Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 10 яну 2014 00:05

Ама,защо смяташ,че щом той ГОВОРИ за някакви добри идеи,означава непременно,че това ще се случи ? Толкова години наред се наслушахме на хубави идеи,платформи,реформи и т.н. а резултата е повече от кошмарен. Какво като Волен Сидеров има страхотната идея да направи мин. заплата 1000 лв. а пенсиите 500 лв. след като това няма 1 % шанс да се случи ? Пък дори и на практика да може да се осъществи за кратко време ще фалираме....
Много е лесно когато си лидер на партия с 5-8 % подкрепа да говориш сладки приказки как ще промениш тотално България след като знаеш,че ти никога няма да бъдеш начело на тази страна...

Не гледай,кой какви идеи,платформи и т.н. има,а гледай какви са му делата наистина. И БСП щяха да открият 250 хил. работни места и да либерализират пушенето на закрито,но какво се случи ?

Не мога да разбера и какви претенции имате към медиите и какви конспиративни теории развихряте :shock: Сидеров сътвори ( за пореден път ) грандиозен скандал,какво очакваш от медиите ? Вместо с тези скандали да запълнят емисиите си с репортажи за новооткритата детска градина в кв. Владиславово ( гр. Варна ) ?

Представи си,че френският вариант на Сидеров - Лю Пен направи подобен цирк в самолет/влак/автобус/кола,заяде се с италиански дипломат и удари полицай,какви ще са реакциите в Франция ?

Коя медия има интерес да се занимава с партия като Атака при положение,че нейният максимален потенциал е не повече от 8-10 % ? Това е партия,която няма никакъв шанс,някога да управлява,защо и е на която и да е било медия да хаби пари и енергия за срива рейтинга на подобна партия ?

Всеки един български депутат,който беше направил подобно нещо като Сидеров щеше да има вниманието на медиите,не се хващайте толкова елементарно на облъчването от Алфа ТВ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2014 08:07

Бе кво му обясняваш на тоя тъп гербераст? Само мечти за протест и избори са им в главата, като на Вожда им... Но с една книга-толкоз! Останаха 20 човека на улицата за смях на пилците и пиениците из центъра, ама инак много се барат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 10 яну 2014 08:24

sin4ec написа:Бе кво му обясняваш на тоя тъп гербераст? Само мечти за протест и избори са им в главата, като на Вожда им... Но с една книга-толкоз! Останаха 20 човека на улицата за смях на пилците и пиениците из центъра, ама инак много се барат.

Синчец, говори се за вашата агитка, че е организирана да се бие днес пред НС, ЗНАЕШ ЛИ НЕЩО или само качулките на ББ ще са там
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 яну 2014 08:58

doktora25 написа:
dunavfc написа:Ако правителството другата или по-другата седмица не отнеме имунитета на Волен Сидеров,очаквам да се повтори нещо подобно след назначаването на Пеевски и тоя път това би трябвало да е последната капка,която този народ ще преглътне ;)

ПП: Колега,няма смисъл да се хабиш да се опитваш да отваряш очите на хора като Алекс Веселинов,Синчец,Доктора и т.н.
Сидеров удари полицай,какво повече да говорим ? Нали атакистите имаха големи претенции,че ББ бил диктатор,България била полицейска страна,имало мутри,ала бала,къде отидоха тия ценности сега ?

Виж сега, аз не защитавам човекът Волен. Нарушил ли е закон, трябва да си понесе последствията. Защитавам обаче идеите му и затова изписах толкова мнения тия дни, за да акцентирам че отношението към даден човек не би трябвало да влияе върху отношението към идеите му. Това че доносници и служители от ДС са вършели зверства преди 89 не трябва да влияе върху отношението към лявата политика по принцип. Това ми е идеята. Няма лошо Волен или който и да е друг депутат да влезе в затвора. Лошо е обаче единствената партия в Парламента, отстояваща идеите на антиглобализма и евроскептицизма да пострада по някакъв начин (не че нещо съществено е направила досега, с което да ги защити, но ми разбираш идеята). А и всички тия журналисти, които сега яростно са се нахвърлили върху него, бъди сигурен че го правят не от някакво вродено чувство за справедливост, а и именно защото яростно се опитват да компрометират идеите му.

От към идеи почти всички са много добри. На думи всички се борят срещу мафията, монополите, корупцията и въобще срещу всемирното зло. Само че делата им са съвсем други. Пправилно го каза Бареков - не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво ви говоря.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 10 яну 2014 09:12

doktora25 написа:Лошо е обаче единствената партия в Парламента, отстояваща идеите на антиглобализма и евроскептицизма да пострада по някакъв начин (не че нещо съществено е направила досега, с което да ги защити, но ми разбираш идеята). А и всички тия журналисти, които сега яростно са се нахвърлили върху него, бъди сигурен че го правят не от някакво вродено чувство за справедливост, а и именно защото яростно се опитват да компрометират идеите му.

