Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 19:30

Искам си Акаунта написа:
фифи перото написа:Виж,без да се заяждам, просто тази сума е смешна за български играч,който има успехи...какви?
Те и на Пламен му лепнаха 1 000 000 Е цена ,но...
А успокойте се малко...Нещо сте се превъзбудили.[offtopic]курсът е 1,9558[/offtopic]

А защо е дошъл този ,а не онзи, знаят само ...знаещите. ;)

И аз не се заяждам , но 500 000 евро за младежки национал си е нормална цена . Осен всичко друго Терзиев отдавна е в "тефтерите" на няколко мениджърски агенции . По скоро сумата не е по джоба на българските отбори . Това за 1млн евро за Димов , не знам от къде е изпълзяло . Реално цената му е около 250 - 300 000 евро . Интерес не липсваше , макар и да не беше постъпила оферта .И той е мл. национал . А сделката стана факт заради близките отношения на Тонев с Херо и Диян Петков . Аз сматам , че Пламен ще ви върши работа . Нужно е само да усети , че има подкрепата на феновете ... и да получи шанс за изява .
Колкото до Терзиев , мисля че до края на месеца Черноморец ще го продаде за сума около тази която ти казах ;)

Дано ...Най-доброто нещо,което може да се случи на един млад ,кадърен човек,е да излезе навън .
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 яну 2013 19:33

Никога не е имало оферта за Пламен Илиев, чудех се какви са тези информации. Най-голямата грешка, която допуснах откакто съм в Левски е миналата пролет. Тогава не трябваше да допускам Костов да си тръгне от Левски. Николай Костов трябваше да бъде треньор на Левски до края на сезона. Всеки, който работи допуска грешки. Не грешат само тези, които си лежат вкъщи. Глупакът допуска една и съща грешка два пъти, така че не мисля да повтарям грешките, които съм правил“, допълни шефът в Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 яну 2013 19:34

Аз съм от доволните, от такава селекция и ще съм напълно удовлетворен ако въпросния халф тръгне заедно с отбора за подготовката в чужбина. Ако пък успеят да вземат и Домо, можем да заключим, че това е една много успешна зимна селекция, но с уговорката, че резултатите през пролетния сезон ще бъдат положителни и отбора ще става все по-силен и по-обигран. 8-)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 19:36

фифи перото написа:
Искам си Акаунта написа:
фифи перото написа:Виж,без да се заяждам, просто тази сума е смешна за български играч,който има успехи...какви?
Те и на Пламен му лепнаха 1 000 000 Е цена ,но...
А успокойте се малко...Нещо сте се превъзбудили.[offtopic]курсът е 1,9558[/offtopic]

А защо е дошъл този ,а не онзи, знаят само ...знаещите. ;)

И аз не се заяждам , но 500 000 евро за младежки национал си е нормална цена . Осен всичко друго Терзиев отдавна е в "тефтерите" на няколко мениджърски агенции . По скоро сумата не е по джоба на българските отбори . Това за 1млн евро за Димов , не знам от къде е изпълзяло . Реално цената му е около 250 - 300 000 евро . Интерес не липсваше , макар и да не беше постъпила оферта .И той е мл. национал . А сделката стана факт заради близките отношения на Тонев с Херо и Диян Петков . Аз сматам , че Пламен ще ви върши работа . Нужно е само да усети , че има подкрепата на феновете ... и да получи шанс за изява .
Колкото до Терзиев , мисля че до края на месеца Черноморец ще го продаде за сума около тази която ти казах ;)

Дано ...Най-доброто нещо,което може да се случи на един млад ,кадърен човек,е да излезе навън .

Ами как да ти кажа ...наистина е кадърно момче . Има завидно чувство за пласиране за годините си ... и е един от малкото защитници в България който се опитва да изпреварва нападателите в борбата за топката . Още 15-16 годишен изкара пробен период в Нюкясъл . Затова се надявам да отиде в приличен отбор . За съжаление в момента в България такива няма .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 19:39

Кой каквото ще да казва, така е по-добре.
По-добре млади,кадърни,амбициозни(надявам се) БЪЛГАРСКИ момчета,които като ЗАПЕЕ стадиона, да знаят какво пее ,а не да се нуждаят от преводач, и знаят какво е ЛЕВСКИ!
А за "разбирачите" , които все са недоволни, без да са видели и една минута игра, ще кажа-преди години, когато рок енд рола беше млад, ако приемахме играчите по вашият начин, нямаше да ги има Кайзера,Наско, Ники Илиев,Ил. Илиев,Пл.Гетов,Киро Ивков,Киро Миланов,...да не продължавам...Всички те бяха никому неизвестни,но...

