А обяснете ми на чист български защо всяка втора ваша тема съдържа едно и също нещо???
Нямам обяснение.
Не по-малко от вас искам Селския да се махне от Ботев ама тва вашето не се трае.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- valkata_levski
- Контакти:
Re: до дрогаря......(неградския)
1912BOTEV написа:Декларацията е супер! Само има една неточност - не му е подарен отбора, а той го открадна! В първия устав пишеше, че никой няма право да придобива повече от 10 или 15% (вече не помня), но после с поставени лица селския го приватизира и съответно промени самия устав. Наистина феновете показахме, че държим на отбора и сме готови на всичко за него! Дори и все по-малко обръщаме внимание (което е най-правилното решение) на разни провокатори, защото те нас не ни вълнуват. Това са дребни и завистливи душици. Искам да кажа на тези, които пишат че само говорим и нищо не правим, че не са прави. Ние не сме УБИЙЦИ, в края на краищата! За разлика от Митьо, който уби много неща! Съвсем не правим малко, господа! Ако нищо не правехме, отдавна отбора да беше затрит! А той е жив! И няма да позволим да умре!
И най-накрая искам да попитам полицията, защо осигуряват безплатна охрана на Колежа? Защо е толкова важен Селския, че да се съобразяват с него и кой плаща на полицията за това? Или Митьо е вече човек с особено значение за държавата???
И аз мисля че не си далеч от истината...

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Re: Селския:,,густо ми е,разхождам си кучето"
gin написа:пичове, чорбата постъпва изключително гейски с Ботев.хем бави плащанията хем краде.когато не си платим тока ни режат (щото не сме цигани) а не ни оставят да крадем нали? той селския че е уникален мръсник това е ясно но нотариалните глупости са гросмайсторски ход за застаховка.просто се опитва да измъкне всичко от потъващия кораб.
Чорбата постъпва много правилно със Селския Идиот!Браво на тях,дано го изпързалят!Дадът ли му пари,пак очакват мъки Ботев цяла година.Ако пък го застрелят ще им направим паметник на стадион Ботев

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- rump_shaker
- Контакти:
valkata_levski написа:А обяснете ми на чист български защо всяка втора ваша тема съдържа едно и също нещо???
Нямам обяснение.
Не по-малко от вас искам Селския да се махне от Ботев ама тва вашето не се трае.
Ай обясни ми закво пък трябва аз да се облъчвам с новини за Гонзо постоянно! Не само теми ами и всикчи медии чоплят дърводелсата му физиономия
Кат не ти се чете за Ботев кво правиш тука? А?

- rump_shaker
- Контакти:
Re: Христолов към Пепо Пенчев: Нищо нямам да ти плащам
аз невярвам че чете. много е скаран с интернета тоя

valkata_levski написа:А обяснете ми на чист български защо всяка втора ваша тема съдържа едно и също нещо???
Нямам обяснение.
Защо трябва сега да чета че турчина вкарал 3 гола във ваша тренировка, а пеньо 2? Ще пише ли и за нашите тренировки кой колко гола вкарал? Щото мен не ме греят вашите евроидиоти, които 3 кръг ще лапнат дървото въпреки страшно олекотения начин на разпределение на отборите тая година...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Христолов към Пепо Пенчев: Нищо нямам да ти плащам
Чете големите спортни медии като Гонг, Топспорт, Труд, 24 часа и т.н. Затова трябва да има повече обиди по негов адрес там, но те държат да си пазят благоприличието. Трябва да му се сипе стабилно помия от всички страни !!!
- PLOVDIV PEE 1912
Христолов търси нова “жертва” за треньор
Източник: в. "Труд" 09:04 / 28.06.2009 Отпечатай Изпрати
© Plovdiv24.bg
Президентът на "Ботев" Димитър Христолов търси под дърво и камък нова "жертва", която да насади за треньор и да изведе тима за първа лятна тренировка в понеделник от 10 ч. Шампионът с "Етър", "Левски" и ЦСКА Георги Василев отказа окончателно, стана ясно вчера.
Най-вероятно "канарчетата" ще бъдат водени от дуета Петър Пенчев - Иван Кочев, който спаси "Ботев" от трето изпадане по време на 10-годишното управление на Христолов. " В условията на тотално безпаричие, в които работихме 4 месеца, трудно се мотивират футболистите - коментира Пенчев. - Ако нещата продължат така, не бих се захванал."
Ако вариантът пропадне, вероятно някой от детско-юношеската школа ще води тренировката. Стартът на подготовката ще бъде охраняван от 20-25 униформени полицаи и поне 5 патрулни коли. Очаква се ултраси за пореден път да протестират срещу управлението на Христолов.
Източник: в. "Труд" 09:04 / 28.06.2009 Отпечатай Изпрати
© Plovdiv24.bg
Президентът на "Ботев" Димитър Христолов търси под дърво и камък нова "жертва", която да насади за треньор и да изведе тима за първа лятна тренировка в понеделник от 10 ч. Шампионът с "Етър", "Левски" и ЦСКА Георги Василев отказа окончателно, стана ясно вчера.
Най-вероятно "канарчетата" ще бъдат водени от дуета Петър Пенчев - Иван Кочев, който спаси "Ботев" от трето изпадане по време на 10-годишното управление на Христолов. " В условията на тотално безпаричие, в които работихме 4 месеца, трудно се мотивират футболистите - коментира Пенчев. - Ако нещата продължат така, не бих се захванал."
Ако вариантът пропадне, вероятно някой от детско-юношеската школа ще води тренировката. Стартът на подготовката ще бъде охраняван от 20-25 униформени полицаи и поне 5 патрулни коли. Очаква се ултраси за пореден път да протестират срещу управлението на Христолов.
христолов обяви 3 000 000 лв цена на клуба, ако има желаещи моля да заповядат, защото досега бил дал 15 000 000 лв.