Сидеров защитава проруски интереси. А руските интереси са пагубни за България. Политиката на Сидеров е театър. Изтъргува си гласа за правителството на висока цена и сега си разиграва коня, щото се смята за недосегаем. Но в дълбочината си, Атака вероятно е проект на руските служби. Бие се в гърдите, че защитава български национални интереси, но дума не е обелил срещу руските намеси у нас. всичките му протести са срещу американци и турци, но не и срещу руснаци. Това е повече от показателно.

Влиянието на руснаците е трагедия за България.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 яну 2014 10:21

dunavfc написа:Ако правителството другата или по-другата седмица не отнеме имунитета на Волен Сидеров,очаквам да се повтори нещо подобно след назначаването на Пеевски и тоя път това би трябвало да е последната капка,която този народ ще преглътне ;)

ПП: Колега,няма смисъл да се хабиш да се опитваш да отваряш очите на хора като Алекс Веселинов,Синчец,Доктора и т.н.
Сидеров удари полицай,какво повече да говорим ? Нали атакистите имаха големи претенции,че ББ бил диктатор,България била полицейска страна,имало мутри,ала бала,къде отидоха тия ценности сега ?

Ако се докаже, че Сидеров е удари полицай трябва да си понесе последствията. Никой няма право да удря служители на реда. Какво общо има това с протестите? На теб като не ти харесва статуквото- идвай в София и почвай да протестираш, не само да лаеш на топло от Русе ;)
И да му вземат имунитета какво? Герб си остава в изолация, РБ си остава извън Парламента а ПП Атака е вътре 8-) Поне още три години, много вода ще изтече до тогава.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 яну 2014 10:32

Irish stout написа:Сидеров защитава проруски интереси. А руските интереси са пагубни за България. Политиката на Сидеров е театър. Изтъргува си гласа за правителството на висока цена и сега си разиграва коня, щото се смята за недосегаем. Но в дълбочината си, Атака вероятно е проект на руските служби. Бие се в гърдите, че защитава български национални интереси, но дума не е обелил срещу руските намеси у нас. всичките му протести са срещу американци и турци, но не и срещу руснаци. Това е повече от показателно.

Не знам дали това влияние е трагедия, но съм убеден че американските и европейските интереси са в пъти по-унищожителни за България от руските. Те водят целенасочена политика към превръщането ни в малцинство в собствената ни страна, поробването ни от банки и поддържането на ниски доходи чрез структури като МВФ, орязвайки значителна част от инструментите на държавата да се противопоставя на всичко това.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 10 яну 2014 10:44

doktora25 написа:
Irish stout написа:Сидеров защитава проруски интереси. А руските интереси са пагубни за България. Политиката на Сидеров е театър. Изтъргува си гласа за правителството на висока цена и сега си разиграва коня, щото се смята за недосегаем. Но в дълбочината си, Атака вероятно е проект на руските служби. Бие се в гърдите, че защитава български национални интереси, но дума не е обелил срещу руските намеси у нас. всичките му протести са срещу американци и турци, но не и срещу руснаци. Това е повече от показателно.

Не знам дали това влияние е трагедия, но съм убеден че американските и европейските интереси са в пъти по-унищожителни за България от руските. Те водят целенасочена политика към превръщането ни в малцинство в собствената ни страна, поробването ни от банки и поддържането на ниски доходи чрез структури като МВФ, орязвайки значителна част от инструментите на държавата да се противопоставя на всичко това.

Говориш пълни глупости. Дано да е от незнание, щото ако е съзнателно, си съучастник.

Руснаците винаги са имало колонизаторски интереси към Балканите и по-специално проливите и винаги са работели за раздробяване на България. Прочети за политиката им по отношение на Македония, Добруджа и т.н.

Няма по-мръсна държава в цял свят.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 яну 2014 11:13

doktora25 написа:Виж сега, аз не защитавам човекът Волен. Нарушил ли е закон, трябва да си понесе последствията. Защитавам обаче идеите му и затова изписах толкова мнения тия дни, за да акцентирам че отношението към даден човек не би трябвало да влияе върху отношението към идеите му. Това че доносници и служители от ДС са вършели зверства преди 89 не трябва да влияе върху отношението към лявата политика по принцип. Това ми е идеята. Няма лошо Волен или който и да е друг депутат да влезе в затвора. Лошо е обаче единствената партия в Парламента, отстояваща идеите на антиглобализма и евроскептицизма да пострада по някакъв начин (не че нещо съществено е направила досега, с което да ги защити, но ми разбираш идеята). А и всички тия журналисти, които сега яростно са се нахвърлили върху него, бъди сигурен че го правят не от някакво вродено чувство за справедливост, а и именно защото яростно се опитват да компрометират идеите му.

