doktora25 написа: Дон Фабио, Пауло Бенто както и Златан също не ми е ясно защо дават точки на Меси.
А защо да не му дават?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
doktora25 написа: Дон Фабио, Пауло Бенто както и Златан също не ми е ясно защо дават точки на Меси.
doktora25 написа: Лам нещо се е изложил да не гласува за нито един съотборник.
megan fox написа:doktora25 написа: Дон Фабио, Пауло Бенто както и Златан също не ми е ясно защо дават точки на Меси.
А защо да не му дават?![]()
niki87 написа:Изобщо не се е изложилТова му гласуване за пореден път доказва огромната му класа, не само на терена. Изложили са се тия, които не са го включили в идеалния отбор, щото той от 8г. държи постоянно високо ниво, което го прави номер 1 на поста му в света
niki87 написа:doktora25 написа: Лам нещо се е изложил да не гласува за нито един съотборник.
Изобщо не се е изложилТова му гласуване за пореден път доказва огромната му класа, не само на терена. Изложили са се тия, които не са го включили в идеалния отбор, щото той от 8г. държи постоянно високо ниво, което го прави номер 1 на поста му в света
doktora25 написа:а Златан цяла година разправяше, че Меси не трябва да я получи и по този начин думите му просто олекват.
megan fox написа:doktora25 написа:а Златан цяла година разправяше, че Меси не трябва да я получи и по този начин думите му просто олекват.
Златан макар и плямпало и да не спира да плюе Пеп, Барса и Меси все пак не е сляп. Несериозно е в тройката за най-добър футболист да не присъства аржентинеца, независимо дали го харесваш или не.
Ибра показа, че макар и да не харесва бившият си съотборник, че е обективен, което му прави чест.
Халфът на Барселона Андрес Иниеста бе сред тримата футболисти, които бяха номинирани за "Златната топка". 28-годишната звезда на Барселона остана трети след португалския нападател на Реал Мадрид Кристиано Роналдо и съотборника си на "Камп Ноу" Лионел Меси, който за четвърти пореден път стана носител на престижното индивидуално отличие. Иниеста вярва, че Меси ще спечели "Златната топка" поне още веднъж.
"Ако продължава по същия начин, Лео ще вземе пета "Златна топка". Поздравявам го за четвъртата му поредна "Златна топка", това е уникално. Идеята на тази награда не е да се връчва на различни играчи, на най-добрия - и точно това се случи", каза Иниеста. "Личните ми постижения досега са прекрасни. Истината е, че съм невероятно щастлив, че се намирам там, където съм в момента"", сподели още полузащитникът.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта