Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Tiberius » 10 фев 2019 18:52

Виж какво е съотношението победи/равенства/загуби при Солскяр. Ако не се лъжа имат едно равенство и всичко останало е победи. Е, какви са според теб? Добри или лоши?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2019 19:02

Tiberius написа:Виж какво е съотношението победи/равенства/загуби при Солскяр. Ако не се лъжа имат едно равенство и всичко останало е победи. Е, какви са според теб? Добри или лоши?

Посредствени? Нещо неясно ли написах в предишния пост, че питаш отново?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 10 фев 2019 19:03

Я пак? Все пак говорим за победи. :?

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2019 19:06

Аз говоря за играчи. Победи имаше и миналата година и пак бяха посредствени. Това, че в даден отрязък си се надъхал и се надскачаш, по никакъв начин не те прави по-добър. Моментът отминава и отново си си същия.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 10 фев 2019 19:24

Мда, възможно е да си прав, но няма как да отречеш катарзиса, който изживяха футболистите на МЮ след смяната на Моу. Миналата година голяма част от победите им бяха с 1-0 след отвратителна игра. Сега не е така. Рязко повишиха резултатността си при Солскяр и играта е в пъти по-добра. Няма какво повече да се иска от тях в момента. За тях е важно да се класират за топ 4 в момента и добро представяне в ШЛ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2019 19:27

Абе катарзис... въпрос на мотивация. Трябва заплатите да ги направят вързани с резултатите и да видим колко такива "катарзиси" ще има. Времето ще покаже какво ще стане. Ще е интересно какво ще се случи и с главното магаре като пак нещо не му хареса и някой го погледне лош и как ще се отрази "спирането" на играта му.

Изобщо само аплаузи за Съра за това колко прозорлив е бил още преди време да му бие шута.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 фев 2019 19:51

Истината е, че ръководството на Юнайтед избра отличен момент за смяната. Чудесна серия от мачове срещу непретенциозни съперници, от които Моуриньо беше доста вероятно да излезе със същия актив от точки, или доста подобен. Фактът е, че футболистите отново потвърдиха следното-те могат да направят всеки един треньор да изглежда като глупак, или гений, в зависимост от отношенията си с него и колко им се играе. Все по-рядко мениджърите ще са на печелившата страна в една битка с играчите, за добро или лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 фев 2019 20:20

Добре сега, последно - A - посредствени ли са играчите на Юнайтед или Б, просто намазаха ските на Моуриньо, но класата си я имат и мотивацията на Оле ги кара да я покажат най-сетне :?: :roll: За ужас на смити верният отговор е Б-е :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 фев 2019 20:27

Е, по-скоро е нещо средно. В смисъл, имат добри футболисти, но не са много. Колко от тях би сложил титуляри в Сити? Ако се сещаш за повече от двама-супер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2019 21:03

CSKA69 написа:Добре сега, последно - A - посредствени ли са играчите на Юнайтед или Б, просто намазаха ските на Моуриньо, но класата си я имат и мотивацията на Оле ги кара да я покажат най-сетне :?: :roll: За ужас на смити верният отговор е Б-е :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ох, ти вече и разбирането май си прихванал от стила на плешивия? :lol:

Може би трябва да прочетеш още няколко пъти горните постове и може да загрееш, че едно не изключва другото. Аз много ясно съм го написал и то на български. Ти ако имаш проблеми с възприемането... твоя работа.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”