Докторе, напълно съм съгласен с теб! Аз съм националист и си го казвам директно. За мен думата БЪЛГАРИЯ е нещо повече! Да, в националистите в България виждам съмишленици, но законите са си закони. Гласувал съм за Сидеров на изборите, защото няма да гласувам за ГЕРБ, ДПС и БСП, не искам гласът ми е да се преразпредели и сметнах, че ще е най-добре да гласувам за националисти. Поведението на Сидеров е скандално! Той попринцип е сканадален, но с тези си действия вече тотално избуши. Каквото и да е, няма право да се държи по такъв начин с човек от посолството на Франция и да удря полицай! Законите са си закони и те трябва да се спазват! Прави ми впечатление друго нещо: отношението на медиите към Сидеров. Водещите ни медии се нахвърлят много остро срещу Волен. Те знаят, че той "пали от четвърт" и ще направи скандал в студиото и нарочно го провокират! Примери мога да дам доста, но най-пресен е случаят с Антон Хекиням и Сидеров в "Тази неделя". Тогава Волен каза, че има приятели в чужбина и те му помагали, дори можели да го настанят за няколко вечери, а водещият отговори, че той никога не би направил такова нещо и винаги ще си плати да спи, ако отиде на друго място. На всички ни е ясно, че ако отидем при приятел в друга държава няма да се натискаме да ходим на хотел, а ще останем да спим и няма да откажем помощ от него. Поне аз така разсъждавам. Не виждам нищо нередно да се довериш на приятел в даден момент. Както и да е, това бе само един пример от моя страна. Да, Волен е ходил до място А и Б с някакви пари. Всички имат претенции, че това са пари от партийната субсидия. Кой знае обаче, дали това е така ? Защо трябва да вярваме на медиите, които ни казват, че това са пари на партията, а не можем да вярваме на Сидеров, че това са си лични негови пари. Не знам дали сте запознати, но депутатите взимат заплати над 3000 лева (2400 лева им е по закон + около 700-800 лева от участие в комисия). Говоря за това, че медиите влияят страшно много върху хората и ние примаме едно нещо от тях за вярно, а думи от друг човек за лъжа. А то като погледнеш и двамата могат да излъжат, ти нямаш доказателство нито за едното, нито за другото твърдение. Е, ние не сме малоумни и знаем как стоят нещата с тези екскурзии на политиците и можем да си обясним някои неща. Добре, да приемем, че Сидеров е отишъл с партийни пари. Той ли е първият ?! Само той ли има приятели в чужбина ?! Ако отиде до Брюксел с пари от парламента (там техните си депутатски истории, дето ходят командировки), а Бойко отиде до Израел с партийни пари, тогава кои пари са "народни". Нали парите за депутатите и парите за партийте идват от едно място- от джоба на данъкоплатците. Не е ли едно и също ?! И да се върнем на медиите: аз лично познавам депутат от ГЕРБ, който ми е съсед, а преди това бе някакъв в кабинета на Борисов (умишлено не казвам какъв, но заемаше някаквъ пост). Въпросното лице ходи на море, на планина и не знам още къде абсолютно безплатно, защото беше при приятели (те му станаха такива в последствие). Депутат от ГЕРБ е бил на почивка лятото в западна държава и когато привикаха депутатите по време на ваканцията им, той е платил няколко стотин евро за билет за следващия ден, защото Б.Б. не приема отсъствие! Казвам той си е платил, но всъщност билетът е платен от партията.... ето ви още един пример, за когото може би не знаехте, но с държавни пари и това се прави. Медиите обаче не казаха тогава нищо и подобен въпрос не бе обсъждам. Далеч съм от мисълта, че само депутати от ГЕРБ са се върнали по подобен начин, но просто сравнявам ситуациите ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 яну 2014 11:37

Irish stout написа:
doktora25 написа:

Говориш пълни глупости. Дано да е от незнание, щото ако е съзнателно, си съучастник.

Руснаците винаги са имало колонизаторски интереси към Балканите и по-специално проливите и винаги са работели за раздробяване на България. Прочети за политиката им по отношение на Македония, Добруджа и т.н.
Няма по-мръсна държава в цял свят.

Това което руснаците винаги са искали относно Балканите е да имат тук голяма и силна държава под свое влияние, като в отделни периоди са виждали в нас тази възможност (примерно между 50-та и 80-та година и на 19-ти, и на 20-ти век), в други - Сърбия. Просто историческото наследство ни е такова, че със сърбите винаги сме имали противоположни интереси и особено около войните доброто за Сърбия е било лошо за нас.
Но ти по-добре коментирай другото: за американските и европейските виждания за настоящето и бъдещето ни, МВФ и т.н. И според теб кой има по-голяма вина (Путин или САЩ/ЕС) за всички негативни тенденции по време на прехода: обедняването, безработицата, ниската раждаемост, емиграцията, несигурността в работата, влошаването на морала и дисциплината?
И накрая един въпрос за домашно: НАТО или Русия нацепиха Балканите през последните 25 години?
Последна промяна от doktora25 на 10 яну 2014 14:51, променено общо 3 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”