Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот TB1957 » 16 мар 2012 09:17

мом4ета, минало-заминало. И тази година сме с калъфката, бяхме на 3-4 минути от триумфа. Аз лично мисля, че господ ни наказа заради съдийските аванти, както ни наказа 2008 за лиценза с Бате и 2009 с Дбрецен заради изтъргуваната титла. Здраве да е, продължаваме напред и горе главите към следващия европоход
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 мар 2012 09:20

TB1957 написа:мом4ета, минало-заминало. И тази година сме с калъфката, бяхме на 3-4 минути от триумфа. Аз лично мисля, че господ ни наказа заради съдийските аванти, както ни наказа 2008 за лиценза с Бате и 2009 с Дбрецен заради изтъргуваната титла. Здраве да е, продължаваме напред и горе главите към следващия европоход

Симитлийски, ти нямаш ли едни греди да режеш ?
Тоя път с какво ще е ... С трион, или щилка ??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Време е бездушниците да се разкарат!

Мнениеот Бекъма » 16 мар 2012 09:52

Напълно съм съгласен.Поне ще играят с желание.Пък каквото стане.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 мар 2012 09:53

TB1957 написа:мом4ета, минало-заминало. И тази година сме с калъфката, бяхме на 3-4 минути от триумфа. Аз лично мисля, че господ ни наказа заради съдийските аванти, както ни наказа 2008 за лиценза с Бате и 2009 с Дбрецен заради изтъргуваната титла. Здраве да е, продължаваме напред и горе главите към следващия европоход
За кои съдийски аванти са ни наказали? Да, имало е такива, но само за нас ли? Ако е така, как трябва да бъдат наказани другите отбори? Проблема с лиценза не наш, а на ЦСКА, Лупи, Митал и цялото кралско войнство което беше там. Ние нямаме вина, че играхме там, защото като вицешампиони бяхме задължени да го сторим. Друг въпрос е, че не бяхме подготвени за тези мачове. През 2009г, ако титлата е изтъргувана, то може ли да ми кажеш в противен случай кой щеше да е шампион, че не се сещам? ЦСКА. Те тогава нямаха отбор. Що се отнася до вчера, не съм гледал мача, но явно сме нямали късмет. Това е щом водиш и ти вкарат в добавеното време. Друг въпрос е как сме играли ние, как Локото и колко греди са ударили, но те не се броят, а ние водихме буквално до края. За следващия еврепейски поход, ами кога ще бъде той?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2012 09:55

THE G.A.M.E написа:

Симитлийски, ти нямаш ли едни греди да режеш ?
Тоя път с какво ще е ... С трион, или щилка ??

:lol: Някой гледал ли им е мача вчера? Дали са изкарали 90 минути на трибуните?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 мар 2012 10:51

grasiani написа:Каквото и да си говорим докато не се върне Наско Сираков ние нито купа ще видим нито титла,това е положението колкото и някои да не искат да прогледнат.С Батков,Костов,Тонев най-много четвъртфинал за купата и 3 място в шампионата а при по добро стечение на обстоятелствата може и 2 място.

В момента в който Наско се върне (предполагам 01.06.2012) минимум 5 човека во главе с Гонзо и Костов ще изхвърчат от клуба. С тези станахме за подигравка на цяла България.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 мар 2012 10:56

Аз не обръщам внимание на това, какво е казал Костов на "Кокъла".
То оня, вече не е левскар !
С изказването си още при назначаването- "Ние от Локо Пд. имаме цели" ... Или нещо такова беше.
Той бил от Локо Пд. Чудесно.

Иначе на всички ни е известно, каква драка е и често предизвиква хората гаменски.
Аз ако бях на Костов и тоя ми се подиграва на мен и на играта на отборът ми, нямаше да се размине само със заплаха ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 16 мар 2012 12:10

grasiani написа:Каквото и да си говорим докато не се върне Наско Сираков ние нито купа ще видим нито титла,това е положението колкото и някои да не искат да прогледнат.С Батков,Костов,Тонев най-много четвъртфинал за купата и 3 място в шампионата а при по добро стечение на обстоятелствата може и 2 място.

Я ми припомни, Кокъла, като ни направи шампиони, кой бе директор, защото май не беше Наско? И за какво да се връща, за да отиде на сафари, като почнат мачовете от ЕКТ ли? Да Наско е дал много на Левски, като играч и като директор, но също така е и взел много. Малко ли легенди имаме, които съм сигурен, че ще се справят не по-зле, даже може и по-добре да се справят от Наско. Пък и Наско едва ли ще се върне, докато Батков се води шеф, така че... Само не ми стана ясно, за какво си добавил Костов и Тонев към Батков, при положение, че са от няколко месеца, но ти си знаеш.

И като каза Костов, кои играчи се представят най-добре за момента?

Върни се в “Архив”