Madridist написа:Моуриньо никога не е казвал в интервю след мача Барселона била малко клубченеце, което е спечелило някакво незначително трофейче. Точните му думи са : Не мога да бъда лицемер и да кажа, че съм щастлив, след като не спечелихме трофея, но пък съм доволен от развитието, което отборът показа. В крайна сметка тази купа не е особено значима. С нещо да е излъгал ? С нещо да е обидил тук Барса ? Нормално е да каже, че тази купа не е с голяма тежест. Виж Шави след финала за Купата на Краля какво каза . Относно жестовете на Моуриньо, не виждам някой да ги оправдава. Само ми е интересно, ако Роналдо беше направил подобно нещо към скамейката на каталунците си след гола и отиде да блъсне в гръб играч на Барселона сигурно щеще да има коментари една седмица как гелосаният манекен за пореден път се е показал като егоист, самохвалко и т.н. Ситуацията с гримасата на Моуриньо за миризмата - ами при нея ясно се вижда как Меси замахна,че ще рита топката към него,но в последния момент я копна нагоре. А не е да кажеш, че ще му е първи път на Меси да прави подобно нещо.
Сега за симулациите и грубостите. Ами извинявай много ама това ми звучи като спора за яйцето и кокошката. Едните играли грубо и затова другите симулирали, ама кой е започнал пръв, всеки обвинява другия. Докъде ще го докараме така. За мача в сряда, направо се учудвам като чета коментарите. Как може за един двубой с точно една груба(Марсело срещу Фабрегас) и една неспортсемнска проява (Марсело срещу Меси) да бъде определян като груб мач, на фона на прекрасното първо полувреме и спокойната и до някъде мудна игра през големи периоди на второто. Относно симулациите на играчи на Барселона си спомням за целия мач, точно две (една на Педро и една на Алвеш). Значи ли,че мача е бил симулативен и цирк . Естествено, че не.
Значи излиза, че всяка една българска спортна медия е супернекадърна, след като написа, че Жозе е обявил Суперкупата за незначително трофейче, така ли? Нещо не ми се вярва, като му гледах ехидното подхилване на пресконференцията. Ами, кое каза за Виланова - Пито или и това не е вярно? Гледах репортажа от мача и неговото интервю по повечето български телевизии, едва ли всички са интерпретирали превода както си искат.
Аз знам какво видях с очите и не ми хареса. И си казвам какво мисля за тоя подлец. Казвал съм защо и откога не ми харесва този човек. Пълен деградил профан!!!! И предава това на играчите!
Да не започвам за грубостите и симулациите, защото както обикновено става - всеки говори за 1 мач както си иска, а пък те са 2.