Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Logical person » 06 апр 2015 13:44

pampi написа:А бе, есента колко свърши мача в Разград? Ще си помислиш, че при Стойчо ЦСКА е отнасял Каузата дето ги хване! Аман от простотии,поръчкови статии и съскане на змии! След като си подписал договор с недоразумение като Оршулич, е по-добре да се покриеш някъде и да не мънкаш, че това не е твоя ЦСКА! Ми точно твоя е, не е ЦСКА дето аз помня. Де се е чуло и видяло да излизаш с 9-10 чужденци в титулярния състав! 8-)

Същия Оршулич, който есента игра без нито една грешка. Който вкара и два гола ? А с чужденци се излиза с колкото е нужно, ако имаш по-силен българин, няма да излизаш с чужденец. Но според мен се видя, че и Галчев е по-слаб от Марко и Стоянов е по-слаб от крилата ни. Поне в момента.

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 06 апр 2015 13:45

Интересно ми е кой смяташ ти, че е поръчал тая статия? :mrgreen:
YNWA

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 апр 2015 13:59

Време е за някои хора,активни участници във форума да си починат малко.Да вземат пример от техните"спасители"

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 06 апр 2015 14:05

petko.h.markov написа:Време е за някои хора,активни участници във форума да си починат малко.Да вземат пример от техните"спасители"

Ами време ти е да си починеш :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 06 апр 2015 14:09

karager написа:Интересно ми е кой смяташ ти, че е поръчал тая статия? :mrgreen:

Някой дето не вижда по-далеч от носа си и от личния си интерес! Някой, който иска ЦСКА да играе футбол от 70-те на миналия век и като излезе в Европа да трепери от отбори като Мура и тем подобни. Стойчо си свърши работата, в труден момент беше точният човек, който да спаси отбора от пълен крах. Това съм го заявявал нееднократно. Но неговия проблем е, че не може да се надскочи и като повредена грамофонна плоча зацикля и повтаря едни и същи грешки. Иска да намери готови играчи, да сглоби от тях отбор и да лети във висините. Започват да се карат ментета от близо и далеч, да се раздават едни пари, дето в момента ги няма и нещата се сриват. С просто око е видно, че при тази икономическа обстановка така не става! Трябва търпение, обиграване на млади момчета, нов тип постройка на играта и т.н... Тоест трябва човек, който да започне от нулата и да възвърне името на ЦСКА като извор на таланти...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 06 апр 2015 14:14

Aко Стойчо, както ти казваш, имаше такова вличние над медиите защо до този момент се изливаше тонове помия по ЦСКА? Защо Стойчо не повлия тогава?
YNWA

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 06 апр 2015 14:34

karager написа:Aко Стойчо, както ти казваш, имаше такова вличние над медиите защо до този момент се изливаше тонове помия по ЦСКА? Защо Стойчо не повлия тогава?

А бе ти що мислиш, че Стойчо си прибра през януари 240-те хиляди ? Мислиш ли, че сам не е осъзнал, че без пари за селекция зад гърба си е аут. Той не е глупав човек. Тези дето му вадеха кестените от огъня с някой друг гол се изнесоха и нещата са видни - пет мача, нула отбелязани гола.
Тя и баба знае да купува, ама да си го създадеш сам не всеки може. В България само един треньор е доказал, че може да прави от пръдня боя и това е Херо. Е Стойчо не може! Пената можеше, ама вече е пенсионер човека. Дано Галин, след тия осем години при юношите да покаже дарбата да открива и развива млади таланти.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 06 апр 2015 14:44

Знам, че с Бадема, Карачанака и Буш(насилници на гоеда), плюс останалите лидери (Вальо, Тунчев, Венци) и показалите на моменти качества (Силва, Сънди, Кукоч, Милисавлевич), имахме шанс да станем шампиони, независимо от парите на Домусчиев.
Защо бе докарана в клуба цялата плява: Бръкляча, Фортеш, Фелипе, Причиненко, Николич, Йоахим и пр. , като евентуалните им заместници/ резерви - Витанов, Галчев(насилник на говеда), Долапчиев, Божилов, Крачунов(насилник на говеда), Попов(насилник на говеда) бяха налични в отбора?
Знам, че Лупи и Стою раздуха бюджета за заплати до непосилни размери? Още повече за пари, с които клуба не разполага.
Знам че Лупи и Стою направиха, така че в отбора да не остане нито един играч способен с индивидуално действие да реши напечен мач, много преди да им духнат под опашките.
Знам, че "вариативността" на Стою се оказа прикритие за докарването на ментета. Защо не задържаха титулярите с по-малък бюджет.
Знам, че ментетата лапат парите от Буш за 2-3 месеца(докато тече паузата) под формата на заплата.
Предполагам, че "Ресто не връщам", изречено от Карачанаков, отговаря на действителното положение в клуба до момента.
Продължиетелната демагогия на на Лупи и Стою е "изкривило" мисленето и очакванията на някои привърженици. Всеки иска да има силен ЦСКА, идентичен на този от миналото, но проспаните дълги години и сляпото доверие към демагозите не бива да ни откланят от релността.

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 06 апр 2015 14:46

Аз те питам едно ти ми говориш съвсем други неща. Карай да върви. Радвай се - лошите ги няма. Отборът вече е "за пример". Всико е 6.
YNWA

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2015 14:56

Напротив,всичко трябва да се гради от начало в/у нови и стабилни основи.

Върни се в “Архив”