[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2011 12:34

zlatan написа:deluxx,питам те нещо,но моля те отговори ми честно,знам че с теб се води диалог.
Ти очаквал ли си толкова лесна победа вчера предвид игрите на Левски и ЦСКА?Само на този въпрос ми отговори-искам да чуя мнения от другия лагер.

Според мен се случи нещо като мача със Спортинг(5:0)!Ако ЦСКА имаше класата на този отбор,резултата щеше да е същия в полза на нас,че и повече,тъй като се водим вечен враг и сме по нахъсани от тях!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Стефан Стоянов-говори след мача.

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:35

Вервайте си!Това, че в контролите сте били нищо незначи!Имате двама футболисти Тасевски и Гара!Не играят ли те добре сте обречени!За какви уредени мачове говорите и някакви такива!А да и Гаджев е добръ футболист!Просто много приказвахте и съдбата ви го върна тъпкано!От толкова приказване така нахъсахте ЦСКА ,чве работата стана пагомна за вас!Сами видяхте първото полувреме ЦСКа как се бори за всяка топка и как тича по терена!А ко беше продаден мача надали щяха си дават толкова зор!Като ги гледах от трибуните имах чувстото че са узверели яко и са готои на всичко за да бият!Сами си го направихте това!Просто от прекаленото говорене ЦСКА се нахъса още повече да ви бие!
Последна промяна от POPCORN на 27 фев 2011 12:35, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 27 фев 2011 12:35

Ами реално погледната,прасетата изобщо не трябваше да ги има напролет,нямат лиценз,нямат отбор,нямат стадион,.....и никой просто не може да ме убеди че мача се реши на терена
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: Откровено за Левски

Мнениеот Артилериста » 27 фев 2011 12:36

Искаш да кажеш,че мача е нагласен ли :?:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2011 12:37

Да попитам феновете на Левски които търсят тото и други интриги .
Вземете 2-та мача от този шампионат изгледайте ги и после с ръка на сърце кажете как Левски спечели есента и не беше ли и тогава по-слабия и страхлив отбор на терена . Но тогава тото нямаше нали ?
Още вчера казах отборите в А група са еднакво СЛАБИ . Това че последните месеци се насажда медиино тезата че Левски има голям отбор като 93/97 и 2006/2007 си е чист медиен ефект .
Нямате футболисти :имате един Гара и един Тасевски и до там меже би и Грийн, другите отбори същи имат по 2/3 ма читави играчи обаче . Нито Митрев/Акалски или новия са нещо повече от Караджов/Пиргов/Лучини/М.Кирев/Борел или който и да е вратар от А Група . Милиев , Минев , Мулдер същата работа в А група има по-добри защитници от тях Бодуров , Хаири , К.Стоянов , Занев , Старокин , и куп други дад не изброявам . Ясен и Гонзо пък не само че не са повече те са си направо много по-малко от тандеми в други отбори .

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 27 фев 2011 12:38

от Артилериста на 27 Фев 2011 11:36

Искаш да кажеш,че мача е нагласен ли

Това го разбра всяко хлапе. :idea:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 27 фев 2011 12:39

Много рано си се наквасил ... намали малко алкохола и дрогата и не обиждай другите отбори и фенове. Защото селянина в случая си ти.
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 фев 2011 12:40

caci написа:
от Артилериста на 27 Фев 2011 11:36

Искаш да кажеш,че мача е нагласен ли

Това го разбра всяко хлапе. :idea:

Обаче когато направихте "великия" обрат от 7 точки тогава не беше нагласено? И въобще когато биете няма нищо нагласено? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 27 фев 2011 12:40

toonarmy написа:Ами реално погледната,прасетата изобщо не трябваше да ги има напролет,нямат лиценз,нямат отбор,нямат стадион,.....и никой просто не може да ме убеди че мача се реши на терена

Същите тия прасета вчера ви изнасилиха ритуално на терена на вашата светиня. Дори да ни накажат с отнемане на 3 точки, да ни отнемат лиценза, да ни накажат със служебна загуба за тоя мач, резултата и играта остават. А те са показателни, дори и гол сами не успяхте да вкарате, та трябваше Коцето да ви го вкарва :lol:
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2011 12:40

Ми те и Левски нямат стадион , ако си мислите че Герена е нещо повече от Армията и стадион Локомотив сте в дълбока заблуда , а уж сте му стопани от 15г. и според думи на сините босове са инвестирани 8 млн. Е в тази яма за полседните 5 г. .

Върни се в “Архив”