Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zavinagicska
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:42

kiko75 написа:
zavinagicska написа:
Udoji90 написа:Това с Христов наистина е доста смешна история, но поне е добре, че в ръководството се усетиха, че е неуместно за него да се дават 200 хил. лв, когато имаме задължения към други отбори.

И за това подариха 66000лв абе да излезна да кажат селекция няма да правим ще плащаме дългове и всичко ще ок ма то бива срамна работа бива ужас

аве можели толкова детцки да ръсаждаваш кой ще им даде така 66 000 лв ще си ги върнат като попове няма влязла в сила договор няма пари това е

Аз капаро не съм чул да се връща.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 14:45

Това с Христов наистина е доста смешна история, но поне е добре, че в ръководството се усетиха, че е неуместно за него да се дават 200 хил. лв, когато имаме задължения към други отбори.[/quote]
И за това подариха 66000лв абе да излезна да кажат селекция няма да правим ще плащаме дългове и всичко ще ок ма то бива срамна работа бива ужас[/quote]
аве можели толкова детцки да ръсаждаваш кой ще им даде така 66 000 лв ще си ги върнат като попове няма влязла в сила договор няма пари това е[/quote]
Аз капаро не съм чул да се връща.[/quote] аве ЦСКА нямат вина че играча неси намалява претеците си и тоя договор влиза в сила ако има съгласие на футболиста което явно няма и нямало капоро трябваше да се плати на три вноски аз не вярвам вобще да имало плащане
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 яну 2011 15:15

Поредната цигания на Титан. О т Берое имат друга версия за пропадналия трансфер. Явно от ЦСКА не могат да платят всички 200 хиляди лева в необходимият срок. Аз ви казвам ве, от 100 години го говоря тва, докат Титан не се манат от ЦСКА няма да се оправим. Всеки от вас, който има по-дълъг житейски опит предполагам се е сблъсквал с тая порода дребни гъргаши, мошеници като тея от титан, дето все се опитват да ес напраят на много хитри и да прецакат някой. Аз не харесвам такива хора. Така не може да се управлява ЦСКА. Дори и тва, че ще продадедм Делев за 120 хиляди ме изнерви. Хубаво, прецакваме ги, ама нали утре пак ще излезне някой талант от Благоевград и да не мислите че ще го дадат пак на нас. Цялата политика и всички действия на Титан в ЦСКА са такива. Още като дойдоха на власт и се почна- Казански афери, слухове за уредени мачове, безобразието със стадиона, назначаването на КостадинOFF, назначенията на сърби в школата и какво ли още не. И всяко едно тяхно действие е подчинено на някаква друга изгода или дребна далавера. Тва не е ЦСКА бе, феновете на Левски са щастливи. Тодор Батков е като Лапорта в сравнение с тея от Титан.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 яну 2011 15:21

Сега се сетих и нещо друго. Може би трансферът на Спас Делев е зациклил, а той играе точно на поста на Христов. И Титан затва го връща Абе няма да се учудя на нищо. Тия Титан са толкоз зле, че нямам думи. Вчера четой една статия, че по времето на Металург Перник, когато ги изхвърлиха от А група за продадени мачове, вицепрезидент на отбора е бил Бай Митьо ви Борисов. И тогава пак е имало едни истории- говори се, че играчи са ги вкарвали в багажници и т.н.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 яну 2011 15:47

danko_sot написа:Сега се сетих и нещо друго. Може би трансферът на Спас Делев е зациклил, а той играе точно на поста на Христов. И Титан затва го връща Абе няма да се учудя на нищо. Тия Титан са толкоз зле, че нямам думи. Вчера четой една статия, че по времето на Металург Перник, когато ги изхвърлиха от А група за продадени мачове, вицепрезидент на отбора е бил Бай Митьо ви Борисов. И тогава пак е имало едни истории- говори се, че играчи са ги вкарвали в багажници и т.н.

Ами ето инфо от спортал:
Нападателят на ЦСКА Спас Делев, който вчера замина за Анталия, за да се присъедини към руския Волга, на този етап е отказал да подпише договор с тима от Нижний Новгород. Причината е, че нападателат малко се е притеснил от стряскащия вид на хора от ръководството на клуба. Въпреки че е поискал отсрочка, нападателят по всяка вероятност ще парафира договор с руския клуб, тъй като от Волга са му предложили много добри лични условия.
Смешно звучи ама кой знае какви чеченци са управниците на тоя отбор :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 яну 2011 15:52

danko_sot написа:Сега се сетих и нещо друго. Може би трансферът на Спас Делев е зациклил, а той играе точно на поста на Христов. И Титан затва го връща Абе няма да се учудя на нищо. Тия Титан са толкоз зле, че нямам думи. Вчера четой една статия, че по времето на Металург Перник, когато ги изхвърлиха от А група за продадени мачове, вицепрезидент на отбора е бил Бай Митьо ви Борисов. И тогава пак е имало едни истории- говори се, че играчи са ги вкарвали в багажници и т.н.

