Аз въобще не мога да се сетя, кой е Майкъл Тевия.
Относно Ричи аз искам да се завърне на Герена.
Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- deepblue1963
anti78 написа:deepblue1963 какво против имаш чужденците играли в левски?Какво те притеснява?Ти да не си от онези родители чиито синчета ритат в школата и бленуват да ги видят в първия отбор,дори плащащи затова!?Наистина не мога да те разбера,специално Ричи и Темиле са оставили стабилна диря на Герена,какво против имаш тях?Ти и онзи purvanoff сте егати и феновете,нима ви харесва сегашното 5-то място?Доволни сте от играта ли какво?Според вас няма ли нужда от промяна в отбора?
Не смятам,че връщането на Темиле и Ричард,във формата,в която са В МОМЕНТА(ако ,изобщо,са в някаква форма),щеше да ни помогне да сме по-напред.Не съм забравил какви циркове направи Темиле като си тръгваше.Сега какво-да му постелим червения килим ли?Видях го и какво игра в Ботев.До преди малко ревахте,защо давали Табаков,Иса,Балджийски,Сашо Киров,Цачев под наем,сега искате да докараме още.Кой да бъде следващия "натирен"?Чакам предложения?Или смяташ,че ще караме с група от 30 играча?Като сме се заговорили за чужденци,какво ще кажеш да върнем Кабат,Ференци,Пантелич.Може би Головской,Драгич?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
формата е относително понятие и бардон не беше играл стойностно доста време преди да дойде в левски и после стана мотора на отбора така ли беше?Плюс това тука говорим за играчи на средна възраст не за"пенсии"дето се казва.Ти лично кого би предпочел Ричард или Бензукан?Относно юношите аз лично не съм ревал че ги дават под наем,напротив радвам се.На този етап няма как да се разчита на тях,нека да поиграят някъде да се види стават ли наистина или не.Според мен да се надяваме на школата е абсурд,колко сезона вече Балтанов и Хичо,Генев също ги чакаме да поемат лидерската роля?Навремето Гаджев,Ивелин Попов се развиха с други клубове и станаха добри играчи,късмет е че Гаджев е пак при нас.Не може да се разчита на юношите и Гонзо го усеща това,затова ги дава по наем,даже мисля че и Лъчо,Генев и Хичо също трябваше да се преотстъпят.Относно Кабат и другите....са отминали времето си за да са полезни за отбора,все пак смятам че унгареца ако е в отбора сега ще е неизменен титуляр,доколкото помня е набор на Телкийски.Това е положението-както казаха бостана в бг е обран,няма качество.Инвестиции само в класни чужденци това е истината за мен.
-
- Контакти:
Като цяло до този момент от покупките бих казал, че съм доволен на 80%. Все си мисля, че продадените играчи трябваше да са доста повече. Играчи като Сърмов, Симонович,Вагнер, Рабех и Гошо Петков вече са изчерпани и амортизирали. Искахме нападател, големия проблем през този сезон за Левски. Е купихме Миро Антонов, нищо против нямам момчето, ама ако искаш да ставаш шампион и да гониш класиране в групите на ШЛ, колкото и фантастично да звучи сега, претендентите на Левски не са нищо кой знае какво и разликата може да бъде стопена още до 6-7 кръг на втория полусезон, разбира се с един много класен нападател, изявен таран. Нека се самозалъгват с хокейни резултати и мамалигарски ненужници. За да бъдат на 100% доволни хората от трансферите трябва да продадеме играчите, които казах.За да избегнем и посредствеността в средата на терена ще е хубаво да привлечем един дефанзивен полузащитник от ранга на Ричард Еромоигбе. И мениджърите в Левски също така да слухтят за някой изгоден нападате било то от Африка, било то от Бразилия, понякога има и такъв момент с който да улучиме в десетката.
- blue SASHO77
- Контакти:
Какво става в Левски?
Интересно ми е Гонзо и компания как мислят да се противопоставият на Цска и литекс в битката за титлата!!?? Никаква селекция, зажаднелите сини фенове искат по-добра игра.... ниЩо!!! Ако има ниякой да даде някаква светлина в тунела, да сподели!!!!
САМО ЛЕВСКИ
Re: Какво става в Левски?
а че всичко е на 6 бе... т.е. на 6х6 години и са в Левски от мин. 6 години. Сработен състав сме няма страшно :D
САМО ЛЕВСКИ
- love_hurts
Взехте 2ма какво искаш повече вие си имате изграден отбор с най-добрите футболисти в България.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Ако си иде и Жо наистина става лошо.Явно заедно със Бижутера и Мечо са измислили новата схема при която да не фигурират хората на Мъри.Той здраво върви по пътя на Вуцов,който се опитваше да засенчи Мъри.След като изгони всички юноши,а сега и Зе.Недай боже да станат някои контузии,не ми се мисли тогава.Ако помните и преди си имахме хора по 2 на всеки пост,а накрая се оправдавахме.Дано изклатим този сезон,но определено Гонзо не мисли за бъдещето.Кокала колко и зле да беше,той не гонеше юношите и най-вече се довери на хората на Мъри и спечели.Гонзо неправи и ти грешката на Вуцов,че и ти след това като отидеш в друг отбор само бразилци ще взимаш.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- blue SASHO77
- Контакти:
Както в последните 2-3 години няма никъква яснота в переспектива за Левски!!!! И моля да не се подиграват феновете на другите отбори ЗАЩОТО без ЛЕВСКИ НЯМА футбол в БГ.
САМО ЛЕВСКИ
- mad butcher
- Контакти:
Позитивен съм 15 мача 15 победи и титлата е наша 

миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".