Да,критики ще има,но дайте време...Подкрепете ги.Или проектирате вашата незадоволеност върху отбора?
Последна промяна от фифи перото на 09 яну 2013 19:42, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2013 19:40

ralka_levskarka написа:
Никога не е имало оферта за Пламен Илиев, чудех се какви са тези информации. Най-голямата грешка, която допуснах откакто съм в Левски е миналата пролет. Тогава не трябваше да допускам Костов да си тръгне от Левски. Николай Костов трябваше да бъде треньор на Левски до края на сезона. Всеки, който работи допуска грешки. Не грешат само тези, които си лежат вкъщи. Глупакът допуска една и съща грешка два пъти, така че не мисля да повтарям грешките, които съм правил“, допълни шефът в Левски.

Доста интересно мнение. Не бях чувал отдавна човек от този клуб да каже: "Признавам, сгреших". Похвални са думите на Тонев.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 19:40

metodito написа:С тези - не! За вратарчето - не знам, Василев не е нищо особено, на Пл. Димов стига само мутрата да му видиш, може би Велев да се окаже находка обаче, но това е недостатъчно. Старокин, Прохазка, Пелето и Ели остават... На снимката няма един да гледа в една посока... :mrgreen:
Положителното - не видяхме поредния епизод на сериала "Пристигането на чужденците анонимници". Поне са българчета. И няма да им трябва време за аклиматизация.

Toзи пък ти искаш и да са красиви ли освен да играят?Да няма да се жениш за тях. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 яну 2013 19:46

metodito написа:
ralka_levskarka написа:

Доста интересно мнение. Не бях чувал отдавна човек от този клуб да каже: "Признавам, сгреших". Похвални са думите на Тонев.

Доста от думите на Тонев са похвални в повечето интервюта. Каквото е казал го е изпълнил или предстои да го изпълни. Веднага мога да дам пример - преди време каза, че ще се оглеждат за БЪЛГАРСКИ момчета, направиха го и взеха такива, ДЮШ, ст. Георги Аспарухов - изцяло нов. Отделно помня, че имаше някаква програма където, на всеки техен треньор щели да се дават някакви оценки, за да може накрая да стигнат до ЛЕВСКИ, естествено, този, който има най- добри показатели. Ще се изпратят по други отбори, за да се развиват и така. Нещо такова, не ми се търси сега в и-нет.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 19:52

Николай Костов в момента е треньор на украинския Карати Лвов.Много са доволни от него тъй като отиде отбора беше на едно от последните места в класирането.Сега чувам,че отборът играел много приятен и атакуващ футбол и е извън чертата на изпадащите.Просто Костов му трябваше още 6 месеца за да свикне напълно с А група.

Подкрепяйте младите момчета които взе отбора не ги грабвайте с псувните още от първите мачове.Когато усетят че имат вашата подкрепа ще се свали напрежението и ще покажат истинските си възможности.Винаги е трудно когато отиваш на ново място.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 яну 2013 19:57

Parmalat написа:Николай Костов в момента е треньор на украинския Карати Лвов.Много са доволни от него тъй като отиде отбора беше на едно от последните места в класирането.Сега чувам,че отборът играел много приятен и атакуващ футбол и е извън чертата на изпадащите.Просто Костов му трябваше още 6 месеца за да свикне напълно с А група.

Подкрепяйте младите момчета които взе отбора не ги грабвайте с псувните още от първите мачове.Когато усетят че имат вашата подкрепа ще се свали напрежението и ще покажат истинските си възможности.Винаги е трудно когато отиваш на ново място.

Костов го бойкотираха и затова не успя ;) Вилаш Боаш го бойкотираха и пак не успя.... абе играчите са в ръцете на треньора, ама и той е в техни ръце (крака в случая) :lol:

Върни се в “Архив”