Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: За краят и началото на българския футбол...

Мнениеот dreben23 » 28 юли 2012 18:31

isark77 написа:ЛЕВСКИ винаги ще бъде в сърцето ми и се надявам да имам шанса да видя пак загуба на Левски от Барселона с 5-0 в групите на шампионската лига!

Ти ме разби с красивата си мечта! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пожелавам ти да се сбъдне! ;)

Толкова сме посърнали, че победи дори и не се замисляме да им даваме, без значение в групи или не! :cry: :cry: :cry:

:lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Мнениеот isark77 » 28 юли 2012 19:53

dreben23 написа:
isark77 написа:ЛЕВСКИ винаги ще бъде в сърцето ми и се надявам да имам шанса да видя пак загуба на Левски от Барселона с 5-0 в групите на шампионската лига!

Ти ме разби с красивата си мечта! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пожелавам ти да се сбъдне! ;)

Толкова сме посърнали, че победи дори и не се замисляме да им даваме, без значение в групи или не! :cry: :cry: :cry:

:lol:

Явно не си ме разбрал пич. Подчертан трябваше да е израза "в групите на шампионската лига", но явно няма как да ме разбереш с тия червени очила дето носиш.
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 юли 2012 08:30

***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Барбана
Контакти:

Re: Българските отбори в ЕКТ 2012/2013

Мнениеот Барбана » 29 юли 2012 14:28

„Титан" дава още акции на Гювен

Една следобедна закусчица за гювендиите Изображение .

kacata76
Контакти:

Напред и само напред.

Мнениеот kacata76 » 30 юли 2012 12:29

"Евроучастниците" ни само се докоснаха до ФУТБОЛА-нашите отбори играят футбол.Няма смисъл от обиди,хулене,как могло,защо не могло,треньорите са виновни,играчи,президенти....Няма как да променим нещата за съжаление-когато фактите говорят и боговете мълчат.Вече нямаме "евроучастници",а само участници-на принципа,че и участието е достатъчно.Обаче за други отбори не е така-те идват и искат да победят, даже и с цената на хитринки,дълги топки,бавене,изритвания,съдии и други фактори извън играта.Нашите футболисти "пипат" топката,но не я вкарват във вратата.И така вече доста години-все един гол не ни стигна.Ако не ме лъже паметта точно с по един гол ни победиха тази година-и Сараево,и Мура, и Динамо Загреб.Къде е този гол?Единствена надежда е в по-равностойно първенство,налагане на български/собствени футболисти и никакво толериране на участия в уговорки,уреждания,натиск и други.Тази година феновете имат пълно право да са недоволни,президентите да намалят заплатите/под формата на глоби или други способи съгласно договорите на футболистите/,а отборите да се опитат да заличат срама с играта си, да се явят в клубната база в уговорен според вътрешния правилник на отделния клуб час и да напуснат същата след последната тренировка за деня.Така както всички хора работят за да отидат да гледат футболистите как не са си изпълнили задълженията /не са работили достатъчно съвестно по време на тренировките или по друга причина/.Въпроса не опира до пари,а до професионализъм.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Българските отбори в ЕКТ 2012/2013

Мнениеот paceto » 06 авг 2012 20:26

Темата се изчерпа.

Архив

Върни се в “Архив”