Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот W84me » 27 дек 2013 20:40

venger написа:
vaskonti написа:Между другото, протестът от миналата зима постигна ли поне една от целите си, че нещо ми се губи?

Е, нали намаляват сметките за ток! :mrgreen:
Ще взема да си събера всички сметки за ток и за една година ще направя анализ на промяната. Предимно какво е написано като разбивки на сумите, де! Иначе сметката си е една според сезонните тенденции, и преди протеста, и след него, и сега. ;)

Аз за половината ноември и половината декември имам 60 лева ток, без да спирам климатика! Резултатите са на лице, другото е Бойковизъм!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2013 20:52

W84me написа:
venger написа:
vaskonti написа:Между другото, протестът от миналата зима постигна ли поне една от целите си, че нещо ми се губи?

Е, нали намаляват сметките за ток! :mrgreen:
Ще взема да си събера всички сметки за ток и за една година ще направя анализ на промяната. Предимно какво е написано като разбивки на сумите, де! Иначе сметката си е една според сезонните тенденции, и преди протеста, и след него, и сега. ;)

Аз за половината ноември и половината декември имам 60 лева ток, без да спирам климатика! Резултатите са на лице, другото е Бойковизъм!

Аз съм с 2 климатика + бойлер, работещи нонстоп и сметката ми е 90лв. Но и не съм очаквал друго, при тази люта зима навън. Е, сигурно и протестите имат принос за почти пролетното време напоследък, кой знае... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 дек 2013 21:10

Със съжаление можем да констатираме, че не бе постигнато почти нищо.

По-нагоре се посочва, че сметките за тока са се понижили, но това не бе главното искане... Нито дори вторично.
Исканията бяха много по-глобални ( вярно, формираха се доста късно, с оглед на началото на протеста ) ... Те целяха да се сложи край на настоящата политическа система и конюктура.
Което не се понрави на политическата класа, и макар и някои да даваха вид, че ще работят за това, в последствие, след като някои от"лицата на протеста" бяха хванати и опитомени от някои от партии ( разбира се, това си стана доста нагледно, като явно целта не е била да се крие ) ... От което последва разцепление на протестиращите... И от там вече беше ясно, че политиците ни отново излязоха победители в битката с народа.

Въобще, случи се възможно най-древният номер... "Разделяй и владей". :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 27 дек 2013 21:21

THE G.A.M.E написа:

По-нагоре се посочва, че сметките за тока са се понижили, но това не бе главното искане... Нито дори вторично.
Исканията бяха много по-глобални ( вярно, формираха се доста късно, с оглед на началото на протеста ) ... Те целяха да се сложи край на настоящата политическа система и конюктура.
Което не се понрави на политическата класа, и макар и някои да даваха вид, че ще работят за това, в последствие, след като някои от"лицата на протеста" бяха хванати и опитомени от някои от партии ( разбира се, това си стана доста нагледно, като явно целта не е била да се крие ) ... От което последва разцепление на протестиращите... И от там вече беше ясно, че политиците ни отново излязоха победители в битката с народа.

Доста добро мнение :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2013 21:48

THE G.A.M.E написа:

Това имам предвид, когато нонстоп повтарям, че народът ни е прост колкото си иска. В тая тема непрекъснато се прави сравнение с протестите от миналата зима и сегашния протест, иронизира се, че сега никой не протестира, ама въобще не се осъзнава, че оня протест не постигна абсолютно нито една цел. Спомняш ли си, че още тогава казах, че смъртта на Пламен Горанов е напълно безсмислена и ще бъде забравена? Помниш, нали? Е, не се ли оказах прав? Нещата са си същите, че и по-зле. Сметките за ток били паднали... Как го установихме това? От 100лв са паднали на 95? Браво, страшно постижение! Ама колко хора тук осъзнават, че проблемът не е във високите сметки, а в ниските доходи? Пълна простотия е да се реже от бизнеса за да се "намаляват" сметките! А още по-голяма простотия е да се теглят заеми за да си "вдигат" пенсии! Но това е, заслужаваме си съдбата...
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 дек 2013 23:14

vaskonti написа: А още по-голяма простотия е да се теглят заеми за да си "вдигат" пенсии!

Грешка!
Това правителство не е вдигало още пенсиите. Последно Бойко ги вдигна април месец.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 дек 2013 00:57

vaskonti написа:Аз съм с 2 климатика + бойлер, работещи нонстоп и сметката ми е 90лв. Но и не съм очаквал друго, при тази люта зима навън. Е, сигурно и протестите имат принос за почти пролетното време напоследък, кой знае... :roll:

60 лева не съм плащал и през лятото даже, така че за мен резултата е налице.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 дек 2013 20:57

Постигна, да ..... даде държавата на Ахмед Доган.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2013 21:03

W84me написа:
vaskonti написа:Аз съм с 2 климатика + бойлер, работещи нонстоп и сметката ми е 90лв. Но и не съм очаквал друго, при тази люта зима навън. Е, сигурно и протестите имат принос за почти пролетното време напоследък, кой знае... :roll:

60 лева не съм плащал и през лятото даже, така че за мен резултата е налице.

Не знам кого си мислиш, че заблуждаваш. Всички плащаме ток и виждаме за какво става въпрос. На практика намаление няма, освен ако не броиш 2-3 лева за такова.
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 дек 2013 22:59

А на съседа тази зима сметката му за ток е два пъти повече от миналата.
Защо?
Защото зимата е мека и ползва предимно климатик. Миналата зима бе люта с температури минус 15 градуса и караше на дърва, щото климатикът замръзваше.
Изобщо, за да се промени цената на тока, трябва да са се променили физическите закони, съответно електротехническите. Не съм чел за такова нещо.

Върни се в “Архив”