Искам си Акаунта написа:фифи перото написа:Виж,без да се заяждам, просто тази сума е смешна за български играч,който има успехи...какви?
Те и на Пламен му лепнаха 1 000 000 Е цена ,но...
А успокойте се малко...Нещо сте се превъзбудили.[offtopic]курсът е 1,9558[/offtopic]
А защо е дошъл този ,а не онзи, знаят само ...знаещите.
И аз не се заяждам , но 500 000 евро за младежки национал си е нормална цена . Осен всичко друго Терзиев отдавна е в "тефтерите" на няколко мениджърски агенции . По скоро сумата не е по джоба на българските отбори . Това за 1млн евро за Димов , не знам от къде е изпълзяло . Реално цената му е около 250 - 300 000 евро . Интерес не липсваше , макар и да не беше постъпила оферта .И той е мл. национал . А сделката стана факт заради близките отношения на Тонев с Херо и Диян Петков . Аз сматам , че Пламен ще ви върши работа . Нужно е само да усети , че има подкрепата на феновете ... и да получи шанс за изява .
Колкото до Терзиев , мисля че до края на месеца Черноморец ще го продаде за сума около тази която ти казах
Дано ...Най-доброто нещо,което може да се случи на един млад ,кадърен човек,е да излезе навън .