Първия гол имаше фал на Суарез , втория гол засада , 2 от 3 дузпи бяха пълен смях , да не говорим за червения картон
Пике игра с ръка на гол линията !
Жалка история
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

/// написа:**** написа:Я, Gijon изравни
Barcelona 6 - 0 Sporting Gijon
аз явно съм гледАл realmadridlivescore.com
JackPackage написа:sapio0o написа:Втори пореден кръг без грешка за лидерите. Ние клизма, Атлетико и те много мъки, Барса с реферите. Следващата седмица обещава да е интересна. Реал гостува на Аноета, Барса на Бетис.
Аз като видях че Хихон си оставили 5 играча да "почиват" за Ейбар и ми стана ясно....не го гледам мача, но гледам двойка дузпички заиграли![]()
![]()
(не че Хихон щеше да вземат нещо де, ама някакси много в удобен момент Депор се надупват, Хихон си пазят играчите, кой следва Бетис да си запазят и те няколко титуляра)

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Los Che написа:[rimg]https://pbs.twimg.com/media/CgwAkhXW0AA9aCR.jpg[/rimg]
Mascherano и Bravo са полегнали за слънчеви бани?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:А Алба е заел позиция за нисък старт на 100м спринт ?![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта