TodorT написа:Мда, предстои ни интересен мач утре!

Руснаците изглеждат по-добрият отбор в момента, взеха и мача в групата, но бразилците се хиени... Лично за мен силният състав на Алекно би трябвало да е шампион тази година... още повече, че очаквам малко умората да налегне "селесао"

ммм, те бразилците живеят само заради финалите в даден форум ... и за това, да ги печелят.
Всъщност от няколко години са колeбливи в предварителните фази на първенствата в които участват, но на елиминациите и особено на ..... финала на даденият турнир сякаш се превлъплащават в някви хищници и схрускват на бързо "жертвите си ...
Колко пъти вече си викаме: А, сега вече Бразилия няма шанс и няма да вземат купата/турнира/състезанието ...
Обаче наистина в момента руснаците имат уникален отбор с още по - уникални волейболисти !
Аз го и писах по назад .... Ако с тоя отбор Русия не спечели скоро нещо, по добре да го спират тоя спорт !!
Според мен довечера няма фаворит ...
Въпреки, че руснаците изглеждат такива ...
Както написах - Бразилия се превръщат в ужасни хищници, когато се изправят на финал !
Въпреки всичко се надявам, че Русия ще им спре хегемонията ... не понасям руснаците във всеки един аспект, но днес по изключение ще бъда за тях !
Нека има малко разнообразие в крайна сметка ...