Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cъс жълто-червен шал против БАТКОВ !!!
Още на мача с Славия със жълто-червен шал против БАТКОВ !!! Kойто не знае, с този екип жълто-червен Левски играе цели 5 години след създаването си .
Re: Cъс жълто-червен шал против БАТКОВ !!!
Кажи от къде и взимам веднага... макар на него да не му пука ама хич от това...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Ако искате жълто-черни шалове може да го уредим 

- Jeff Ament
- Контакти:
Re: До кога сините фенове ще търпят?
Blue_Lion написа:STENLI написа:Не е лесно, но започваите да деиствате, за да не стане късно като при нас
Това си говоря с един приятел от Ботев (SHYNE),и му казвам,че тръгваме по вашия път ! Батков само обещава,а нищо не прави ! Нямало кой да купи Левски,нямало пари,нямало не-знам-си-кво-си и т.н. ! А и крайните ни фенове само си говорят с него,нищо не предприемат,а отдавна е дошло време за действия ! И не само те трябва да се активизират,а и ние,другите фенове !Но има и доста лични интереси намесени,и затова нищо не можем да се направи така...на тоя етап,това е положението ! Все пак вярвам,че можем да успеемЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Аз съм за "класическите клубове" в първенството с много публика и ви пожелавам успех.Въпреки,че сме били големи съперници,най-вече в близкото минало.Баткоффф!!!
12 март 1912 г.

- Jeff Ament
- Контакти:
balef написа:Още на мача с Славия със жълто-червен шал против БАТКОВ !!! Kойто не знае, с този екип жълто-червен Левски играе цели 5 години след създаването си .
Копирате Ман. Юн,но няма лошо,щом е за каузата.

12 март 1912 г.

Глупости , на Батков абсолютно не му дреме с какви шалове/дрехи ще се разхождаме , него не му пука, че всеки ден го кълнем , пък от това ще му пука...Знаете ли кой ще продава шаловете?(то тази идея я има много отдавна и очаквам скоро да стане факт , може би чакаха точно този момент, да загубим позорно , за да нашуми идеята и да има куповачи - това е маркетинг трик , както с шалчетата на Ман Ю.) , та София Запад я има тая идея и то точно за да печелят пари, защото на всеки му става ясно, че с едно сменяне на шалчетата няма да стане.Аз лично щях да съм навит, защото и аз щях да хода пред стадиона и да продавам такива шалчета да изкарам някой бърз лев, колко му е ?Винаги ще има някой такъв да ми ги купи , но от софия запад , най-много да ми земат шалчетата.. така че нямам файда и от това , глупава идея , не се подлъгвайте.
САМО ЛЕВСКИ!
Тогава
с бяло-зелено-червени шалчета . ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !!! Тодор Батков-Бай Ганьо ВЪН от Левски! ВСИЧКИ АГЕНТИ ВЪН ОТ ОТБОРА НА НАРОДА!!!
с бяло-зелено-червени шалчета . ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !!! Тодор Батков-Бай Ганьо ВЪН от Левски! ВСИЧКИ АГЕНТИ ВЪН ОТ ОТБОРА НА НАРОДА!!!
Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски
plamenst7 написа:И като го изгоним, кой ще издържа отбора? Ти ли? Едва ли има опашка от желаещи да си дадат парите за селекция и треньор на Левски, а Батков само ги връща.
Az ti predlagam da go izdarjash ti. Toi poneje advokata mnogo go izdarja sega smeshna rabota sme ei , stanahme za smiah na ciala Bulgaria.
- Gonzo0009
- Контакти:
Айде сега пък на англичани ще се правим.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- paceto
- Контакти:
Re: До кога сините фенове ще търпят?
blue magic написа:Всеки тук плюе треньора и играчите, но не отдава дължимото на Литекс. Нима те са слаб отбор та тази загуба ни изкарва така от равновесие? Не виня Гонзо за ситуацията - с такава селекция и Капело да дойде не можеш да надскочиш тавана на възможностите. На всички ни е ясно, че проблемът е Батков, но как може да се реши никой не знае. Без пари - толкоз! А и че късметът ни изневери - и това е вярно.
Гонзо не е треньор и това се вижда.
Не може до преди година да си бил на терена и да си лидера на отбора и веднага след това да застанеш като треньор без всякакъв опит, без да имаш и документ за това.
Просто в момента в Левски е пълен цирк и сами го виждате това.
Друг е въпроса, че вие си продадохте доста футболисти, които бяха ядрото на отбора до някъде поне и сега да искате да мачкате всички е няма как да стане това

Този новият Петраш ли беше не знам се вижда, че има качества ама и на него не му е лесно все още не свикнал да играе в България, а това му беше и първото голямо дерби за България и се беше притеснил доста, което е нормално.