трансфер зад граница.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5768_8.htm
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта