Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Селския:,,густо ми е,разхождам си кучето"

Мнениеот terro » 26 юни 2009 11:29

gin написа:пичове, чорбата постъпва изключително гейски с Ботев.хем бави плащанията хем краде.когато не си платим тока ни режат (щото не сме цигани) а не ни оставят да крадем нали? той селския че е уникален мръсник това е ясно но нотариалните глупости са гросмайсторски ход за застаховка.просто се опитва да измъкне всичко от потъващия кораб.

Лошото е, че се опитва да закърпи положението, а не да разпродаде и да се махне.Селянинът няма никакво намерение да се маха :evil:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 26 юни 2009 11:37

Няма ли да се намери някой да зарази кучето, което да го ухапе и Селския да пукне?! Няма такъв човек като Митьо! Цял Пловдив се притеснява за отбора, на него му било густо!!! Що за изрод е това?!?!?!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

до дрогаря......(неградския)

Мнениеот bultrasa » 26 юни 2009 13:54

Без милост !
26.06.2009
Никаква милост и прошка за теб, другарю Христолов! Ти опетни историята на един от най-големите български клубове! Уби мечтите и гордостта на стотици хиляди пловдивчани! Ти си най-голямото зло, което ФК „Ботев“ е преживявал!

Радвам се, искрено се радвам, че ЦСКА ще те прецака за Тимонов и Манчев! Дано те прецакат и за Минев и Саидходжа! Искрено пожелавам на Боби Димитров и всички останали, които те съдят, да спечелят делата срещу теб!

За тези като мен, които обичат „жълто-черните“, ти отдавна си бита карта! Наглостта и безочието, с което продължаваш да даваш интервюта и изявления е недопустима!

Тази година ще бъде различна от предходните, бряговски хитрецо! Феновете на „Ботев“ няма да допуснат това недоразумение, в което се превърна ФК „Ботев“, да участва в шампионата!

Хубаво е да знаеш, че на бултрасите вече изобщо не им пука дали отборът им е в „А“ или в „Щ“ група ! Никой вече не се интересува от самия отбор и неговите спортни резултати! Единствено ти си на фокус!

Историята учи, че винаги има видовден! Всички обичащи „Ботев“ Пловдив чакаме да дойде този ден! Ден, в който селянията, простотията и измамата ще напуснат „Колежа“ и никога повече няма да стъпят там!

Десетте години на тирания унищожиха предишните десетилетия на чест и слава, но направиха и нещо хубаво. Хората обичащи „Ботев“ се обединиха истински, като кръвни братя и това направи „жълто-черния“ клуб вечен! Феновете показаха, че могат да бъдат като юмрук и да взимат и отстояват тежки решения.

Селски, ти нямаш повече място на „Колежа“ ! Не се бави, иди си с добро, защото в противен случай те чака само лошо! Не се надявай да получиш пари за нещо, което навремето ти е било подарено и за което не си платил една стотинка!

В името на човечността напусни „Ботев“! В противен случай той ще е твоето Ватерло!

UNITED BULTRAS
Последна промяна от bultrasa на 26 юни 2009 14:13, променено общо 1 път.
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 26 юни 2009 13:59

1912BOTEV написа:Няма ли да се намери някой да зарази кучето, което да го ухапе и Селския да пукне?! Няма такъв човек като Митьо! Цял Пловдив се притеснява за отбора, на него му било густо!!! Що за изрод е това?!?!?!

:evil: :evil: Какво пък ти е виновно кучето-зарази САМО селския!!!!!!!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

nikolay_
Контакти:

Re: до дрогаря......(неградския)

Мнениеот nikolay_ » 26 юни 2009 14:09

Моля ви, изтрийте тази тема ще повърна

dde

Re: благотворителност ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ

Мнениеот dde » 26 юни 2009 14:16

ясно - за разлика от бонев и садъков, феновете на ботев не са дали на никой никакви пари от събраните за дербито. но пък се потупаха в гърдите - цитираната статия не съм я писал аз. каквито феновете такъв и президента - лъжат и мажат

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 26 юни 2009 14:22

nikolay_ написа:Моля ви, изтрийте тази тема ще повърна

Само човек без ценности и който се примирява със всичко може да каже че би повърнал.
Иначе браво на феновете на Ботев - успех с това зло.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 юни 2009 14:25

Знаеш ли колко си мъничък, нищожен, жалък...? Хайде, отивай гласувай за ДПС!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 юни 2009 14:31

Tочно така!БРАВО!Не трябва да позволяваме отбора на митьо да започва шампионата.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 юни 2009 14:33

Шш ,ей мухльо!Къв си ти бе ???

Върни се в “Архив”