Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 яну 2012 14:36

Tommi написа:Още снощи ви написах, че Гонзо каза "до 4-и", но не е уточнявал месец. ;) Може да се сърдите на журналистите, които сами определиха да бъде месец яниари. ;)

А защо да се сърдим на журналята :roll: те казаха януари, но не казаха коя година :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 яну 2012 14:40

Имаме повече от 3ма нови бе...Пинто, няколко юноши и Тонев - това са поне 6 човека :mrgreen:

По-добре един официално обявен, но качествен, отколкото трима които са съмнителни ! Хубавите неща стават бавно..аз искам Левски пролетта да мачка с игра, пък дали ще успеем да си спечелим титла и купа знаят само в БФС ;)

Само ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2012 14:41

BLUE CHAMPIONS написа:
Tommi написа:Още снощи ви написах, че Гонзо каза "до 4-и", но не е уточнявал месец. ;) Може да се сърдите на журналистите, които сами определиха да бъде месец яниари. ;)

А защо да се сърдим на журналята :roll: те казаха януари, но не казаха коя година :lol:

:lol: :lol: Тогава какво чакате, като никъде не се е появила информация, че днес ще имаме трима нови? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 яну 2012 14:44

Tommi написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

:lol: :lol: Тогава какво чакате, като никъде не се е появила информация, че днес ще имаме трима нови? :lol:

Аз нищо не чакам за момента...само чета смешките у форумот :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 04 яну 2012 14:47

bojo0o0o94 написа:
flo написа:Я ми обяснете нещо!Как може Челси да купува Торес в последния момент на трансферния прозорец , МЮ да купува БАрбуков пак в последния момент ,а ние все трябва да почваме с новите от самото начало :idea:

Трябва да се взимат сега, за да могат да направят подготовка с отбора. Играчите в Англия имат много по-добра подготовка и дисциплина. Не можеш да ги сравняваш с тукашните лекенца.

И не само тукашните татуирани на звездички, но и чуждестранният легион от неадекватници, които идват тук на почивка или алкохолен туризъм, младите чужди псевдо звезди, които до преди една година уж играли за младежки национални отбори, а сега идват да се РАЗВИЯТ в България. Да не забравяме и пенсионерите, които на по 34-35 идват амортизирани, след отстраняване на половината им органи, чрез осем-девет оперативни намеси, невъзстановени и уж готови да играят след едногодишна подготовка тук, но и тогава непоказващи потенциала, за който всички се насират да говорят и пишат. Та, те такава малка разлика с играчите, които купуват в Англия и тези, които идват тук.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 04 яну 2012 14:51

За мен най-добрата новина засега е ,че Грийн ще преподпише за 2 години.Само дано влезе малко във форма на тази подготовка:)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 яну 2012 14:55

turbogena написа:Къде са тримата нови?Изображение

Нали уж бяха бразилци - сигурно са се уплашили от снега :lol:

Гонзо става все по-жалък и по-жалък ... а като си помисля, че някога съм скандирал името му и съм вярвал, че наистина милее за клуба, не ми се говори просто.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 16:15

СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО КОЙ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛЕВСКИ ?
АКО Е -НЕ, ПОМИСЛЕТЕ ОЩЕ МАЛКО И АКО ПАК НЕ УСПЕЕТЕ ДА СЕ СЕТИТЕ , ЩЕ ВИ КАЖА .

П.П ЖОКЕР -СЪЩИЯ ТОЗИ , КОЙТО ДОКАРА МАТОНДО , КАЛВО , СТАРОКИН И ОЩЕ ПОНЕ 25 ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ФУТБАЛЯРЧЕТА ДА ПЕТНЯТ СИНЯТА ФЛАНЕЛКА . Е ТОЯ Е
Последна промяна от TodorT на 04 яну 2012 17:20, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2012 16:28

zlobul написа:СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО КОЙ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА НА ЛЕВСКИ ?
АКО Е -НЕ, ПОМИСЛЕТЕ ОЩЕ МАЛКО И АКО ПАК НЕ УСПЕЕТЕ ДА СЕ СЕТИТЕ , ЩЕ ВИ КАЖА .

П.П ЖОКЕР -СЪЩИЯ ТОЗИ , КОЙТО ДОКАРА МАТОНДО , КАЛВО , СТАРОКИН И ОЩЕ ПОНЕ 25 ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ФУТБАЛЯРЧЕТА ДА ПЕТНЯТ СИНЯТА ФЛАНЕЛКА . Е ТОЯ Е

Като се замисля, няма да е нормално ако някой друг прави селекцията, а не спортният директор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 яну 2012 16:57

Хич не вярвам вече на приказките на Гонзо.Уж на 4ти почваха 3-4 нови ама пак се оказа въздух както му бяха обещанията за силен Левски.Работата е ясна вместо да се вземат сега да свикват с отбора да изкарат лагер всичко заедно ще се прави в движение кой дошъл кой си заминал.Умряла работа.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”