100% Има нещо. Поради няколко простички причини... Първо, ЦСКА се представя супер зле и всеки ден се разправя как няма пари, и какво ли още не. Тоест отбора е на супер загуба! Няма как някой да държи отбор на супер загуба без нещо в предвид. После кой би държал некадърник като Емил Кощадинов на толкова отговорен пост?! И защо подяволите, някой като направи силен сезон-Делев, Маркос-и веднага трябва да се разтика в Русия?! Няма нищо логично в тези неща... НИЩО!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 яну 2011 16:17

crap написа:

100% Има нещо. Поради няколко простички причини... Първо, ЦСКА се представя супер зле и всеки ден се разправя как няма пари, и какво ли още не. Тоест отбора е на супер загуба! Няма как някой да държи отбор на супер загуба без нещо в предвид. После кой би държал некадърник като Емил Кощадинов на толкова отговорен пост?! И защо подяволите, някой като направи силен сезон-Делев, Маркос-и веднага трябва да се разтика в Русия?! Няма нищо логично в тези неща... НИЩО!

Абе аз съм ад ги продават и двамата- и Маркос и Делев. Марко квото даде- даде. От 4-5 години е в отбора, сега е на 30 някъде. Сега е моментът да го шитнат и да му вземат добри пари. От Делев пък очаквах повече като цяло като игра и т.н., особено след взривното му начало в ЦСКА и гола срещу Динамо. Но ето виждате къде е отишъл да преговаря- във Волга. Добър играч е, но не нещо суперособено, на каквото се надявах като дойде. И главно в мача с Бешикташ се видя това. Много пропуски, много нещо. А преди Радуканов дори търкаше пейката извество време. Истината е, че Милем му даде по-добра роля в отбора. Направи го нещо като втори нападател, само че който играе в ляво по крилото или поне там му е изходната позиция, откъдето тръгва. Но благодарение и на добрата работа на Платини се откриваха доста свободни пространства за Делев и той ги използва, вкарвайки няколко добри голове. Но ако се вземат добри пари за него сега, няма да ми липсва много Спас. Проблемът на ЦСКА е в цялостното управление на клуба, не в това, че сега примерно ще продадт Делев и Маркос. Проблемът е, че се работи на парче. Не са коректни към никой- нито към собствените си играчи и служители, нито към чуждите клубове. Дори към нас феновете не са- помним кви драми бяха с агитката, когато скандираха. То не бяха Глави, то не бяха Цимбици. Такова нещо никога не е било в ЦСКА. В един момент фокусът от отбора се премести към някакви хулиганско-мутренски истории. Ей тва е ЦСКА в момента, една мутренска организация, целяща на гърба на клуба да прави дребен, тарикатски бизнес. Даже и играчите ни ги биха миналата година в един ресторант. Нищо ново в ЦСКА и така ще бъде, докато не се смени ръководството

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 13 яну 2011 16:19

Причините за проваленият трансфер според мен са няколко:Титан в момента а и занапред ще берат плодовете от некоректността която проявяват към други клубове състезатели и т.н .Другата е че щом може да плащат заплати по няколко хиляди евро на измислени чужденци,защо един българин да поиска поне тройно увеличение на заплатата си която е получавал в предишният си клуб(Берое),Другата според мен наистина може да се е провалил трансфера на Делев и тогава става излишно привличането на Христов .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 яну 2011 16:39

За трансфера на Христов не знам точни подробности но за мен футболист с 10 мача в А група да взима повече от 3000 лв. заплата е недопустимо . Той най-верятно е взимал толкова , даже може и повече в Берое не мога да гадая и не съм наясно с финасовата им политика .
Я сега сметнете 3Х3000 лв.(т.е. тъй нареченото 3-но увеличение) примерно , за какво говорите 9000 лв.заплата за момче с 10 мача в А група . Подписва се договор в него може да се анексират увеличения на заплата всяка година и според бр. изиграни срещи , но да дават по 10 бона на всеки младеж не е реално .
Последна промяна от Pichichi на 13 яну 2011 16:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 яну 2011 16:41

И порената лоша новина, свързана съ селекцията: Вальо Илиев е подписал със Стяуа. Но това е нормално. Вальо има акъл в главата и си е направил хубаво сметката, че няма смисъл да ходи в ТОЗИ ЦСКА, който е в момента при Титан. Не мога да повярвам до къде я докарахме: потомствен цесекар в кръвта да предпочита отбори от Румъния като Университетя и Стяуа пред своя роден клуб

Върни се в “Архив”