Мнениеот 11_best » 06 апр 2015 14:44
Знам, че с Бадема, Карачанака и Буш(насилници на гоеда), плюс останалите лидери (Вальо, Тунчев, Венци) и показалите на моменти качества (Силва, Сънди, Кукоч, Милисавлевич), имахме шанс да станем шампиони, независимо от парите на Домусчиев.
Защо бе докарана в клуба цялата плява: Бръкляча, Фортеш, Фелипе, Причиненко, Николич, Йоахим и пр. , като евентуалните им заместници/ резерви - Витанов, Галчев(насилник на говеда), Долапчиев, Божилов, Крачунов(насилник на говеда), Попов(насилник на говеда) бяха налични в отбора?
Знам, че Лупи и Стою раздуха бюджета за заплати до непосилни размери? Още повече за пари, с които клуба не разполага.
Знам че Лупи и Стою направиха, така че в отбора да не остане нито един играч способен с индивидуално действие да реши напечен мач, много преди да им духнат под опашките.
Знам, че "вариативността" на Стою се оказа прикритие за докарването на ментета. Защо не задържаха титулярите с по-малък бюджет.
Знам, че ментетата лапат парите от Буш за 2-3 месеца(докато тече паузата) под формата на заплата.
Предполагам, че "Ресто не връщам", изречено от Карачанаков, отговаря на действителното положение в клуба до момента.
Продължиетелната демагогия на на Лупи и Стою е "изкривило" мисленето и очакванията на някои привърженици. Всеки иска да има силен ЦСКА, идентичен на този от миналото, но проспаните дълги години и сляпото доверие към демагозите не бива да ни откланят от релността.