Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2012 09:24

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:

Както и да го наричаш човека,важното е,че казва истината.Ако го обвиняваш в лъжа трябва да се аргументираш.Иначе се превръщаш в поредния син хейтър който плюе по всичко живо що е от ЦСКА. :o

А,когато твърдиш,че казва истината,не трябва да се аргументираш,нали?Изображение

Тоест, да се оправдава, че няма сестра, така ли? :evil:

Тоест,
"Подлагай всичко на съмнение"-К.Маркс
Дори сълзливите откровения на Стойчовия ординарец.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2012 09:30

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:А,когато твърдиш,че казва истината,не трябва да се аргументираш,нали?Изображение

Тоест, да се оправдава, че няма сестра, така ли? :evil:

Тоест,

А тогава ти защо подлагаш на съмнение само това интервю, а не и обвиненията, че Стойчо взима комисионни?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2012 09:35

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Тоест, да се оправдава, че няма сестра, така ли? :evil:

Тоест,

А тогава ти защо подлагаш на съмнение само това интервю, а не и обвиненията, че Стойчо взима комисионни?

Ами хората не са били пом.треньори на Младенов и не са го следвали като кудуци по целия свят.Какво ще спечелят ако излъжат?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2012 09:40

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:"Подлагай всичко на съмнение"-К.Маркс

Ами хората не са били пом.треньори на Младенов и не са го следвали като кудуци по целия свят.Какво ще спечелят ако излъжат?

Кои хора? Ти лично видял ли си ги, чул ли си ги, знаеш ли точно кои са? И не се ли случва точно това - някакъв телефонен глас обвинява Стойчо, че има сестра, което е к**ва и ти вярваш защото.... не виждаш защо това да е лъжа? :shock:
Умно.... :|
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2012 09:54

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:А тогава ти защо подлагаш на съмнение само това интервю, а не и обвиненията, че Стойчо взима комисионни?

Кои хора? Ти лично видял ли си ги, чул ли си ги, знаеш ли точно кои са? И не се ли случва точно това - някакъв телефонен глас обвинява Стойчо, че има сестра, което е к**ва и ти вярваш защото.... не виждаш защо това да е лъжа? :shock:

Аз и Котев нито съм го виждал лично,нито съм го чувал.И не се ли случва точно това-когато почва да пари под краката на Младенов,се появява верният ординарец и се хвърля на амбразурата като...Санчо Панса? :oops:

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 10:17

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Тоест, да се оправдава, че няма сестра, така ли? :evil:

Тоест,

Защо Стойчо не бе обвинен за комисионни от мениджъри на играчи извън Португалия и Бразилия?Този въпрос задавал ли си си го?

В края на предния сезон някой попита дали има шанс Драме и Чуто да заиграят в ЦСКА-е не, нямаше и то не защото са калпазани, а защото Стойчо определено държи да си докарва португалскоговорящи, заради комисионните.И това не е от днес и вчера.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2012 13:03

Kашчей написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:Тоест,

Защо Стойчо не бе обвинен за комисионни от мениджъри на играчи извън Португалия и Бразилия?Този въпрос задавал ли си си го?

В края на предния сезон някой попита дали има шанс Драме и Чуто да заиграят в ЦСКА-е не, нямаше и то не защото са калпазани, а защото Стойчо определено държи да си докарва португалскоговорящи, заради комисионните.И това не е от днес и вчера.

Ами не, не съм се питал защо само португалци го обвиняват, а не от всичките 230 държави по света или там колкото са точно. Не знам защо, но ми се струва леееко несериозно да се питам подобно нещо.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2012 13:04

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:Ами хората не са били пом.треньори на Младенов и не са го следвали като кудуци по целия свят.Какво ще спечелят ако излъжат?

Аз и Котев нито съм го виждал лично,нито съм го чувал.И не се ли случва точно това-когато почва да пари под краката на Младенов,се появява верният ординарец и се хвърля на амбразурата като...Санчо Панса? :oops:

Значи да обобщим - не си виждал и чувал нито едните, нито другите, но по някаква твоя си причина избираш да вярваш само на едните. И съответно очакваш Стойчо да се оправдава, че няма сестра.
[/center]

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 13:28

vaskonti написа:
Kашчей написа:
vaskonti написа:А тогава ти защо подлагаш на съмнение само това интервю, а не и обвиненията, че Стойчо взима комисионни?

Ами не, не съм се питал защо само португалци го обвиняват, а не от всичките 230 държави по света или там колкото са точно. Не знам защо, но ми се струва леееко несериозно да се питам подобно нещо.

Не ти и трябва да се питаш такива сложни неща.Странно защо, Стойчо страшно много обича да привлича португалци и бразилци в ЦСКА.Не мисля, че в ЦСКА има играчи от Австралия, Австрия, Германия, Папуа, за да има изказвания на техни мениджъри!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2012 13:51

Ами още един съвсем прост въпрос - вмениджърите и играчите абсолютно задължително ли трябва да са от една държава? Дали е възможно португалец да е мениджър на австралиец или пък папуанец?
[/center]

Върни се в “Архив”